01 d’abril 2009

entre flors i ous...


m'he mogut enmig dels camps per camins enfangats, i sembrats xops de pluja, buscant descans pels ulls i les floretes que haurien de ser aquí i allà, i que el fred encara no acaba de deixar florir
l'humil borratja, dolça i llaminera, l'heu tastat mai? és bona!
és que avui ha sigut un dia d'aquells d'ous, d'ous de pasqua, però d'ous...



a més d'ous, hem pintat parets, taules, bates, bosses, cabells, draps...a les cinc semblava que veníem d'una borratxera de coloraines...



diuen que encara els falten detalls, el que no sé és on coi pintaran... hi ha ous que, de tantes capes de pintura, quan cauen a terra no es trenquen, reboten, més aviat... d'altres semblen sortits directament d'un somni psicodèlic... i què, s'ho han passat d'allò més bé...i nosaltres pla, amb un ou d'estruç per fer pràctiques... llàstima del preu que en demanen, buidats i nets, això sí, farem estalvis i l'any que ve, enlloc d'ous petits que no saps per on agafar-los, em sembla que ja sabem quins pintarem (el divertit vindrà quan l'hagin de posar sobre un pastís...jejeje, s'enfonsarà)

En fi, demà farem el mòbil d'ous per penjar on més els agradi, ja us l'ensenyaré!

19 comentaris:

Cèlia ha dit...

Quina preciositat, els meus no són tan artistes... US FELICITO!

Assumpta ha dit...

Les teves fotos són sempre molt maques!! Ja saps que en sóc fan :-))

I els ous!!! estan molt ben pintats!! (jo crec que diuen que els hi falten detalls perquè s'ho passen genial pintant-los jaja)

Striper ha dit...

M'agrada la teva profesionalitat de veritat.Un peto guapa.

rits ha dit...

si, si!! vull veure aquest mòbil d'ous!!!!

quin ordre i netedat que es veu en el taller, semblen nens molt tranquils! hauries de veure com acabem quan fem pintura!

Trini González Francisco ha dit...

M'has fet pensar en uns mòbils d'ous que els hi vaig fer als meus fills quan eren petitons. Al final el temps els va véncer (i també la gravetat, no ens enganuem, jejje)

Una curiositat de cultura culinària parlant de les borraines que has fotografiat. Per cert, precioses! A la meva terra no ens mengem les flors de la borraina, com es sol fer en altres llocs, sinó que ens cruspim les fulles. Sí, sí, les punxenques fulles de la borraina i ens les mengem per postres! Tomaaaa...! I per Nadal!!! jajajaa
Bona aquesta, eh? M'explico. És tradició de molts pobles de les Terres de l'Ebre menjar figues seques i fulles de borraina, arrebossades amb una barreja feta d'ou, farina, aigua i licor d'anís i banyades amb mel escalfada, la nit de Nadal. Us ho recomano, són unes postres delicioses.

rebaixes ha dit...

Amb això dels ous ja veig que tens gent transparent...Almenys aquest que tens a treballar amb tu no us enganyeu en res, i aneu per feina i bona feina. Qui hagués pogut tenir mestres com els que sou per aquí, a les meves hores, calbots que podies rebotar a la paret o al pupitre, o aquella regla que arreglava els dits i mans de nosaltres fets menudalla... Ara diu que hi un ZEL, o un CEL- no he estudiat tant per comprendre frases com aquesta.Un petonás que us el mereixeu. Anton.

jaka ha dit...

Oh!! que bonics!!!

Ferran Porta ha dit...

Sovint, després de llegir els teus escrits al voltant de l'escola, m'agafen unes ganes impresionants de tornar a ser nano, de viure a l'Empordà i de tenir-te de "senyu" al col·le!

yraya ha dit...

Anda que no habrán disfrutado ni nada, que bonitos!!!
las fotos de las flores que guapada!!

Sergi ha dit...

Ja no sé ni en l'època de l'any que visc, en veure les fotos m'he sorprès de veure ous de pasqua, però caram, si estem a Setmana Santa ja! Bona idea això dels ous d'estruç! I perquè no queden dinosaures, que si no...

Carme Rosanas ha dit...

Que bonics! Sou uns artistes!

Esperem veure el mòbil, s egur que serà preciós.

Anna ha dit...

hehehe, que divertit Zel! jo vull ser alumne teva!! i és que sho passen tant bé.. i nosaltres també eh..

Garbí24 ha dit...

L'unic dia que pots estar contenta de que els nens "toquin els ous"
i a més sembla que ho fan molt bé.

Carles Casanovas ha dit...

Feia molts anys que no veia les borratxes, en el meu poble, estaven al costat de les ortigues, tocant al torrent. S'agafa la flor - es gira - i es menge...té una dolçor característica, salvatge. Les abelles i sobretot els borinots, amb
les seves llargues trompes hi juguen i s'hi alimenten. Els borinots les visiten, tot cantant amb les seves cadències monótones...visca ! !

Thera ha dit...

Quina activitat més vistosa i més 'xula' per als nens! I quins 'professionals', fan molt de goig els ous decorats. Ara a esperar veure el mòbil que segur causarà sensació!

Vaig probar les borrajas i em van sorprendre. Bones ummm!

Lliri blanc ha dit...

Quina meravella els ous pintats! Quina professionalitat i fantasia que tens! Espero veure el mobil...

Una abraçada

Edurne ha dit...

Qué bonitos los huevos y los niños y las fotos primaverales...!

Lo smíos, algunos, terminando tapces, la andereño, moi, rematando a toda leche...! jajajaj!

Y mañana vacances, yupi! Necesitamos respirar un poco que ya se nota el peso del curso, ya!

Petons, señora maestra!

sargantana ha dit...

aquestes manotes tant tendres....
me les menjaria!!!
ets afortunada

assumpta ha dit...

Els hi han quedat magnífics, sí que hi tenen traça! Si diuen que encara no estan... deixal's fer !
Tens una bona colla d'artistes. A veure com quedarà el mòbil!