11 de juliol 2010

no fou un somni

Nosaltres ho tenim clar, tot i no saber com fer-ho, que dels polítics no ens en refiem, de cap.
Potser, la millor manera seria la de canviar de socarrel tota la classe política, fer del poble l'autèntic amo del propi destí i proclamar la independència de manera unilateral.
No podem seguir demanant, demanar vol dir acceptar que allò que es demana no és d'un mateix, que allò és d'altri i t'ho ha de concedir. I aquest no és el camí, així no anirem enlloc.
No, el que volem és nostre, i ens ho han pres, malbaratant per engrunes cada vegada més minses. Per això, diem prou.


No sé, ens enviarien els tancs? l'exèrcit? què podria passar si aquests que s'omplen la boca tinguessin la possibilitat a la mà de declarar l'Estat Català? Creieu que ho farien? Us imagineu en Mas, en Puigcercòs, declarant des del nostre Parlament la independència de fet? (no poso cap més nom, d'altres ja sé que no ho farien) jeje parlen per parlar, sé que no gosen! no en tenen prous!

13 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

No res, no faran! Vols dir que ens van escoltar? Tot i que hi eren? Coincideixen en dir que això canviarà les coses, però cap d'ells diu "com".

Anònim ha dit...

L'única manera d'aconseguir l'Estat propi és mitjançant una declaració unilateral del nostre Parlament. Per a fer-ho, hem de canviar de dalt a baix la nostre classe política. Confio amb els moviments que estan sorgint darrerament. Ells són l'esperança.

Sergi ha dit...

Em sembla que ara no tenim més opcions que ahir a les cinc de la tarda, però com a toc d'atenció, com a demostració de que som aquí i hi ha una voluntat, va ser un bon avenç. Ara toca treballar, seguir en aquesta línia, demostrar que no és flor d'un dia. I si cal fotre tots els polítics al carrer, es fa, perquè amb tots ells n'hi ha un bon tip. No volem líders que diguin independència amb la boca petita. Ens cal algú que digui INDEPENDÈNCIA! Igual que ho diem nosaltres des de la nostra humil posició.

Garbí24 ha dit...

Ni les televisions de l'espanya profunda en parlen......son molt cabrons...haurem d'anar a manifestar-nos a Madrid

rebaixes ha dit...

Has clavat el clau al lloc.//Ni s'han despertat... Anton,

Clidice ha dit...

No ens cal que a Madrid ens escoltin, ahir hi havia dues pancartes amb la imatge d'en Xirinacs i el lema: "una nació no demana la independència, la pren". Doncs ens cal picar pedra per prendre-la, està allí, a l'abast de la nostra mà, cal posar al davant a qui sapiguem que ens la donarà, i que ho farà com cal. Qui? això ho hem de buscar fora del parlament, ara com ara cap d'aquesta colla n'és capaç. Massa canapès porten digerits.

Rita ha dit...

Ahir jo no la demanava a Espanya la independència, la demanava als meus representants. La vull perquè és el nostre dret i si no ens la poden donar, que pleguin. Ja vindrà qui ho pugui fer...

Pere ha dit...

"Innocent
innocent
poble paga!
jo ... el tres per cent "

Però no veieu que tots aquests són uns "cantamañanes" i a sobre juguen amb els sentiments de les persones.
No faran res i després de les eleccions de la tardor, menys.
Ahir les televisions només parlaven de la "roja".

Bona tarda Zel.

Dr. Trumbo ha dit...

Crec que de cap manera. Ens auto-enganyem amb aixó dels tancs. L'estat Espanyol no es pot permetre que marxem, però ara aquests temes queden en mans europees. Vaja, que Europa no permetria una acció bèlica en aquest sentit, per salvatge, per imatge, per ser un conflicte que els quedaria massa a prop i perquè amb l'economia pràcticament intervinguda els tancs els enviaria la Merkel per muntar guàrdia davant les arques espanyoles perquè no en surti un euro.

I no som un petit poble de cuatre pobrets post-soviètics com perquè ens deixin de banda

Tot plegat, aprofito per donar-me a coneixer a mi i al meu bloc, on aquest tema ja el vaig tocar. Disculpi si ho considera Spam.
http://desdelmenyspreu.blogspot.com/2010/06/tranquils-que-tinc-un-pla.html

Anònim ha dit...

VEUREM DEMAR QUINES DECLARACIONS AL PARLAMENT,NO DISOLDRAN NO....I MIRA QUE EL POBLE VA SER CLAR,ESPERARAN QUE LI CONVINGUI AL PUTREFACTA ZAPATERO,QUE QUI MANA MANA.
JUGANT AMB BCN.

el paseante ha dit...

No hi hauria ni tancs, ni exèrcits. Però els polítics no es mullaran, perquè n'han fet el seu modus vivendi d'aquest conflicte.

Unknown ha dit...

Els polítics, per regla general, són uns covards que es dediquen a fagocitar els diners i engrandir l'ego.

Independència Països Catalans

Anònim ha dit...

Aquesta samarreta em sona...