11 de juliol 2010

coi de roja...(per mi els rojos són tota una altra cosa)

els nostres i tres o quatre més (deia algú) han guanyat, el que em fot són els doblers que s'enduen, mesquins, i a més em fot que ahir era un mar de senyeres, i avui hi haurà de tot que enfosquirà allò tan polit d'ahir...
i he hagut d'escoltar aquell coi de paranoia del pop, i jo soleta he sigut capaç de pensar...és possible? un cefalòpode (potes al cap, qui ho diria, i tan eixerit i saberut), pot endevinar resultats d'una cosa tan fosca com resultats d'un "eventu" que deu estar mig manegat per interessos varis? i tot plegat enmig d'un apartheid encara ben viu, on la diferència entre els barris d'uns i altres és igual que a Jerusalem entre palestins i jueus...
i què, doncs, monument al pop-déu? i per cert, Iniesta, rei del meu cor, t'ho podies haver guardat per ocasions més nostrades, no?
en fi, un apunt de tonteria, que ja toca, que estic de vacances (vaja, aquelles vacances de fer tot el que no has fet durant...deixem-ho en més d'un any...)
algun voluntari per buidar una casa de roba de l'any de la patum? de trastos, paperots, i cartes del banc a centenars? de treure pols amb pedigrí? buffffffffffffffffff

8 comentaris:

Sergi ha dit...

Si per alguna cosa em molesta aquesta victòria de la selecció espanyola és perquè molta gent deixarà de pensar en allò d'ahir, per pensar en això d'avui. També em pregunto quants dels que ahir onejaven estelades avui miràvem el partit amb gran interès i els ha sortit un esgarip en veure marcar Iniesta. Saps, jo estava llegint un llibre que estic a punt d'acabar. M'interessava molt més que no pas el partit, ja t'ho dic ara.

Carme Rosanas ha dit...

I jo estava per aquí, a veure qui deia què...

sargantana ha dit...

dons jo si que l'he vist..i mira, quand en Puyol pasejava amb la senyera...feia goig i tot !!

ep...Zel...
que si acabes..jo tambe tinc coses per fer..i no se si fare vacances..osigui que,..jajajajaj

petonets, petonets

Joana ha dit...

Vaja.... i jo que pensaba que "la roja" era jo....
Quin país!

Jordi ha dit...

No t'enganyis, el pop anava amb piles i teledirigit!!

No dubtis que La coja serà la següent en rebre el premi Príncep d'Astúries. T'hi jugues alguna cosa?

Si trobes algun voluntari, després l'envies cap a casa meva!!

sànset i utnoa ha dit...

Altanto, que he sentit veus que asseguren que Marca intentarà fitxar al Pop-dels-collons com a redactor en cap del seu pamflet.

Bé, no crec que notem massa la diferència...

*Sànset*

Anònim ha dit...

Això del pop és la mostra de fins a quin punt s'ha degradat el periodisme, en particular l'esportiu. I després es pregunten per què tenen tan poca credibilitat.

el paseante ha dit...

Massa vermellor (futbolera o de l'altra) fa mal a la vista :-) Sort amb aquesta buidada de la casa. No m'ofereixo de voluntari, que tinc la meva igual.