29 de juny 2010

botifarra


fent una al·legoria, (reconec que un xic penosa), aquesta seria la meva resposta a la sentència de l'Estatut, i la imatge que li retornaria el mirall a la senyora del constitucional.
a prendre pel sac
tornarem a lluitar,senyors, i aquesta vegada, ens teniu a tots tan emprenyats, i en tants i tants sectors, que finalment, potser sí que tirarem pel dret, i us haureu de menjar la constitució, els decrets, les fantasmades,
que ja hem crescut, que tenim les coses prou clares,
que som un país amb dret a decidir,
que estem cansats de viure d'almoines...
i volent-nos fotre, ens uniu més!
:

11 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

Potser, com diu Sànset, els hem de donar les gràcies. Durant tot aquest temps ha crescut el sentiment independentista. Doncs, a veure què fem, ara!

Que el país t'escolti i sigui veritat que ens unim més!

Sergi ha dit...

Si senyor, però potser que no els ho diguem tan clar, a veure si ho acabaran aprenent... cada cop que ens humilien, que es riuen de nosaltres, que maltracten el nostre nom, ens fem més forts, ens fem més guerrers, i més despiadats. A la merda el seu estatut (que nostre no és) se'l poden fotre per allà on la columna perd el seu honorable nom. Pel cul, vaja. Ja els explicarem nosaltres el que és una constitució... una cosa que ens separarà totalment d'ells.

Ferran Porta ha dit...

La teva al.legoria, estimada amiga, la comparteixo del tot compartida. que s'ho confitin tot d'una vegada i ens deixin en pau, cony!!

desencanto ha dit...

Són uns impresentables i no tenen cap credibilitat però, amb la seva parcel.la de poder s'ímposen. Tot i que no puc deixar de pensar el mateix amb els polítics de casa nostra.

Joana ha dit...

Doncs sí....

sànset i utnoa ha dit...

Que tranquil que em quedo quan veig que són ells que ens inviten a encaminar-nos vers la llibertat. Ens han dito obertament: "si voleu seguir vivint la única via és la independència".

Gràcies espanyolets miops i analfabets!

*Sànset*

Garbí24 ha dit...

ara més que mai...JUNTS tots politics i poble, que això és el més dificil

Anònim ha dit...

Sembla que ens estiguin demanant a crits que tinguem un Estat propi. A què esperem?

Anònim ha dit...

VOLS DIR MACA?...ESTEM EMPRENYATS,AMB RAO PRRO......QUANTES VEGADES HEM ESTAT EMPRENYANTYS,MOLT EMPRENYATS I QUE HA PASAT? "ARAN UN POCO DE RUIDO,PERO ACATARAN" ALFONDO GUERRA.
JUGANT AMB BCN.

Punt Petit ha dit...

“Un cos és viu mentre no ha emmudit tots els seus òrgans, mentre no s’ha paralitzat totes les seves funcions i no són aquestes funcions paralitzades que compten, sinó les que encara es troben en actiu i fan possible la recuperació de l’organisme. Catalunya, un cos malalt i que de generació en generació l’espanyolisme ha procurat agreujar per tal d’aprofitar-ne les despulles, té i tindrà sempre pel cap baix un òrgan sa mentre hi hagi independentistes. Són el pols que encara bat.”

Cròniques d’una ocupació
12 d’agost 1988
Manuel de Pedrolo

Striper ha dit...

Hola son uns dies en els que estic força enfeinats passo nomes a saludar-te.
STRIPER.