07 d’octubre 2007

osti és el títol que més li escau

Vas llegint, vas llegint i trobes sorpreses. Avui, de la mà de Té la mà Maria, he arribat a un enllaç. Tal com deia algú als comentaris, de vegades la realitat supera la ficció. Com es pot fer negoci de la desgràcia mai aclarida d'una criatura desapareguda?
Cal ser molt curós, tenir un xiquet les idees clares, no ens podem anar apuntant a tot allò que va sorgint. En algun moment, sembla que fem una mena de cursa a veure qui reivindica més, qui coneix més causes mig perdudes, qui mostra més solidaritat, més activisme, més protesta. Com si t'haguessin de donar el Nobel dels bloggers, com si fins i tot aquí s'hagués de competir per fer el post més xulo, més ben escrit, més reivindicatiu.
Tampoc vull dir que la pobra criatura no mereixi la mobilització, ben al contrari, però portat a les darreres conseqüències et pots trobar amb el que es veu aquí, quan cliqueu l'enllaç. És com això de posar publicitat, spam i companyia, jo vaig a llegir i de vegades se'm col.lapsa per tres vuelings, quatre alonsos, i algun viagra. Si us passa això quan entreu en aquest blog, siusplau digueu-m'ho.

http://store.findmadeleine.com/

4 comentaris:

Unknown ha dit...

Zel vengo a agradecer tu visita y a conocer tu espacio lleno de expresiones libertarias.
Un placer.
Del coterraneo Che nos queda un ideal por abrazar y un planeta por comprender.
Abrazo.
indianala

Anònim ha dit...

Tantas cosas per mobilitzarnos i nomes ens mobilitzem per allo que ens marcan.

boris ha dit...

és un somni, recórrer sudamerica, tal com ho va fer el Che, caminant, sense pausa, coneixent la gent, compartint amb la gent, aquest contacte amb la realitat humana que porta a plantar-se els ideals per a la vida
una abraçada

Unknown ha dit...

M'agrada trobar-me comentaristes coneguts per aquí... i més si són de l'altre costat de l'oceà.

Se us saluda!

He trobat aquest interessant link:

http://free-batasuna.blogspot.com/