11 de gener 2008

ho heu sentit?

No hi ha traspàs de res, sense acords, els feus es van atrinxerant.
No hi ha ni esment de cap reforma constitucional.
He sentit a Cat ràdio una conversa al matí parlant del rei i la monarquia en termes d'elogi i simpatia. Això m'ha esgarrifat. I una dona, que explica les facècies de la família reial, que, a part de com parla de malament, parla una barreja incomprensible, no passaria cap prova oral. Vergonya aliena.
La dreta i els seus, fan una campanya agressiva i farcida d'engany, aliant-se amb l'església més conservadora i el sector més ultra.
És noticia de primera plana, la lletra de l'himne español, (a qui coi de nosaltres ens interessa?)
Busch corre per l'Orient mitja i a cadascú li diu el que vol sentir (podrit mentider)
La Hilary aconsegueix un cert marge a l'alça, fent servir armes sentimentaloides (llagrimetes i bona imatge)
Tothom canta la cançoneta de la Bruni.
Els mestres fan vaga, fonamentalment, perquè no accepten un dels factors (la professionalització dels equips directius) que han fet que d'altres països tinguin millors resultats en allò fonamental de l'ensenyament obligatori, l'èxit per seguir endavant. El que ens fa diferents és la gran quantitat de nois i noies que no acaben estudis obligatoris i el molt menor accés a estudis postobligatoris, en això és en el que estem a la cua, però és el que menys interessa publicar.
El que més em preocupa, és que totes les mesures que es van adoptant darrerament són de caixa o faixa. Tornem a èpoques que crèiem perdudes. Ens hem de mobilitzar, que ens fotran per darrera si pensem en no votar perquè no ens agrada cap de les opcions que ens dónen.
Tenia mono de blog. Es nota?

6 comentaris:

the silver blue sea ha dit...

Aixx l'ensenyament, quina casa de barrets... Bé, només ens queden les "barricades" o l'stand-bye mental. Bon cap de setmana guapíssima!

Striper ha dit...

Com diu la silver aixo es una casa de barrets peró a nosaltres no es deixen carda nomes ens donen per cul.

Jobove - Reus ha dit...

vols que apostem ?
al març guanyaran les dretes !!
ells van tots a una i sempre són els mateixos crec que vora once milions i les esquerres que sempre es barallen en són dotze, però cuatre o cins no hi van a votar

petons

Anònim ha dit...

Jo també crec i subscric el que diu Té la mà Maria, hi ha molta gent que diu que no anirà a votar. I jo dic que les dretes sempre hi van. És una bona solució? Estem descontents però... Jo també crec que guanyarà el PP

Josep Maria Yago Suau ha dit...

hi ha qui "fa" política (conscient que en fa) unes hores cada quatre anys i hi ha qui en fa 365 dies l'any.

Ferran Porta ha dit...

La dreta espanyola apesta. I fa por.