06 de gener 2009

quan manen els assassins


defensarem fins a quedar sense veu, si molt convé, que cap guerra és justa, però aquesta no té perdó ni fent una assamblea de déus misericordes.
defensarem que cap atac és just, però la por que denuncien els qui senten els coets de Hamàs, i que és l'excusa que esgrimeixen per aquesta atrocitat, es tradueix en quatre víctimes, durant molts dies, els del suposat atac forasenyat al poble israelià.
denunciarem que Israel està jugant el paper d'assassí de nens, dones, homes, vells, que ataquen hospitals, escoles de manera indiscriminada i premeditada amb traició i de manera calculada, repeteixo, són assassins.
defensarem fins el darrer alè que només la cobdícia, els interessos econòmics i el poder que sostè l'estat d'Israel, és el poder dels qui no gosen aturar per por de perdre beneficis, per por d'enfrontar-se a un estat posat i mantingut per l'imperialisme americà amb el silenci còmplice dels estats poderosos.
denunciarem fins que no s'aturi la massacre, que una part del poble israelià i el seu exèrcit i governants mereixen el nom de genocides.
crec, i això que no crec en gaire res escrit i revisat per la història manipuladora, que tornaran a ser expulsats de la terra promesa, si és que queda alguna engruna de justícia perduda pel món.
Per aclarir un xic el que em fa dir el que dic, recordar que Hamàs va guanyar unes eleccions, que només sembla que es tinguin en compte les armes que té un dels bàndols, el palestí, que té dret a un estat, i si un hi creu, a un exèrcit (o tots o cap)I per suposat, que s'ignora completament l'estat de desempar i assetjament que pateixen els palestins, i que ja n'estem farts de la política de criminalitzar les víctimes, política en la qual els EEUU en són autèntics mags.
Prou de tanta vergonyosa propaganda contra el poble palestí. Els drets són per a tots els pobles, no es pot tenir arraconat, bloquejat, sense atenció ni subministrament algú i esperar que es deixi morir en silenci. Hi ha criatures que han nascut, crescut i mort sense veure res més que les tanques de la zona on els han confinat.

16 comentaris:

Striper ha dit...

Defensem que hagui justicia,i que la rao s'imposi per sobre de la bogeria religiosa.

Striper ha dit...

Aixo es una injusticia i el problema es tindria que resoldre d'altres maneres i veien qui i que impedeix solucions.No estic d'acord amb aquesta masacre , pero tingues tambe en compte que fonamentelistes religosos com els de Hamas, recluten nens i adolecents Palestins com homes bomba.Fa poc en tota aquesta miseria que viu el poble un d'aquests dirigents vivia amb 4 dones i de moment 4 fills ell tenia miseria?

zel ha dit...

No estic gens d'acord en convertir les víctimes en provocadors de la massacre, criminalitzar les víctimes és l'estratègia EEUU. No hi passo, ho sento molt. Quatre merdes de coets que el màxim que han fet ha sigut ferir una persona, els soldats han mort per foc amic!

rebaixes ha dit...

Bé... Mata un gos i et diran el matagossos...Anton.

Unknown ha dit...

Una abraçada, bonica.

Anònim ha dit...

Sense veu i amb força :) sense armes sempre...

estrip ha dit...

si els que fan la guerra estan cecs és horrorós, però encara ho és més que els que ho podrien aturar no facin res.
Què diria l'Obama salvador del món si estiguéssim en periode electoral?
Un altre prometedor que se li veu el llautó abans de ser president. De fet suposo que ell no té el poder.
I Europa? És que ni el món àrab?
Algú sap quina és la nosa que fan els palestins? Senyor, no entenc res!!!!

Ferran Porta ha dit...

Sí, els israelians són els primers que necessiten alguna cosa més que una "colleja" ben donada. Però avui, dia dels mags, estic especialment sensible amb la situació del món en general i, què vols que et digui, posats a repartir hòsties, a més d'aquells també en mereixen els europeus, els nordamericans, els terroristes (palestins, bascos, de les FARC, ...) i per suposat tot terrorisme d'estat, com el mateix israelià, el rus, ...

Avui fotria d'hòsties a tothom, i mentre rabio, a la franja de Gaza continua morint gent innocent amb la complicitat de polítics escollits democràticament arreu del món.

Em demano una bomba nuclear, que ens enviï a tots a cagar i pugui començar, de zero, un nou món. Això no té solució.

Mmmm... salut.

Txarli ha dit...

