25 de novembre 2007

un món salvatge

.
La hipocresia domina tots els estaments socials. Aquesta, què collons fot? (no parlo d'ells, els caps calents que s'ho miren esperant que els toqui el torn, d'ells ja ho sabem tot, calers, negocis, hipòcrita societat)
Hipocresia que permet posar al costat d'una propaganda com aquesta, una campanya de sensibilització per tal que les dones no ens deixem agredir.
De tota manera, jo vull fer la crítica més bèstia a la dona que està aquí fotografiada. Mira, tú, desgraciada, on ens estàs posant a les altres?
Què t'has pensat, que una bona cara i un bon cos, i ser objecte de desig, et solucionarà la vida? Què passa, necessites engreixar el teu ego?
Qui et mana posar-te sota aquests gallets de corral?
No tens cap altra feina? Pots triar, saps? No ets pas una dona arribada ahir del Magreb, collons.
A la merda tu i les que fan el que tu fas, saps que et diria?
I si t'hi trobessis de veritat? Disfrutaries?
.

.
Mira, guapa, això no és broma, veus? Ni propaganda de cap pel.lícula, ni tan sols una ficció impossible avui en dia. En què hi contribueixes tú, merdosa?
Talla amb els mals rotllos, diuen. No callis, denúncia, ens demanen. Però setmana darrera setmana, una altra dona és objecte d'agressió.
.
.
Independentment de que l'home com a gènere, no sigui capaç de gestionar la pèrdua de poder ancestral escrit al seu cervell, i la progressiva independència de la dona, que cada vegada més és autosuficient, cap acció, cap opinió, cap comportament justifica que una dona pateixi, mori, calli, es sotmeti. Prou dones trencades.
.

.
Home, ja ho sabem. Ara falta que pensin tots...
.

.

CALEN PARAULES ? TOTS AQUESTS A LA PRESÓ, PERÒ LA MEVA MARE HO TÉ MÉS CLAR, A LA PLAÇA AMB ELS COLLONS A TERRA.

Per més informació, llegiu aquí

15 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

Molt bé, noia, molt bé, t'aplaudeixo el post. Crec que no es pot explicar millor tot el que dius, des de l'anunci... fins al final.

JUANAN URKIJO ha dit...

Gracias por tus recordatorios, Zel. En determinados ámbitos de nuestra vida cotidiana, no debemos bajar nunca la guardia. Y en el que tú tocas, aún menos.

Un beso.

rosa ha dit...

fort aplaudiment pel teu post, jo com la teva mare, els penjaria a la plaça del poble i el poble que els hi fes de tot...a la presó? si surten per una altre porta i amb més ganes de MATAR que mai.
noia tens el costum d'encendre'm l'enteniment...i la po? qui ens la treu?
aquesta noia que s'ha deixat fotografiar per l'anunci..bé no vull escriure el que ara mateix em passa pel cap.
un petó guapissima.

Buensancho ha dit...

Mi querida Roser, quiero invitarte a participar mañana 26 de Noviembre en la iniciativa que desde hace tiempo estamos impulsando muchos blogueros venezolanos de un Blog Action Day sobre la reforma Constitucional en Venezuela.
Se que has leido sobre el tema, se que has mantenido tu interés en él y se que eres una mujer clara y directa y con toda seguridad tendrás algo, si no mucho, que decir sobre este tema.
Nos sentiríamos honrados y agradecidos si unieses tu voz y tu espacio a esta iniciativa.
Puedes obtener más información aquí: http://freevenezuela.wordpress.com/
Un beso.

yraya ha dit...

Esto esta difícil de erradicar, se ha de poner mucho en juego y educar, educar y educar, para que los/as que van subiendo cambien el chip, la publicidad hace mucho daño, la televisión también, jodida esta la cosa.
Jo zel, no me extraña como eres, DE TAL PALO TAL ASTILLA, lo digo por lo de tu madre

qaesar ha dit...

Es bueno pegar unos gritos de vez en cuando para desahogarse... pero habrá que seguir dando la vara, que la cosa está difícil...

Bssssss
César

Angie Sandino ha dit...

Gracias por tu visita y me parece muy bueno tu post, hay que alzar un poco la voz de vez en cuando.

Un beso.

இலை Bohemia இலை ha dit...

Vengo a unirme a tu granito de arena, granitoa granito podremos hacer una montaña para luchar contra esta lacra social...ojalá!

Besos y gracias por ser siempre tan linda conmigo...

Daniel Mercado ha dit...

Molt fort el teu post. L'anunci aquest de D&G és un missatge estúpid i inacceptable.
Però, en una cosa no estic d'acord, que la dona sigui autosuficient. Creo que va guanyant en autonomia i en drets, però no hauríem de confondre això amb autosuficiència: Ni barons ni dones, com gènere, ni com éssers humans, som autosuficients.

MeTis ha dit...

ostras, quina pedrada. En agaf jo tambe una i m'uneixo a tu. molt be dit, i a dolçe gabana que els bombin i a aquella escultura tambe.

salutacions

Joan de Peiroton ha dit...

Be, d'això, en penso igual que tu. Ni més, ni menys. Però tu ho saps dir molt millor que jo. No es pot deixar passar això en tota impunitat. Un disgust total. Espero que associacions van a fer allò que cal per acabar amb aquesta crida al crim i castigar els responsables com ho mereixen.

Anònim ha dit...

Zel. Moltes gràcies per posar veu als meus pensaments.
Una avia.

Josep Manuel López Gifreu (Pep Barbagelata) ha dit...

Amb aquest final, m'hi he hagut de posar la mà, de veritat:

Estela ha dit...

jo he viscut els maltractaments de molt a prop ja que en una etapa de la meva vida la meva millor amiga els va patir.Vaig anar amb ella a denunciar,la vaig recolçar molt i molt, i quan ja el desgraciat la va deixar tranquila, va ella i torna amb ell.Casos com el que explico hi ha també molts.Odio als maltractadors però tal com ens va dir en el seu dia el jutge de Figueres moltes tornen voluntariament a l´infern.

DOLORS ha dit...

I encara hi ha dones comprant productes D&G? Si quan els veiem en una aparador hauriem de posar una enganxina dient PROU i concienciar als botiguers que facin campanya boicot!