25 de setembre 2009

incomprensible (quin món)

No es pot creure. M'agradaria que algú m'expliqui com pot ser que uns pobres mig perduts que baixen d'un tren i fan cert embolic ja siguin a la presó, i els grandíssims porcs amics i còmplices del Millet ni tan sols siguin cridats a declarar. No m'ho explico. S'ha de ser animal i tenir els conceptes de justícia absolutament capgirats. Fins i tots els més rucs del meu petit poble ho veuen clar.
Deu ser que els estudis superiors, enlloc de proporcionar claredat i saviesa, fan canviar el judici i la mirada. Porcs fastigosos, trepes i xupatinters, com coi ha d'anar el món?
"Set dels 22 immigrants que aquest matí han provocat endarreriments a les línies de Rodalies aquest matí han quedat arrestats per immigració irregular. Els detinguts, de nacionalitat senegalesa i que viatjaven en un tren sense bitllet, van sortir en desbandada del comboi quan van arribar a l'estació de Sants, i alguns es van endinsar en els túnels, cosa que va obligar a paralitzar la circulació."
Llegiu aquí


"Bitllets de 500 euros. A l’expresident de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música, Fèlix Millet, li agradava acumular bitllets liles a les caixes fortes. No ha de fer estrany aquesta tirada pels diners en metàl·lic si es té en compte que els investigadors han detectat retirades de grans quantitats en efectiu dels comptes bancaris de l’entitat cultural que Millet gestionava fins al mes de juliol passat. El 24 de juliol passat, l’endemà de l’entrada i escorcoll dels Mossos d’Esquadra al Palau de la Música, membres de la policia autonòmica es van dirigir també per ordre del jutge a una oficina de Caixa de Catalunya on Millet tenia una caixa de seguretat. Els indicis que tenien és que en aquell lloc hi podia haver documents importants per a la investigació, però van topar amb una bona quantitat de bitllets de 500 euros, segons les fonts consultades ahir per aquest diari. Els Mossos van necessitar una màquina de comptar bitllets per saber exactament la suma de diners que s’hi guarden: en total, 1.831.372 euros, la majoria en bitllets de 500"
Llegiu aquí
Per cert, tinc molta feina a llegir endarrerida, dos dies sense internet i em sento despenjada...

19 comentaris:

kweilan ha dit...

Molt bona reflexió però veus notícies com aquesta i et desesperes però... i què? Només podem assistir atònits a les notícies que van sortint...i en el fons penso que es taparà el més greu.

kika ha dit...

ben dit, no podies ser mes clara!

yraya ha dit...

I perquè els han detingut, per immigrants, per viatjar sense bitllet o per provocar endarreriments a Renfe??? Mira se'm posa la pell de gallina en llegir notícies d'aquestes i m'entra una mala bava, que no et pots ni imaginar...
Millor que calli perquè em poden sortir molts gripaus per la boca.
Que tinguis bon cap de setmana.

Eva ha dit...

Fortissim!
Hi ha gent que néix amb la flor al cul i n'hi ha que néix amb el cactus.
Sempre guanyen els mateixos i sempre perden els mateixos.

Ferran Porta ha dit...

Fa una estona llegia al 3cat24.cat que en Millet no serà cridat a declarar, per ara. No entenc res. M'estic posant dels nervis, amb aquest tema. És que potser no és prou gros, el que s'ha descobert (i fet públic) fins ara, com per tancar aquest paio a la presó? Com a mínim perquè no foti el camp a un paradís fiscal d'aquests sense lleis, i no li tornem a veure el pèl!!

No em treuré l'ai ai ai del damunt fins que el vegi entrar a presó, aquest desgraciat. O fins que llegeixi que s'ha suicidat, per vergonya. Llavors respiraré tranquil.

Quin fàstic de paio.

Mon ha dit...

Ja sabeu el que heu de fer? Doncs no votar mai mes a cap partit dels que manen o estan a l'oposició . tots son iguals. Si no ho camviem aixi, foten una patada al cul a tota aquesta colla d'ineptes, politics inutils, xupamerdes que ens representen es una vergonya que a sobra ens deixem pendre el pel d'aquesta manera, estem arreglats.
Estic molt emprenyat , entre els senegalesos i havia dos amics meus senegalesos

Marta ha dit...

Per desgràcia hi ha coses que no canvien mai, hi ha dues vares de mesurar els delictes una pels pobres completament rígida i dura i una altra pels rics flexible i tova. Això ha de canviar!

Joana ha dit...

Quin país mare meva!!
Molt clar.

estrip ha dit...

També podem veure com s'ha tractat a l'Enric Duran i com es tracta al lladre aquest, que hauria d'estar ja empresonat a l'espera del judici, només per alarma social!

Clidice ha dit...

És la nostra societat, si un lladre és ric i de casa "bona" ens mereix tot el nostre respecte. Si un és pobre i a sobre té la gosadia de ser negre, no només ens fa por, sinó que, sense ni tan sols mirar-lo a la cara l'acusem de prendre'ns la feina, de no voler "integrar-se" (què ha de fer, robar i així estarà integrat?), fins i tot diem que fa pudor i fora amb ells.
Potser és que mai mirem a la cara de les persones, de debò. I si ens miréssim la nostra al mirall, ens hauria de caure de la vergonya.

Quimesp ha dit...

El món es una porqueria.Tal com sona.
Brut i fastigós

rebaixes ha dit...

Si destapen al Millet, qui ens diu que a la colga no hi dorm algun Bitllet, i els bitllets a l'aire lliure es constipen... Poseu-hi cura que la grip A... I si inventessin una vacuna contra la grip MIL - LLET, ja la tinc el B(v)IL -LLET...
I per què als trens no hi poden pujar de franc els necessitats ? Quan la recol·lecta la fan en altres llocs i no ho reparteixen... Hauria de ser com el MANÂ de in il lo témpore, que és podria si n'acumulaves, no com aquest MANAR d'ara que està en poques mans...
Busquem solucions, diuen, no canvis. Anton.

Mireia ha dit...

tot plegat fa vergonya, si et pares allegir o a mirar les noticies amb massa atenció vius en un estat d'indignació constant!

Garbí24 ha dit...

Es que sembla que tothom va al més fàcil, tant la policia com la justícia.
Em sembla que el cas Millet no el volen acabar de remenar del tot, perquè sortirà molta merda...amb perdó

TICTAC ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
gerardeli ha dit...

Jo us ho explico: el Millet s'ha penedit de tot i no fugirà. És una bona persona. En canvi aquests immigrants il·legals ens foten els calers i els envien al seu país i a la que puguin fotran al camp. En canvi en Millet, Creu de Sant Jordi, és un gran home.
Merda!!!!!!!!!!!!!!!!

Josep ha dit...

Hola ZEL.
Mentres els pobres immigrants il·legals anava sense bitllet, al presumpte li surten per les orelles...els de 500, clar

Una abraçada¡

nimue ha dit...

és tan injust... quina ràbia! :(

el paseante ha dit...

Escolta, que el Millet és un venerable ancià que no es dedica a córrer pels tunels de la Renfe i a aturar la regularitat del tràfic ferroviari. Crec que estàs confosa :-)