12 de febrer 2008

jo plego, jo plego, jo plego, jo plego...

No n'hi ha per plegar? Osti, osti i més osti, ja, colla de bandarres, que sou uns malparits que tot ho empantanagueu!!!
Qui collons em pot explicar de què va aquesta campanya?
Em recorda les fires de quan era petita,
"SIEMPRE TOCA, SI NO UN PITO, UNA PELOTA"
Primer aquests, ara L'Espe promet una escola catalana a Madrid, allò que aquí volen prohibir, allà ho proposen, tot pel cony de fer vots, llegiu. Sí, una escola, amb llengua vehicular catalana que es dirà "Josep Tarradellas"
Per això, per tenir cent cares, a la presó, ja!!!!

A més, aquest altre malparit, demana carnet per entrar aquí, vol prohibir tots els signes islàmics a les escoles, i va, i mira-te'l, el desgraciat mentider, llegiu. O sigui, dues cares? Noooo! Com l'altra, cent, una a cada banda de cada qüestió. I a més, el dentista, a tothom, i de franc, increïble!!! I menys impostos. Ah que hi posa els seus calers de la butxaca, el molt ....?
Això és prendre'ns a tots per imbècils. Que el tanquin per què fa el mateix que ell declara que és ilegal, conversa amb estats enemics (vam anar a una guerra pactada pels seus, no?),combrega amb d'altres religions, amb terroristes segons ell, fa com la puta de Babilònia. A la presó, ja!!!!

I l'altre, extendrà l'ajut a 400.000 famílies més. Llegiu.
La vida és una tómbola, tom, tom, tómbola...
Qui dóna més?
Quant val el teu vot? Qui et comprarà?
Si ens deixem comprar, que sigui per una bona causa.

29 comentaris:

Striper ha dit...

I Quina podria ser aquesta bona causa ei, quina?

Josep Maria Yago Suau ha dit...

el meu no està en venda ;-)

Dessmond ha dit...

Uns prometen l'oro i els altres el moro, en TGV. Una brometa de mal gust.

yraya ha dit...

Política de primerisima calidad, así no tendremos dudas a la hora de votar.
Que ascooooooooooooo me dan.

Anònim ha dit...

Jo també plego, jo també plego, jo també plego...

ha dit...

ahhh Mafalda!!! idioma universal.
besotes

Anònim ha dit...

Aquesta gent va per les eleccions i prometen i prometen i després faran de franquistes que és el que són...

gatot ha dit...

mira-ho així si vols, zel ... aquí encara tenim capacitat d'emprenyar-nos, amb aquests i amb els altres. A la resta d'Espanya -si, mal ens pesi encara som a Espanya- s'ho empassen tot, tot, i tot...

quan dius que solucionaran el "problema catalán"? Ahhh.... el 2014? Jo aposto pel 2026.

petons i llepades profètiques!

eudald ha dit...

són uns impresentables... i molt poc cristians! (encara que diguine que sí que sí...) i això en temps de quaresma! heretges! mentiders!
hahahaha

Sergi ha dit...

Zel, relaxa't, torna a les figures de ioga, que estem en campanya, i això va per llarg...

mossèn ha dit...

que els donguin a tots pel ... salut

Jordi Pinyol ha dit...

A aquesta gent el que més li escau és la cançó aquella del 'vamos a contar mentiras'.

Pleguem tots!

Jobove - Reus ha dit...

si mireu el meu perfil veureu que a part de ser pirata informàtic, visc a Andorra, que hi voleu vindre a viure, teniu un lloc per valtros, no hi ha maldecaps i si molta pau

salutacions

rosa ha dit...

serenat bonica...no hi ha res a fer...com tu dius la vida és una tombola....i tots una colla de mals parits...nosaltres sempre em de dir SI i PAGAR, però ells poden fer el que els hi ROTA i a més no PAGAR.

Josep Maria Yago Suau ha dit...

ei, roser, descansa i, si vols, fes el meme musico-visual que et passo :-)

Henry The VIII ha dit...

Apreciada Zel,

Fa uns anys a les eleccions dels Estats Units es va presentar un petit partit que prometia que durant els dos primers anys de legislatura no robaria.

Salutacions.

Mon ha dit...

jo per cada parida o rucada que diuen els faria pagar una multa
Petons zel ets un cel!

Unknown ha dit...

QUINO Y SU HUMOR UNIVERSAL CON MAFALDA.

ZEL!
POR JUNTAR VOTOS ALGUNOS PROPONEN Y/O PROMETEN COSAS QUE SON PARA EL ASOMBRO.
LA COHERENCIA DESAPARECE POR ESTE TIEMPO...O POR SIEMPRE??