Pressionarem i lluitarem és el millor que podem fer des d'aquí. Si tot aquest esforç, serveix almenys per salvar la vida d'una persona innocent ja haurà valgut la pena. Alçarem la veu i com més lluny ens sentin més cridarem!

boris ha dit...

feliç nou any ....
però s'inicia trist l'any per al poble palestí, les demas nacions observen, gens fan davant el sofriment del poble, el terrible és veure tant nen mort, innocents, el increible és que això succeïx tan prop dels poderosos.. europa, eeuu, ja no és africa..
és prop però no volen veure clar els quals moren no els seus familares
una abraçada

Josep ha dit...

Estimada Zel:

Amb tots els meus respectes, vas errada. "defensarem fins el darrer alè que només la cobdícia, els interessos econòmics i el poder que sostè l'estat d'Israel, és el poder dels qui no gosen aturar per por de perdre beneficis, per por d'enfrontar-se a un estat posat i mantingut per l'imperialisme americà amb el silenci còmplice dels estats poderosos.".

- A Gaza no hi ha recursos naturals, ni riqueses. Atacar Gaza no aportarà ni un cèntim a Israel, ans al contrari, els hi costa un ull de la cara.

- L'imperialisme americà no aposta sistemàticament per Israel. En eixa part del Món, en les darreres cinc dècades, han recolzat el Rei d'Egipte Faruk (un xoriço amb corona), el dictador genocida Saddam Hussein (sí, el mateix que després enderrocaren), la dinastia de Saud (els amics d'Ossama bin Laden) i els emirs del Golf Pèrsic (els que lapiden dones i tallen mans a simples lladregots).
El dia en que els líders palestin li facin als dirigents dels EUA la diplomàcia felatòria que practiquen d'altres governants, Israel tindrà els dies comptats.

I deixa'm que et recordi una darrera cosa: la primera víctima de HAMÀS és el poble palestí a Gaza. Lapidacions, amputacions, repressió d'homosexuals, ateus ... i fins i tot dels videoclips de reggaeton (ho pots comprovar amb HRW).

Un petó.

Anònim ha dit...

No vull parlar d´alta política, només dels meus sentiments.
Malaïexo l´estat d´Israel: temps fa que han convertit Gaza en un inmens camp de concentració sensa cap respecta pels drets humans, la desmesurada i criminal reacció en contra del terrorisme de Hamás.
MalaÏexo Hamás per fer que el seu terrerisme va en contre del poble Palesti.
Malaïexo els EEUU, Siria, Iran con a hostigadors d´aquest conflicte.
Malïexo l´ONU i tots els estaments politics que no son capaçus de fer una denuncia contunden i ferma devant tanta atrocitat.
Maria G.

neus ha dit...

Jo no entenc com a algú li pot sorprendre la resposta de Gaza. Què faríem nosaltres si ens anéssin fent recular en el nostre propi país, que tots els catalanets haguéssim d'anar-nos apilonant al Baix Empordà, per exemple, això o marxar de la terra, o morir esclafats per un tanc que vol aquell precís tros de terra on hi tenim la casa per aixecar-hi un mur enorme, per evitar que escapem, que respirem...

Us imagineu l'exèrcit espanyol bombardejant Euskadi només perquè hi ha etarres amagats?

Tot plegat és un disbarat. Tot plegat té l'arrel en el mateix: religió=diners.
I els jueus tenen poca memòria o el que és pitjor, no en volen tenir gens.
I els jueus tenen tot el poder econòmic i mouen els fils de gran governs. Si ells tanquen l'aixeta, miau.

I ser antisemita està mal vist, però ser anti-islamista es veu que vesteix molt.

FREE GAZA!!!!!

Josep ha dit...

Bon dia Zel


Amigos/as: Se está elaborando un MANIFIESTO DE SOLIDARIDAD,CONTRA EL HAMBRE EN EL MUNDO, donde los bloggeros exponemos nuestras exigencias a los gobiernos. Todo aquel que quiera informarse o participar dirigirse al blog Diario de Cornelivs

Una abraçada.

Dani Coll ha dit...

Zel, estic totalment en tu en la manera com expreses el teu enuig i t'asseguro que som molts els que pensem així.

He publicat també un post al SensePresses per còrrer la veu.

Salutacions.

Maurici ha dit...

Amb tots els respectes un no pot posicionar-se tan clarament per un costat i és que a mi em sembla que per la complexitat d'aquest racó de món en que el poble d'Israel està envoltat de països que fa anys i anys que busquen la seva aniquilació no pot tenir per desgràcia una resposta diplomàtica com podem veure a Europa. En aquest cas no podem parlar d'una guerra convencional recordem que Hamas és una organització terrorista i lluita com el que és, fins i tot sacrificant a persones innocents ( escuts humans, dones, nens i homes bomba ) Em sembla que el mes just és demanar la pau fervorosament sense posicionar-se per cap bàndol.