23 de maig 2011

Viladamat? Alcaldessa de les CUP

Bé, ja està tot dit.

Participació, gairebé el 90% del cens electoral.

Candidatures: Ind/Progrés x Viladamat, CUP, CIU.

Resultats: 3-4-0



El jovent, sempre de tradició activa al poble, ha aconseguit treure 4 regidors, 3 per l'anterior govern, cap per CIU. El meu home, tinent d'alcalde fins ara, serà regidor, en bona harmonia amb el jovent, recordant quan ell, amb 20 i pocs anys, era a l'ajuntament pel PSC (d'aquell temps, després de la mort del dictador).

Aquests darrers anys, els Independents per Viladamat han treballat de valent i el poble està content. S'han fet moltes coses, moltes millores. Però arriba el temps dels recanvis, de la qual cosa tots ens n'alegrem. Així que a casa meva, amb el pare en un grup, el fill gran a les CUP, i el petit a punt s'entrar-hi, tenim la feina democràtica coberta, no us sembla?


Llàstima que llavors un mira el país i veu el color blau de CIU arreu, i som conscients que viurem temps difícils.

15 comentaris:

Sergi ha dit...

Si t'ho mires a aquesta petita escala, sona fantàstic, no? Llàstima que la realitat és una altra, i fixa't, el blau que més preocupa no és el de CiU. Imagina't!

Carme Rosanas ha dit...

Endavant amb les CUP!

I a mi tampoc em preocupa tant el blau de CIU, sinó l'altre.

Assumpta ha dit...

Bé, jo vaig més enllà encara que el que han dit en XEXU i la CARME, a mi el blau de CiU no em preocupa gens... fins i tot m'agrada... i és que en aquest món n'hi ha que som així de rarus...

La meva alegria és que en Lluís Miquel Pérez, alcalde del PSC de Reus, per fi marxi... ell i el seu sou desorbitat (molt "progre"... sí, sí... socialistes i amb aquests sous... sense comentaris) i la seva pèssima gestió.

La Senyoreta Reykjavík ha dit...

Seran temps difícils, però nosaltres seguirem sent la resistència...al sud i al nord...i que els donen molt per sac!

Garbí24 ha dit...

la pregunta d'ara és: encara anirem a pitjor? perquè mira que serà difícil

Josep ha dit...

Penso que el CUP hauria d'estar a cada poble. A mi també em fa por quan ho veig tot blau, però no molt més que la setmana passada. Ara almenys quan diguin no!, ja sabrem que és no i qui ho diu. I si som capaços reaccionem de una punyetera vegada [`El que Catalunya voti, tindrà el meu suport !!!!] o alguna parida així. Quantes vegades ens ha enganyat i ens ha fet perdre el temps, el Govern actual? Si tots nosaltres ens impliquem com tu fas, un altre gall ens cantaria.
El que si hem fa por es els casos de Badalona, l’Hospitalet , i altres. Del Anglada y gent d’aquests tipus.
Un petó Zel.

Josep ha dit...

GARBI24.
Sobre el que dius jo penso que no es pot millorar ni fer-ho tilit-ho pitjor, això per una part.
Per l'altra Zapatero ho ha deixat tot "a huevo" no crec que el PP posi res en marxa de la seva pròpia collita.
Una abraçada.

zel ha dit...

Home, estimats tots, a mi també em preocupa molt i molt més l'altre blau! Tot i que tinc molt clar que això és un govern de detres, també, allò és una mena de caverna corrupta!

Joan Guasch ha dit...

A Valls la CUP ha passat d'un a tres regidors. S'han fet grans, han madurat i, si fan les coses bé, seran l'aglutinador de les esquerres de la ciutat. Això si, ens hem pintat de blau convergent fins a les celles, ens agrada la política d'aparador, sembla, de fastos i festes. Ara ja ténen el ranxo. Com sempre, ara torna a tocar picar pedra. Això sí, al final tindrem una platja ben bonica.

EL BLOC D'EN VITALIS ha dit...

A mi em fa por tot plegat, perquè no veig cap partit independentista que pugui aglutinar tot aquest moviment, avui dispersat per el fiasco de SI.
A mi les CUP em fan por, els veig quatre caps calents.

Anònim ha dit...

A CASA TAMBE HEM FET CONFIANÇA A LES CUP.,I N'ESTEM CONTENS....SOBRE TOT PER LA DEBACLE DEL SRO.HEREU,JA ERA HORA¡¡¡ARA CAL FOTRELS FORA DE LES DIPUTACIONS,QUE VES A SABER COM ESTAN....CONVERTIDES EN CEMENTIRIS D'ELEFANTS POLITICS, I ALGUNS D'ELLS FORÇA CARALLOTS,I ALTRES FORÇA DUBTOSSOS.
ARA TOCA TROBAR UN NOU PALLACH,PER EL BE DE CATALUNYA.
JUGANT AMB BCN.

Jordi Vàzquez ha dit...

Serà una molt bona oportunitat per veure si realment hi ha una altra maera de gestionar una localitat. El programa de la CUP és veritablement revolucionari en aquest sentit.

El porquet ha dit...

Osti, això sí que és una família polititzada!

Ara, compte eh? Que les discussions polítiques no arribin a l'hora del plat a taula!

òscar ha dit...

Si la convivència democràtica fos només un deu per cent semblant a la que es respira a casa teva, tindríem molts més motius per somriure.

L’escalada de la dreta sense màscares i desvergonyida a mi me’n deixa ben pocs.

Clidice ha dit...

Em fa molt feliç veure que les CUP s'han decidit a fer passos endavant. Les seccions joves dels partits no estaven solventant la qüestió de la participació del jovent. Felicitats!