29 de setembre 2011

el conseller Cleries ha descobert els valors...

...i es pensa que a les escoles ensenyem a plantar cara als pares, a fotre'ns cops de puny a l'hora del pati, a emprenyar els companys i a robar el mòbil del de la classe del costat...

...el conseller Cleries, oh, clarivident suprem, ha descobert que a les escoles s'han d'ensenyar coses com la col·laboració, el respecte, la solidaritat...sí, la sopa d'all, ha descobert, i, és clar, ho hem de resoldre els mestres!


refotut burro, què coi es pensa que fem? explicar als nanos que quan surtin fotin puntades de peu als avis com si fossin els jugadors del madrid?


au, va, que a sobre que ens tenen pel darrer "negre de la plantació", ara ens volen venir a ensenyar "modus", que deia la meva iaia! que no ens mamem el dit, senyor, i fa anys que lluitem pel que la societat dels adults ens destrossa després!


si sou vosaltres, que no teniu ni "modus ni vergonya", més val que us apliqueu la norma de comprensió, esforç, solidaritat i empatia...no amb la senyora que viu amb vosaltres, sinó amb el poble, recony!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Hosti noi, i jo que em pensava que es referien als valors borsaris....
és que no m'entero.

bon vent i barca nova

Joana ha dit...

És el problema de no estar a primera línea, a les trinxeres, al dia a dia...tot es veu desbiaixat.
Vosaltres aneu fent que ho feu molt bé, ep! no tots que ja sabem que no tothom está per la "labor"...com en totes les professions.
Vinga ànims senyoreta!

Montse ha dit...

així que ara haurem de deixar d'ensenyar als nanos a inflar-se els morros a òsties amb els companys (tchts,tchts, amb lo divertit que era, catxis)

Elfreelang ha dit...

S'ha de tenir molt "valor" per deixar penjats als discapacitats i a la gent gran