05 de febrer 2008

Premi "Arte y Pico"


M'ha arribat un premi per partida doble. Rectifico triple. Aquest premi ha estat creat per Eseya d'Arte y pico.
Les regles del premi són les següents: Cal triar 5 blogs que consideris que siguin mereixedors d'aquest premi per la seva creativitat, disseny, material interessant... El que he trobat molt curiós és que he anat a l'enllaç d'Arte y pico, i és un blog d'una persona que realment es dedica a l'art, en forma de transmetre sabers artesans molt oblidats. I no sé què hi tenim a veure els que en gaudim. Evidentment, n'estic contenta i agraïda. M'ha arribat des de:
Safata de xiuxiueigs i de Sense fer soroll, dos blogs amics que visito molt sovint. I ara acabo de veure que l'amiga Carme, de Col.lecció de Moments també me l'ha concedit, gràcies a tots!
Al meu torn, el dono amb molt de goig a:
El Alféizar. Un espai on l'escriure i la creació són art.
El Musafir. Narracions meravelloses amb encant, un món suggerent.
Lo blòc deu Joan. Amb ell descobrim una part del cor català que ens fou pres. Gascó, occità, yidish.... un altre món per nosaltres...
Amics arbres, arbres amics. Un treball sense preu per la salut de la terra.
Un lloc per nosaltres. Poesia màgica i sentida. Consti que avui no hi he pogut entrar... però el mèrit hi és igual.
Com sempre, hi ha tanta gent que fa art escrivint, pensant, publicant petites i grans vides que es fa difícil decidir, però de vegades, els que semblen senzills tenen el do de la proximitat. Gràcies per donar vida als espais virtuals, hi ha tanta sensibilitat amagada que cal visitar, que us convido a voltar i llegir, no us en penedireu.

10 comentaris:

mafalda ha dit...

Felicitats, doncs!

Striper ha dit...

Moltes felicitas molt ben merescut.

JUANAN URKIJO ha dit...

Zel, encanto... Felicidades por el hecho de que te hayan distinguido y mil gracias por acordarte de mí, algo que me honra muy especialmente, porque sé de tu predilección por los espacios en catalá, una lengua que (aunque más o menos entiendo) me resulta complicadísima por su ortografía para escribir.

Gracies una altra vegada. Moltes abraçades i espero que tot et vagi molt bé, de veritat.
Un petó bé fort, Roser!

PIER ha dit...

Felicidades por el premio.. mola cantidad! jajaja.. y tambien al os premiados.. seguros que todos se lo merecen...

abrazos..

Abel Granda ha dit...

Enhorabona per el premi Zel i també pel viatge a Anglaterra: també jo recordo la perillosa confusió que m'acompanyava en cada cantó. Però va valer la pena el risc.

Joan de Peiroton ha dit...

Felicitats! I gràcies per passar-me el "bebe" ! M'has fet un regal un poc inesperat ! Ja saps que t'estimo, pero no vagis a divulgar-ho als quatre vents, eh! oh! lol! Bé, ara em cal estudiar l'assumpte del premi Arte y Pico , nota que jo seria més aviat del costat pico, però això rai! Doncs em vaig a estudiar-lo amb el cap fred i molta serietat- com sempre, ja em conèixes ;)). Petons i repetons!

Anònim ha dit...

Sempre tan bona amb mi, Roser...
I jo sóc un sòmines...

Moltíssimes gràcies per haver pensat amb mi...

Amb el teu permís, una abraçada ben forta i un parell de petons, petits, dolços i entremaliats, nina...

zel ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

El teu bloc se'l mereixia per part de tothom... és molt humà filla... hi dius coses realment interessants, imporants i veritables... què tal London? jeje bé el post de Mercè Rodoreda m'ha agradat molt tb!

Musafir ha dit...

Bueno Zel, moltes felicitats!
I de debò, ha estat una sorpresa que hages pensat en mi. Moltes gràcies! L'haurem de dir al Musafir que ens conte alguna cosa, que ha estat d'exàmens i no ha pogut el pobre estar molt pendent d'aquest mon virtual.

Ens llegim!