27 de setembre 2011

llet de mico





Suposa tothom que serà el nou president. Amb el suport del nostre molt execrable. Passa que diu que tot es sabrà quan surti el programa. De totes maneres, si espera que ens creiem que farà alguna cosa de bo, doncs això, llet de mico. Que ja li coneixem els amics.I parlant de micos, bo el discurs del president que "no tocaria res, ni retallaria els pilars bàsics de l'estat del benestar", sí, bona gent, el de l'alegria i el bon to.


"Mas, que ha defensat la política d'austeritat del seu govern i les polítiques de racionalització de la despesa en els àmbits de la sanitat i l'educació perquè és "necessària, obligada i inajornable" i a més, compta amb "la comprensió i acceptació silenciosa" de la majoria de la societat catalana. El president de la Generalitat ha assegurat que les retallades no posen en perill de l'estat del benestar"


Uix, calla, si som nosaltres que posem en perill l'estat de benestar! Per favor, existim, quin pecat i quina nosa!


Senyor Mas, la societat catalana de baix, no pas la de Pedralbes, o el de la Diagonal, o el de Bonanova, la societat que sembla que no comptem només que per rebre retallades, som la majoria, la gran majoria, i estem farts, vaja, #finsalskollons, de mantenir diplodocus que van canviant de seient, de parlamentaris a caixes i bancs, d'Esade a parlamentaris, de parlamentaris a experts i grups de savis, que se les saben llarga, sí, oh i tant, però per ensorrar la majoria a qui ja no ens arriba el sou (i sort si en tenim), ni al dia 10. Sap, senyor Mas? Paguem impostos i paguem per tot, i estem tan estrets amb el cinturó collat, que no ens baixa ni l'aigua de l'aixeta per la gola. Li hauria de caure la cara de vergonya de sortir encorbatat d'un cotxe d'altíssima gama, a parlar pel poble, a dir-nos que ens hem de sacrificar més encara. Només falta que ens facin pagar a final de mes enlloc de cobrar.


Qui es farà ric serà el fabricant del Trankimazin. Paraula de parenta de metge i infermera.

9 comentaris:

Garbí24 ha dit...

Tot i els efectes secundaris......fa falta una bona regirada, caps a terra i gent entre reixes, ja n'hi ha prou de que se'ns rifin cada dia. ja tant els hi fa si els creiem o no.

Elfreelang ha dit...

ara he llegit que igual posen un impost nou als més rics...només temporal eh! no fos cas que s'enfadessin la meva retallada de sou no crec que sigui temporal ja fa molta estona i la dels metges....quin món! i prepareu-vos el sentor Rajoi preveu centralitzar l'estat o sigui que per retallar crec que ens retallarà Catalunya sencera i passarem a ser regionals

Pere ha dit...

I jo ... # finsalskollons de l'agència Moody's.

Bona nit Zel.

sargantana ha dit...

i tu creus que el trankimazin sera suficient?
nuse..nuse..
petons reina

Henry The VIII ha dit...

SuperZel,

Ahir va ser el dia clau de les properes eleccions. Rubalcaba que sap que no guanyarà va dir que apujaria les pensions. Rajoy que sap que guanyarà va dir que no té cap pla fins que sàpiga com anem de cuartos. En ple segle XXI cal arribar al poder per a saber com estan els cuartos? Una de dues: o no té cap pla o bé el que té fa tanta por que no el vol mostrar als votants. Anem galdosos amb El Barbes!

A tot això el broker aquell dient que anhela més recessions? “És una persona dolentota” diuen molts. “Simplement està fent el show” diuen els defensors de l'statu quo. En canvi, d'altres pensem que a l'igual que Maquiavel ens està ensenyant les estratègies de La Tirania per a després poder lluitar contra elles i Alliberar-nos.

Kisses!


Henry

Henry The VIII ha dit...

Hello again,

Genial el clip de I want you.

Saluxacions!

Anònim ha dit...

...I LO PITJOR ES,QUE NI DEU,SI EXISTITS,POT FERI RES,PERO RES DE RES....MANI QUI MANI....PAVOROS¡¡¡
JUGANT AMB BARCELONA

Montse ha dit...

aix, el trankimazin i la fluoxetina (sort en tenim... ai, las)

Toy folloso ha dit...

Per un costat retallen i per l´altre encara projecten obres faraòniques completament innecesaries.
Aquí ens fan una altra biblioteca (existiràn biblioteques físiques d´aquí a deu anys?).
Deu ser alló de les comissions....