05 de juny 2010

'Missatge d'una mare a l'ambaixador israelià a Espanya'

Fragment extret d'aquí
"Israel està repetint les mateixes pautes d'odi, de mort, de deshumanització del contrari, d'ocupació de territoris, de construcció de murs i filats, de supèrbia racial. La diferència és que, ara, les víctimes ja no porten una estrella de David cosida a la roba, ni el gueto està a Varsòvia. Ara està a Gaza i Cisjordània. No vull explicar-li l'infern personal pel qual he transitat aquests dies; seria ridícul al costat del continu i diari dolor de les mares palestines. Jo sóc una afortunada, ja que el meu fill David torna sa i estalvi. Vostès potser li han pogut destrossar la seva única arma letal, la càmera de vídeo. Però el que a causa del seu odi cec obliden és que els éssers humans tenen ulls, orelles, boca i memòria per explicar al món tot l'horror de què han estat testimonis. I contra això, senyor Schutz, tota la seva poderosa propaganda no hi pot fer res. "

Declaracions d'un miserable des d'un despatx:
-Sí, nou persones han mort en aquest acte. Però 155 van morir en un atac terrorista a l'Índia la setmana passada. ¿A qui li importa? ¿N'ha sentit a parlar? Vint-i-tres espanyols han mort a les carreteres l'últim cap de setmana.
De fet, els soldats hi van arribar amb pistoles de pintura i amb ordres específiques de no usar armes de veritat. Només després de 40 minuts que hi arribés el primer militar, un comandant de la marina va autoritzar que s'utilitzessin armes en defensa pròpia. No s'ha d'oblidar que tota aquesta gent està ideològicament molt en contra d'Israel.
I, fets que sabem han passat de veritat, (tristament els morts no parlen, però si el seu cos)
:

Els nou activistes turcs que van morir dilluns passat en l'assalt israelià a la Flota de la Llibertat van rebre 30 trets. Cinc d'ells van ser tirotejats al cap i a curta distància. Així ho revelen els resultats de les autòpsies portades a terme per forenses turcs, segons informa avui el diari britànic The Guardian, que ha tingut accés als documents.

Israel ha mantingut des de l'inici de la crisi que els seus soldats van actuar en defensa pròpia.The Guardian assegura que un jove de 19 anys, Fulkan Dogan, que també tenia la nacionalitat nord-americana, va morir al rebre cinc trets a menys de 45 centímetres de distància; a la cara, a la part posterior del cap, dos a les cames i un a l'esquena. Un home de 60 anys, Ibrahim Bilgen, va perdre la vida per quatre ferides de bala: a la templa, al pit, al maluc i a l'esquena.

:
Israel, "camps de concentració" que tenen tancats més d'un milió de persones, Israel, democràcia amb naus de guerra que llancen cossos al mar, Israel, on vas?

11 comentaris:

Striper ha dit...

Un conflicte ple de injusticies, per les dues parts aixo si a mes amb la prepotencia de Israel, que potser a oblidat el seu passat i no distingueis entre els islamitesradicals de Hamas propers als nazis amb el poble Palesti.

desencanto ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
desencanto ha dit...

Israel, Palestina o la incapacitat humana per a resoldre el conflictes, massa interesos pel mig. Uns i altres (els dirigents) egoistes, incapaços i prepotents. El passat no serveix de res i la veritat, et fa que pensis un poble perseguit al llarg de la seva història i és això el que han après?
L'ambaixador és el reflex de quin tipus de personatges estan al capdavant de les institucions, uns desaprensius sinó no hi serien.

Joana ha dit...

Les guerres destrueixen vides físiques i psicològiques dels qui ho pateixen. I la vida és tan curta...
Bon diumenge Zel

joanfer ha dit...

Només cal que a aquells que poden dir i denunciar la veritat, també puguin seguir escoltats de veritat.
El que més em sorprén és que el Senyor Schutz encara tingui una cara per poder sortir en fotos... a mi ja se m'hagués caigut de la vergonya...
Bon diumenge, zel! ;)

onatge ha dit...

El pitjor d'questa gent, és que encara hi ha governs que els abracen i acullen...

Salut i combat
onatge

Vicent Terol ha dit...

En un món lògic i just, l'ambaixador d'Israel hauria de ser entrevistat a la presó. Condemnat per fer apologia del terrorisme d'Estat; i fer-ho, a més, amb un cinisme que no coneix límits perquè se sap impune.

Però aquest home és "el senyor "Raphael Schutz. Duu corbata i parla des d'un càrrec institucional. Tanmateix, la seua categoria moral és la mateixa que la d'un Bin Laden, la d'un Hitler.

Una persona que no té escrúpols per a mentir, per a ocultar que l'exèrcit del país que ell representa va disparar a menys de 45 cm. de distància a alguns activistes que anaven a Gaza per a portar ajuda humanitària. El seu exèrcit va realitzar execucions al vaixell de la 'Flota de la Llibertat'. Estan entrenats per a matar innocents, és el seu esport favorit.

Israel és hui un Estat genocida que compta amb el suport d'Occident. Potser d'ací unes dècades la Història explique la veritat; i molts no podrem dir que no sabíem res, com van dir alguns alemanys que van viure a l'època del nazisme.

Anònim ha dit...

Com es frivolitza amb la vida humana. Com si la quantitat de morts pogués servir d'atenuant per a l'execuxió d'un crim.

nimue ha dit...

no té nom tot el que està passant, no té nom :( Com anem a acabar? :(

montse ha dit...

Alcem la veu per trencar aquest silenci.

Salut!

El veí de dalt ha dit...

Vaig llegir la carta i la vaig trobar encoratjadora.