01 de març 2008

provocacions a les altes esferes

Ahir, en escriure aquest post, tota poètica, no m'esperava començar la nit post debat d'aquesta manera.
Segueixen alimentant lluita i guerra, i pagaran els de sempre, els feixistes no seran castigats i encara entraran en campanya com a màrtirs de la situació desesperada en la que el govern ha posat el país. Peperus, cabrons. Em podeu donar mil raons, però o anem a votar i els enfonsem al mar, o pinten bastos, altrament dit hòsties.
No digueu que no sospitàveu que, aquestes eleccions, anirien a per totes, que el joc brut seria el pa de cada dia.
Van començar la campanya abans d'hora.
Van treure al carrer tota la vella guàrdia feixista amb manifestacions a dojo.
Van sortir al carrer fins i tot els Legionarios de Cristo Rey.
"Las banderas españolas" onejaven a tot drap en una exibició mai vista.
Permetien manifestacions d'ultra dreta, de ANV, de Democracia Nacional i tota la comparsa.
Era un avís, i jo, el vaig veure ben clar.

Aquest "fenòmeno" es diu Alberto Ayala, i és un militant de "Falange Española" El seu grup era un del qui es manifestaven.
El diari en diu això d'ell i del seu grup:
*
Ayala era en 2002 el cabecilla del grupo neonazi Juventudes Canillejas y estuvo implicado en agresiones a rumanos. Está relacionado con Álvaro Cadenas, un histórico de los Ultras Sur del Real Madrid y considerado por la policía como “extremadamente violento”.
*
Combat España es, según fuentes policiales especialistas en tribus urbanas consultadas por 20 minutos, el grupo neonazi más peligroso y activo de España. Hoy, apoyará a otro grupo de extrema derecha, Nación y Revolución, en un acto electoral que se celebrará a las 20.30 horas en la plaza Tirso de Molina.
*
Combat España está intentando unir a todos los pequeños grupúsculos neonazis de toda España. La Policía tiene contabilizadas 250 bandas neonazis, 53 de ellas muy peligrosas, con nombres tan dispares y rimbombantes como Resistencia Aria, División Blanca, Nueva Guardia Española, Orgullo Ario, Europa Blanca, Nueva Estirpe o Castellón Castellano. Policía y Guardia Civil tienes fichados a 4.330 de sus miembros.
*
Llegiu l'article sencer aquí

Aquest són els altres de la mani del merder. "Nación y Revolución"
Entrar a la seva web us durà a una realitat obscura i neonazi.
A aquest dos grups, se'ls va autoritzar ahir una manifestació, en plena campanya electoral, mentre es negava una altra manifestació a un grup antifeixista.Són així de bèsties, autoritzen manifestacions de criminals provats. A l'hora prevista, el carrer estava guarnit amb 20 furgons antidisturbis.
Els antifeixistes s'hi van presentar per boicotejar-la.
Les coses van acabar així, cosa que era d'esperar.




Bé, jo tinc clar tot el que diran d'avui fins el dia 9, i tinc clar que cap dretà conservador i salvaguarda de la vella "pàtria" es quedarà a casa. Per nosaltres fem.

D'altra banda, al debat, m'ha fet mala espina algun dels objectius "eix"comuns entre CIU i PP, la família, la culpabilització de tots els mals al govern actual, els punts que convergien en dir que aquí no hi cabem tots, el tocar el braç afectuosament d'en Ridao al Duran... Massa amics, aquests...

14 comentaris:

Unknown ha dit...

ES ÈPOCA DE ELEVAR PROTESTAS QUE EN MUCHOS CASOS NO TIENEN SENTIDO.
ESPERO ESTÈS BIEN ROSER!
BUEN FIN DE SEMANA!!!

BESOS

ADAL

Striper ha dit...

Jo penso que totes dues manifestacions tindrien que estar autorizades,no deixa de ser grandeza de la democracia tolerar els que no la volen, i també crec que sota el paraguies d'alhuns grups que es maniifestaven contra la manifestacio dels feixistes existeixen actituts molt feixistes.

Jordi Pinyol ha dit...

Mentre a alguns els criminalitzen, prohibeixen i engarjolen per la seva manera de pensar i les seves idees, a aquests criminals provats i comprovats no els passa absolutament res de res.

Quins collons!

