15 de setembre 2009

premi nacional d'educació i pedagogia (hihihi)

No hi ha cap altra explicació, és burra, però burra d'aquelles dels acudits del Jaimito, que posaven de cara a la paret amb unes orelles de burro llaaaaaaaaaaaaaaargues!!!!¡
La jefa del Ejecutivo madrileño consideró que los profesores son víctimas dentro de los colegios y recordó que la semana pasada, durante una visita a un centro público de la región, se dio cuenta de que la mesa del maestro estaba al mismo nivel que la de los alumnos.
"Recordarán cuando íbamos a la escuela, entre otras cosas, para que el profesor pueda ver lo que hacen los niños, incluso los de atrás, estaba un poquito más elevada su mesa. Probablemente, producto de estas leyes educativas socialistas, a mi juicio equivocadas, se dio orden de poner a todos el mismo nivel"
"Incluso los de atrás"! Clar, allà hi posaven els "babaus"
"Al mismo nivel" Oh, quina aberració, comunistes més que comunistes!
Professors, mestres, si teniu capacitat de moviment, rebeleu-vos! Si sabeu caminar i us podeu ajupir un xiquet, manifesteu-vos!
Si teniu la sort de poder atendre personalment els alumnes i seguir de ben a prop com aprenen i on s'encallen, canteu-li les quaranta! El respecte mesurat per on està situada la taula, casumcony, és de jutjat de guàrdia!
Perquè si el que fan ho han de saber per com es veu des de la tarima, és que aquest suposat profe és un cyborg que du implantat un telescopi als ulls!
O suposa que tots i totes estem incapacitats per qualsevol cosa que no sigui una classe magistral estil universitat? Ep! I allà, normalment els seients dels alumnes, pugen...
Serà idiota? repeteixo, pensa seriosament que la capacitat de posar un xic d'ordre, és ser més alt (ara entenc les alces a les sabates dels Aznar, Sarkozy and company)
Serà inútil? No sap què es fa en una classe? Encara viu al segle XVIII, basar la seva teoria del respecte en l'alçada de la taula/tarima!!!
Señora, actualització, recoi! Aquesta, no ho oblidem, va tenir la brillant idea de separar les taules de les classes un metre per evitar encomanar virus...jejeje, a la meva classe, la meitat de les taules al carrer... Si ja us ho dic jo, va treure el que tingui que l'acrediti en una tòmbola.
Señora Aguirre! A la pizarra!
Escriba mil veces "no diré mas tonterías"
Escolteu-me, aquesta té alguna capacitat de raonament? Ha estudiat? Ha estat en contacte amb persones "normals? A casa seva, té una tarima? Burra, més que burra!

23 comentaris:

Clidice ha dit...

si, és burra, però té molt poder, més del que ens podem pensar :(

Carme Rosanas ha dit...

Ooooo... si és que això no es pot aguantar! Mare meva...

fanal blau ha dit...

Jo crec que l'hauries de convidar a passar un dia amb els "teusreis", que li "estiréssin les orelles" i la posessin de cara a la paret" a veure si li agradava...
Has estat molt benevolent posant-li només mil còpies!!!

Josep B. ha dit...

És el que te tenir un marit amb títol nobiliari i moltes propietats

Ma-Poc ha dit...

Aquesta dona sempre que intervé diu alguna bestiesa... Bon apunt, m'ha agradat això de fer-la sortir a la pissarra perquè rememori vells temps... ;)

Garbí24 ha dit...

Que siguin deu mil copies, així mentres no emprenya als altres.
Apa...demà a pujar la tarima...jejejeje

paolav ha dit...

Cuando se pierde el control de los alumnos y no se logran los objetivos suele recurrirse a fórmulas del pasado y al dicho "antes la educación era mejor".Lo que sucede es que la educación debe adaptarse a los niños de hoy y no viceversa, porque la pedagogía debe ser un trabajo profesional basado en estudios de ciencia social y cuando un profesor hace "buenas clases" logra AUTORIDAD sin importar su nombre, su edad, su tamaño ni el lugar de la sala donde se localice. Cuando el profesor comprende que para que la clase funcione es fundamental la relación que logre con sus alumnos, entonces todo marcha.
No te preocupes en Chile tenemos una Ministra de mugre, que además es dueña de colegios ¡no hay salud!
Un abrazo

neus ha dit...

ai Zel... diuen que riure's de la ignorància aliena és de mala educació però... deixa'm ser maleducada un moment, è? JAJAJAJAJJAJAJA
burra?? és quedar-se curt! qualsevol dia d'aquest implanta a la comunitat madrilenya el picadits amb un regle pla... lamarequelavaparir!
Tinc una amiga madrilenya que és professora... me l'imagino dient exactament el mateix que tu però en castellà! es deu estar enfilant per les parets, pobra Ana...

Ningú la pot posar al seu nivell a l'espe aquesta? hi ha cap forat prou fondo?

