08 de febrer 2008

perles

Si alguna frase és particularment coneguda i serveix per a tot, és aquella de "si no pots contra l'enemic, uneix-te a ell".
Doncs ara en tenim una prova palpable bo i parlant dels principis generals del catolicisme, que han lluitat secularment contra les teories científiques que han allunyat d'allò creïble i dogma de fe per la gent de la generació dels meus pares, "Déu creà el món en 7 dies". El corrent creacionista està prenent nou alè, fonamentalment a Estats Units, d'on, presumiblement s'escampara cap a Iberoamèrica com una taca d'oli.

Per si de cas ens estem tornant massa lletrats, i algú pot argumentar segons els seus estudis de manera clara que la creació del món per un déu semblant al mestre Dumbledore, que treu el que sigui d'on no hi ha res, no és més que una mentida judeomassònica, han ideat una nova manera d'atraure gent amb coneixements , ni que siguin rudimentaris, de vocabulari científic.
Això del Big Bang, és mentida.
La revista es diu "Answers Research Journal (ARJ, Revista d' Investigación de Respostes), una publicació on-line de lliure accés, que ens pot donar qualsevol explicació basada en el Gènesis, sobre la creació del món i de l'ésser humà a partir del fang. Què, us penseu que som res d'especial? Tontusmésquetontus, que som de pasta de rajola mig cuita!
Es promociona com revista técnica profesional y revisada por pares para la publicación de investigación científica interdisciplinar desde la perspectiva de la Creación reciente y del Diluvio Universal en un contexto bíblico”. Llegiu aquí.

Per estalviar-vos tota la parrafada, aquí us deixo unes perles en forma de respostes pseudocientífiques, per explicar els dubtes als "saberuts tiquismiquis" que tenen la gosadia (Oh, my god) de fer preguntes amb trampa.
No s'hi val a riure, eh? Que jo tampoc hi he entès nothing, però, a que queden bé!
Llegiu, llegiu: (babau qui no sàpiga de què parlen, jeje)

Atenuación viral/bacteriana y su vínculo con el potencial oncolítico innato:
Implicaciones de la creación original perfecta en el principio, por Luke Kim (seudónimo):“Después de la Caída [del hombre], la Biblia (Génesis 3:18) sugiere que la actividad oncolítica viral/bacteriana post-Caída puede haber aparecido como extensión fenotípica de actividades virales/bacterianas preexistentes y normales (posiblemente ejerciendo un papel en inducción de apoptosis, en activación de vías de señalización celular, etc) debido a un cambio hacia entornos biológicos desfavorables”. El versículo del Génesis que Kim cita como fuente dice así: “Espinos y cardos te producirá, y comerás plantas del campo”.


¿Cómo encajan los ribosomas mitocondriales en la teoría de la endosimbiosis?, por Daniel Criswell, ICR:

“Las diferencias en la estructura global del ribosoma, la secuencia e incluso la filogenia contradicen las expectativas de la teoría endosimbiótica del origen eucariótico, que debe rechazarse”.

Ah, que s'han quedat amb nosaltres, segur que no ho sabíeu...!!! Jo tampoc. De fet tampoc entenc com es pot dibuixar allò que suposadament va passar fa milions d'anys i encara menys sentir els sorolls de l'espai profund... Segur que en Rajoy té algun parent que ho sap.

8 comentaris:

Sergi ha dit...

Doncs jo que n'entenc una miqueta d'aquestes coses, et diré que tot és una immensa bajanada, però no cal, oi? S'ho treuen de la màniga com volen, però és que ells per explicar qualsevol cosa poden dir 'Déu ho va fer', i es queden tan amples. Apa, contradiu-els-hi.

Anònim ha dit...

Yo tampoco tengo ni la más pálida idea con relación al texto, pero te aseguro que mi cerebro quedó echando humo con tantas palabras raras y desconocidas para mi. jajajaja!!!!
Un besote enorme y tomá mucha vitamina (c) que previene los resfriados.

nimue ha dit...

buah! segur que s'han inventat la meitat de les paraules! :PP

Jobove - Reus ha dit...

et caura el cabell i els dits de la mà d'un en un,et tornaràs una altra vegada verge i els ulls s'asecaran, com et segueixis ficant amb l'esglèsia

petonets

Mon ha dit...

a veure filla meva! tres parenostres i dos avemaries..... i despres torna...! i tu quans cops fill meu?

i si els amenacem amb apostatar col.lectivament? i si els engegem a pasturar?
zel, petons bonica....bon cap de setmana

Joan de Peiroton ha dit...

Caram! Aquest blog esdevé de més en més difícil de seguir!!!! Però em sembla que he compres el teu missatge...I que a vegades em dic que no ns'allunyem pas de l'edat mitjana, sinó que hi tornem a tota velocitat! Petons!

jo artin au ha dit...

Zel, t'ho explico. La cita (em sap greu, és una mica llarga, el rigor obliga): “Después de la Caída [del hombre], la Biblia (Génesis 3:18) sugiere que la actividad oncolítica viral/bacteriana post-Caída puede haber aparecido como extensión fenotípica de actividades virales/bacterianas preexistentes y normales (posiblemente ejerciendo un papel en inducción de apoptosis, en activación de vías de señalización celular, etc) debido a un cambio hacia entornos biológicos desfavorables”

En la paraula oncolítica, hi ha una errada (fe d'errada, mai tan ben dit). La correcta és "mucolítica". Parla de l'origen (en tant que creat, clar)de la grip ("actividades virales")i possibles remeis: "activació de les vies de senyalització cel·lular", que els virus -també ells-trobin el camí per no emprenyar l'humà glorificat, al caigut que el donin, au. La farmacopea (vols dir que aquest no van col·locats tot el dia?) pel tractament abasta també remeis naturalistes: "“Espinos y cardos (la grip en llenguatge bíblic) te producirá, y comerás plantas del campo”. Dius, Zel, en el següent post que el teu nas està com una sopa (varies possibilitats, escullo la grip). Aplicat el remei. T'has de fer una "apoptosis induida". No t'espantis, analitza: a-pop-to-sis. Musiqueta (a-pop)però en tonalitat de "la" (to-sis) ha de ser, la musiqueta va molt bé per gairebé tot. Per induir: tapadeta i a dormir, però l'esperit, no ("el sueño de la razón produce monstruos", crec que Goya).
(I sense ser cosí de Rajoy, que té més mèrit)
A cuidar-se.

Jordi Pinyol ha dit...

M'he quedat amb la boca oberta. Quanta imaginació! I quanta tonteria, tot sigui dit. També podrien aprofitar tota aquesta imaginació per coses més útils i necessàries. Però això ja deu ser demanar massa.

El que m'ha deixat més bocabadat és això de la 'actividad oncolítica viral/bacteriana'. Sona a allò que diuen alguns metges quan no saben prou bé quin mal t'afecta i acaben dient.. va, això segur que és un virus! I es queden tan amples sense donar cap més explicació.

I això del fang també deixa'ls anar. Ara resulta que els nens quan juguen a fang o plastilina a casa o al cole no fan altra cosa que fabricar nous terrícoles... Ai que em tronxo!!
XD

Conyes a banda, molt currat el teu post!

Petonets.