Bon cap de setmana!!

rosa ha dit...

Hi ha demcràcia i s'ha de tolerar les manifestacions malgrat a mi algunes em provoquen urticària.

Toy folloso ha dit...

Cuasi els teniem erradicats a els fatxes durs.
Perque tornen a reneixer?
Potser caldrà entendre que qui sigui agredit o robat repetidament i el jutge repetidament deixi a l´autor sense càstig, pugui veure en aquest bàrbars la solució als seus mals.

Jo Mateixa ha dit...

Coincideixo amb l'Striper, malgrat ens dolgui tothom te dret a manifestar-se, siguin quines siguin les seves creences, si no, no seriem un pais democràtic, això no vol dir que segons quines manifestacions em toquins els collons, però buenu :-P

Bonica, bona setmana, molt petonets guapissima!!!!!

Striper ha dit...

Jo vull aclarir una cosa que no tinc clar o no i de fet hi han paisos amb democracies historiques que estan prohibits els grups ideologics que es seu objectiu sigui el fi de la democracia.

gatot ha dit...

sembla que encara pensem que Europa NO s'acaba als pirineus.

massa transició, pel meu gust.

Segueixo pensant que les eleccions espanyoles no van amb mi, perquè faran el que voldran hi hagi escons catalans o no.

i només... tinc el dubte si l'Herrera em farà decidir a última hora...

petons i llepades zen...!!!! (bonica tonada)

Josep Maria Yago Suau ha dit...

Dimarts, tenim judici per desallotjar el CSOA La Colomera. Ahir, algunes persones anaven a enganxar cartells convocant una concentració i la policia secreta els hi va requisar els cartells. A Madrid, ma ni dels nazis. Per Tarragona Alianza Nacional fent propaganda antiracista. Participant o no a les eleccions, cal mobilitzar-se. De totes maneres, Roser, emprenya't, despotrica, maleeix... però no t'amarguis la vida. Bona música per a una bona lluita. Salut... i alegria!

Unknown ha dit...

Sort que Madrid resisteix... els nostres germans castellans han sabut dir les coses com cal als gossos de l'estat, no deixant-los sortir de les clavegueres.

Feixisme mai més

merike ha dit...

I love your blog, maybe I don't understand all you write but I am learning. Have a wonderful Sunday!
Estimo el teu blog, potser jo no entenc tot el que escriu però vull a aprendre:-) Un diumenge meravellós per té!

Una ha dit...

Zel,mira si van a por todas que ha salido uno del PP en el FINANCIAL TIMES en una entrevista diciendo que han de poner nervioso al electorado crispando y exagerando la situación actual española para que:
1º.-Los indecisos se asusten y les voten a ellos o se queden en casa.
2º.-Los de izquierdas que son más exigentes y no perdonan ni una a sus partidos,se abstengan para castigar a los suyos.
Es decir,PROMUEVEN LA ABSTENCIÓN porque saben que los suyos,casi 10 millones de seguidores,no les van a fallar.
Por favor,no se diga que los partidos nacionalistas no tienen nada que hacer, son FUNDAMENTALES,son VITALES sus escaños tanto los del GALICIA,PAÍS VASCO,CATALUÑA ,ILLES BALEARS ya que los dos partidos grandes no van a conseguir mayoría absoluta y muchos de estos partidos nacionalistas son los que conformarán el Parlamento.
¿Quién ha apoyado estos cuatro años al gobierno central en sus propuestas sino los partidos nacionalistas?¿No recordamos ya que el PP se ha negado por sistema a apoyar con sus votos las leyes propuestas?.TODOS SOMOS IMPORTANTES.¿Se nota bien claro que no quiero que salga el PP?
El PSOE es el menor de los males posibles,ya que el resto de partidos no tiene tanta representación estatal.
Saludos a todos.Besos,amiga.

Jobove - Reus ha dit...

que volen aquesta gent que truquen de matinada, de matinada han trucat ........

filla de puta feixistes !!!

LoRatPenat ha dit...

Ahir dissabte encara va ser més fort. Els de l'Ynestrillas escortats per la Txaraina a Donosti. Vegeu la info a Gara.net (diumenge 2/03)

Ah! Amiga, potser et sorprendrà qui signa aquest comentari...o no. Segur que lligues caps.
Petons.