04 de juny 2008

perill global

Aquests dos "fenomenus" han inventat una impressora capaç de replicar-se a si mateixa.
"Uno de los motivos para que las impresoras 3D convencionales no hayan proliferado es su coste. Bowyer y su equipo han conseguido reducirlo. Su idea ha sido crear una máquina capaz de crear sus propios componentes, los cuales a su vez conforman otra impresora, que de nuevo da lugar a un nuevo dispositivo... y así hasta el infinito.
El software de esta impresora 3D es además un desarrollo de código abierto, lo que implica que puede redistribuirse y modificarse. Sus creadores pretenden así que el desarrollo mejore de forma constante, además de acercar este tipo de proyectos a usuarios y empresas que no podrían permitírselo de otra forma. Pero sus creadores prefieren hablar de cómo la máquina es capaz de reproducirse a sí misma.
No obstante, Bowyer mantiene que las posibilidades de este sistema son infinitas y que si el diseño actual de los objetos comerciales no convence a los usuarios, máquinas como esta ofrecerán en el futuro al consumidor la opción de fabricar en función de sus deseos. "
Ho heu llegit? Mama, por !!! Capaç de replicar-se a si mateixa "ad infinitum"!!!
Sisplau, sisplau, ( els creients reseu "virgencita virgencita"), que ningú, repeteixo, ningú, li expliqui o ensenyi o parli del prototipus a aquest "engendro" d'aquí a baix...
Només ens faltaria una legió de LosSantos passejant per ...on sigui, és que fins i tot la seva família es tira al tren...

Ah que sembla en Luís Aguilé? Com d'aquesta cara grassoneta d'angelet poden sortir serps i llangardaixos... Si sembla que no ha trencat mai cap plat...

9 comentaris:

Jordi Casanovas ha dit...

així m'agrada que de tant en tant m'apliquis una mica de teràpia de radicalització

Anònim ha dit...

Ostres quin invent tu...

Henry The VIII ha dit...

Molt bona aquesta del Luis Aguilé.

Amb compte que demà al matí a la Cope el Luis Aguilé digui "Ara Mateix está rompiendo España con esto de poner afotos de mí en su blog. Sin duda está compinchada con Gallardón, el alcaldín. Zel, sin duda, es el enemigo del liberalismo. Yo nunca me conecto al blog de Zel. Prefiero la web de Libertad Digital".

Ns (abreviatura de salutacions

Sergi ha dit...

A mi el que m'ha fet pensar és en Terminator. Aviat les màquines es faran a si mateixes, i després, ja veurem què passarà.

fada ha dit...

Monstruós. Una novena faré. Començo avui mateix!

Striper ha dit...

Mira que posar la foto del capullo aquest.

yraya ha dit...

jooo, da yuyu...

Ferran Porta ha dit...

El desgraciat d'aquesta foto té la mateixa hablitat que l'Aznar: fa vomitar milions de persones només de veure-li la cara.

Anònim ha dit...

Quina por, noia, no sé pas com anirà això de les màquines reproduint-se ... uf! Pel que fa al fals Luís Aguilé, ja no dic res, deixem-ho estar. Com amolt m'apunto als milions que vomiten, o no, no val la pena passar una mala estona.