Asimetrich ha dit...

pobra, si ni tan sols arriba a "fin de mes" amb el seu miserable sou...

Striper ha dit...

Si que aquesta dona diu moltes bestieses, estic d'acord, pero de veritat creus que no es un prdoblema la falta d'educació dels alumnes vers els mestres?

Andrea. ha dit...

Aquesta tia no és més burra perque no s'entrena!!!!

La deixen un matí sola (sense la colla de "segurates" i d'altres acòlits que van amb ella...)en una classe, i se la mengen viva...
Striper, vols dir que la falta d'educació té alguna cosa a veure amb la tarima del professorat???

Kudifamily ha dit...

Burra, sí!
Realment qualsevol adjectiu d'aquesta mena li queda curt a aquesta impresentable...

Ferran Porta ha dit...

Hahaha!! M'ha fet riure la teoria "esperanzista" sobre com millorar l'esenyament a les escoles (tant de temps parlant-ne, i ara resulta que el secret es troba en l'alçada de la taula dels professors!), i m'ha fet riure com t'has expressat, jiji... "Burra, més que burra!". Diguem-ho tots ben alt, a veure si li arriba a les orelles!! (aitx, no, clar, que ella és "allà dalt", jiji...)

Montse ha dit...

de veritat penses que "té alguna cosa que l'acrediti"?

santa innocència...

:D

mar ha dit...

jejeje...
tants esforços per millorar la docència i per canviar l'estil tradicional/transmissor per un estil més innovador/inclusiu/cooperatiu/... on els estudiants siguin els protagonistes i tornen aquests amb la por a les calces de perdre el poder...
així perdran la (poca) dignitat i credibilitat peadagògica que els hi queda...
hi ha algú amb cara i ulls que els assessori? o van per lliure?
aix...
quina pena...
no puc ni riure... tot plegat és per posar-se a plorar...
snif snif snif...

fada ha dit...

Què en diria la Mafalda? ;))

Albert ha dit...

Ara no voldria fer-me amic d'aquesta estadista anomenada esperanza, d'això que comentes està clar que ella anava a escola a l'epoca del seu estimat franco, on l'ensenyança era dictatorial, però unes de les coses que ha proposat era també equiparar als mestres a l mateix rang d'autoritat que un policia, això vol dir que no es pot amenaçar, ni agredir sense tenir una conseqüència major que la que es té ara.
Fredament , no està malament la proposta, els mestres son un colectiu que ha passat de ser benerat, a ser maltractat, en tots els aspectes, i darrerament, en l'aspeste fisic, i això s'ha d'acabar.
Un pare o un alumne no pot agredir , perque si, perque ha castigat al meu fill, i quedar impune, això s'ha d'acabar, esta clar que no sé si aquesta és la solució, però es una passa per millorar l'ensenyança, que ara ja no es diu així , ara és diu "educància", perque per ensenyar , primer s'ha d'educar.
Salut.

El veí de dalt ha dit...

Però la voten, collons!

Els del PiT ha dit...

Apuntant a això que diu el veí, aquest és el fet diferencial: aquí no la votaríem, oi?

Parlant d'alçades, l'altre dia en Sarkozy va organitzar un càsting en una fàbrica que havia de visitar per evitar que en les fotografies hi hagués algú entre els treballadors més alt que ell...

òscar ha dit...

crec que s'entrena, i a consciència. a dir burrades, vull dir.

rebaixes ha dit...

Te l'esperança de saber que dalt de tot és veu als de baix... Aguirre o agarrat que no caiguis pujant a la tarima del tron, que també ni han de taló alt que els falta altura per veure, i si la posessin en un submarí, allí amb el telescopi... Una burra mirant per un telescopi. Un best seller... Anton.

Núr ha dit...

Abans de dir rucades, hauria de mirar-se a ella mateixa: Tot i tenir una «tarima» molt alta, no la respecta ningú!

El respecte no es guanya amb distàncies físiques, sinó amb actituds!!! No sé on la van educar, a ella, però et garanteixo que no hi duria els meus fills —si en tingués.

A més, als professors i mestres sempre els diuen que el que han de fer és passejar-se per la classe, entre els alumnes. Jo recordo que els professors a qui miràvem pitjor eren els que no aixecaven el cul de la cadira. I estaven d'amunt d'una tarima que feia un pam d'alçada! Aquí ho té, senyora Ministra de pacotilla!!

(Bunika, m'encanta venir a desfogar-me de tant en tant al teu bloc! Fantàstic com ho expresses tot de clar i sense pèls a la llengua! Tant de bo ho llegís qui ho ha de llegir! Pitonets!)

Ada ha dit...

Buff! mare meva!! qué fort... I jo pensant en programar per competències quan tot era més senzill!! Només posant una tarima!!! hihi!, a mi no em poseu tarima que de segur que ensopegue i faig la festa del riure!