QUERIDA AMIGA!
RECIBE MIS SALUDOS Y CON ELLOS
MIS MEJORES DESEOS PARA TI!

DE BUENOS AIRES A BARCELONA, SIN ESCALAS,
UN FUERTE ABRAZO!


ADAL

JUANAN URKIJO ha dit...

Lo vengo escuchando en las noticias y, realmente, me parece inaudito. Estamos en campaña... De todas formas, los asturianos esto lo expresan muy bien, cuando dicen: "Cosas veredes que ferán fablar les pedres".

Un beso, Zel.

Roser Pros-Roca ha dit...

Hola Zel, t'he deixat una feineta per fer al meu blog. Potser ja l'hauràs vista. Espero que et diverteixis.
Un petó.

Roser Pros-Roca ha dit...

Per cert, Zel, respecte al teu post, em fa l'efecte que està la gent tan desencantada que és capaç de creure qualsevol cosa. La indignació no és una arma, sinó un enfoc amb conseqüències, potser electorals, perquè no? Ara que estem en campanya, les veurem de tots els colors, però la darrera paraula, sempre serà nostra.
Petons.

LlunA ha dit...

juerrrrr com està el pati....

Una ha dit...

Hola, tienes razón en que mi librería está combada,así lleva 7 años,la cambíé desde otra habitación y como de bricolage no entiendo no la aseguré a la pared,estoy reclutando a mis hijos para que, en su escaso tiempo libre ,me ayuden a hacerlo.El problema es que en estos años no dejo de comprar libros y ya cada estante lleva dos filas de libros,una delante y otra detrás.Mi auténtico problema es que soy insaciable,ya estoy pensando en los próximos que compraré.
D´altra banda m´agradaria molt que en el meu blog escriguessis en catálà. No tinc contactes socials i acabarè oblidant-lo.
Es un problema extraño, por una parte en Mallorca no está bien visto que los que vivimos aquí hablemos en catalán, yo llegué con 21 años y lo que sé es por haberlo estudiado y es un catalán estandar,entonces los que me conocen por mi barrio o por otras partes me hablan en castellano,diga lo que yo diga ,y me siento imbécil y extraña, los que no me conocen no me identifican como mallorquina y acabo también sintiéndome mal, y como,además, llevo 10 años muy enclaustrada por motivos de salud y sólo era en la escuela donde hablaba con mayor libertad en catalán, pues decididamente tengo escasas oportunidades de practicarlo,excepto leyéndolo.Por eso agradecería que cada cual utilice su lengua materna y si no conozco algún término ,ya lo averiguaré ya sea catalán,francés o inglés .En el resto ya me supondría un esfuerzo extra.
Quant a les eleccions, penso que veient aquesta dreta retrògada i la fidelitat dels seus votants,serà millor no quedar-se a casa, l´altra opció política no serà tan dolenta,em fa molta por pensar en Rajoy com a president.

Judit ha dit...

Avui dia, tant val el PP com el PSOE... per mi l'enemic principal ara mateix a Catalunya és el PSC. El PP té poc pes (de moment), i els socialistes van amb una arma de doble full; amaguen la cara... almenys els peperos se'ls veu venir d'una hora lluny. Ei, això és la meva humil opinió, que ja se sap, opines sobre política i el món sencer se't tira al damunt. Visca Catalunya lliure!

zel ha dit...

Sí, bona getn la política és una meeeee, però...però... què, no votarem? i llavors rondinarem? ës un dret, i jo a més m'ho prenc com una obligació, aquesta també és la meva humil opinió... I sí, tots fan el que fan, però, sabeu què m'emprenya molt i molt? Tenir a Catalunya uns quants partits que a més d'enganyar com tots, es barallen pel pastís, només pel podrit poder d'un o altre poble, aquí CIU pacta amb ERC, allà ERC pacta amb ICV, més enllà PSC pacta amb ERC, de tot mentre puguin governar i això no m'agrada gens, però gens, al final, no sé quins són els meus ni amb qui s'ho faran!

robelfu ha dit...

no et posis així no val la pena,tu dels nervis i ells tan campants .Realment fan fàstic.
ni a por uno ni a por otro jo em quedo amb el perrito piloto.
un peto

Ferran Porta ha dit...

Aquesta política de pactes de tutti amb tutti és terrible perquè, com bé dius, al final no saps quins són "els teus", ni a quins és millor votar. Sigui com sigui, espero que no en sortim malparats, el dia 9.

Unknown ha dit...

Quin post més fresc i dinàmic per dir anta veritat!!!!

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

El pitjor de tot és que aquestes estratègies funcionen. Vivim en un circ i la política és de fireta.

I no se'n salva ningú, eh?

Salutacions cordials

[Raons que rimen]