31 de gener 2008

prou de cuidar el ramat


Som grandets, senyor delegat de la Conferència Episcopal.
No necessitem que ens diguin qui hem de votar ni perquè.
Diu que no podem votar un partit que parla amb ETA, que legalitza matrimonis gais... i tot allò de la família cristiana model únic i tots els altres demonitzats, tot el que s'ha fet aquests quatre anys, a l'infern... (el clero, unido, jamás será vencido, el clero, unido).
Vostè no té dret a dirigir ni orientar el vot de ningú, que som majors d'edat i els que a vostès els agraden ens han portat a una guerra i a patir més morts d'un sol cop que mai en el passat recent. No pot badar la boca, ni mu, no té cap poder representatiu legal. Zero. Deia Jesús, " Al Cèsar el que és del Cèsar, i a Déu el que és de Déu" Zero poder, zero dret a dir qui podem votar o no. I a més, ho fan així com amb "xuleria", ens instrueixen com a tontets!
Estem en un estat aconfesional, ho sabíeu? Costa de pair, perquè encara els paguen moltes misses, però...
Cap més organisme surt a les ràdios, a la televisió ni als diaris per dir a qui s'ha de votar. Només faltaria.
Què heu vist el president del gremi de flequers? O el del sector tèxtil? O els Hare Khrisna? No dic el nom de cap organització àrab perquè segur que em venen a investigar i ai de mi si tinc bicarbonat o netejavidres o....
Voleu manar més? Podeu formar un partit i presentar-vos. Suposo que el tribunal i la judicatura no ilegalitzarà un partit amb membres de l'ésglèsia...
Ara, que, mirant-ho bé... a veure, no va parlar algun cap gros del PP amb ETA? No va negociar amb ETA i més d'una vegada, abans d'aquesta legislatura l'Aznar, el seu gurú major?
Aaaaaaaaah, se siente, no es pot votar el PP... Peperus tots, no podeu votar el PP segons diu la llei de la Conferència Episcopal, catalans tots, no el podeu votar, religiosos tots, no el podeu votar... aaaah, el primer que han de tenir els mentiders, és memòria, que se'ls enganxa sovint per no recordar les mentides que han dit...
I per cert, CIU? Els de Unió i col.legues no eren també en una d'aquestes manifestacions per la família cristiana? Ui, ui, marro, marro, tenen amics comuns... No us en refieu, PePerus, CiUeros, ens porten "mals augüerus".

14 comentaris:

efe ha dit...

Si los curas y monjas supieran... i seguia més.

Unknown ha dit...

Són pitjor que els talibans!

Anònim ha dit...

M'indigno sempre amb la Conferència Episcopal. És una vergonya, però resulta que no en tenen ells, de vergonya, ni de memòria, de decència. Només tenen un bon gavadal de mala llet.

Josep Manuel López Gifreu (Pep Barbagelata) ha dit...

Això, de caps per avall, i fot-li foc!, que ja aniràs al cel de les oques tu també.
No, excatament segur que no existeix: ja deia qui si acostés més, i alhora tenint en compte d'altres aspectes a part de la laïcitat. Però aquest em sembla important: és a partir de la ideologia més tronada com s'aconsegueix el conformisme i la submissió de la majoria. La culpa, el pecat, el remordiment i la confessió has estat nefastos per a l'alliberament de la humanitat, malgrat principis suposadament solidaris i altruistes com "estima el pròxim com a tu mateix". No, contra l'egoisme i a favor de la misericòrdia i la caritat el principi és un altre: "estima't a tu mateix com estimes els altres". Ens reconeixem a partir de l'altre. Ja ho veus: qüestionament i regirament de tots els valors que ens han embocat com si fóssim ànecs. Nietzsche

Sergi ha dit...

Hi estic d'acord. L'església s'hauria de mantenir sempre calladeta, i no ficar-se mai de la vida en política. Ja prou feina tenen amb les seves coses. Al cèsar el que és del cèsar, que ells es quedin el que fa referència a Déu.

A més, m'ha fet gràcia que diguis que els mentiders han de tenir memòria (o alguna cosa així), perquè és cert, quantes vegades el PP ha promès l'oro i el moro i ha dit que el que feien els altres està malament, quan uns anys enrere eren ells els que feien les mateixes coses. Juguen amb la poca memòria de la gent, però alguns ens en recordem.

Anònim ha dit...

No sóc agressiu eh i el teu bloc és ple de pau i paraules dignes, però et prometo que al veure aquests personatges els hi donaria un petit cop rera el cap a veure si es centren!

Unknown ha dit...

ROSER, QUERIDA AMIGA!

HAY TANTA HIPOCRESÌA EN ALGUNOS!

ES "LÒGICO" PARA ELLOS INDUCIR EL VOTO EN UNA DIRECCIÒN
CON DETERMINADAS CORRIENTES, ESTÀN MÀS A GUSTO CON ELLAS.
SE OLVIDAN QUE TAMBIÈN PARA ESTO ESTÀ
EL LIBRE ALBEDRÌO.
CREO QUE LES FALTA COMPROMISO CON LA SOCIEDAD. ESTÀN EN LA CRÌTICA FÀCIL Y MUCHOS
CON LA VENDA EN LOS OJOS.


QUERIDA ROSER
DESDE ESTE BUENOS AIRES CALUROSO
TE DEJO MIS SALUDOS.
QUE TENGAS HORAS HERMOSAS!!!

BESOS MUCHOS

ADAL,
AGRADECIDO POR TUS PALABRAS!

Striper ha dit...

Solució tallar la financiacio i llestos. Son una colla de capullos i ....

Ferran Porta ha dit...

Que tinguin opinió em sembla normal i respectable. Que es fiquin en política, escudats pels seus negres hàbits, horrorós. Que divideixin la societat entre moralment bons (ells i els seus) i moralment degradats (la resta) em fa venir nàusees. I que això últim ho facin escudant-se en la "raó" que els dóna la seva interpretació de la religió... en fi, n'hi ha per penjar-los.

Montse ha dit...

És que no es saben acabar d'adaptar a la seva nova situació, dona, i alguna cosa han de dir. S'estan quedant sense clientela!

L'actual papa sembla que se'n foti, de tots nosaltres, amén. Sembla (si és que no ho és) "recotxineo"!!!

en fi...

Anònim ha dit...

T'hi apuntes?

http://jaumepros.blogspot.com/2008/02/dissabte-dia-1-de-febrer-800-anys-del.html

Jaume

இலை Bohemia இலை ha dit...

Parece que siempre quieren anular voluntades...


Zel, me hiciste reír con unos de tus comentarios...en la blogosfera las musas andan muy repartidas...Gracias mil por ser siempre tan linda conmigo


Besos

Toy folloso ha dit...

Molts capellans no estàn d´acord en el que diuen els bisbes.
Però, com que és tan democràtic l´organigrama de l´Esglèsia....

Musafir ha dit...

No sé per qué es queixen els bisbes:
Ara, ja podrien eixir de l'església i es poden casar entre ells, pel civil; Ara ja podrien demanar adoptar fills, i formarien també una família reconeguda legalment. I ja poden expressar la seua opinió en públic, perque vivim en democràcia. Poden votar qui els agrade més...
No ho entenc.
Per qué ixen aleshores al carrer manifestant-se en contra del reconeixement dels drets humans per a TOTS?
Quina por tenen de l'assignatura d'educació per a la ciutadania? Que es pensen, que els seus possibles fills adoptats eixirien gais? I si és així, que n'hi haurà de dolent..?

A vore si realment l'església se n'adona que estem al segle XXI i compren una mica més a la societat que diu guiar pel bon camí...