24 d’agost 2010

sobre tribunals suprems i d'altres ineptes

Mentre aquí la "defensora del pueblo" va seguint en el ferm propòsit dels espanyolistes d'encerclar Catalunya per totes bandes, mentre les forces d'enllà ens encerclen, mentre resistim com si fòssim a la batalla de l'Ebre, voldria llançar una crida a tot català i catalana per tal que trobem un consol als nostres greuges.
No és només amb nosaltres, que actuen malament, vaja, que són inútils.
No es tracta (un altre només) d'un propòsit "peperu" de fer-nos la guitza, o directament de tallar-nos les ales, per no dir el coll.
La inutilitat de suprems, constitucionals i justícia en general és tan, però tant i tant flagrant, que un pot llegir en una sentència animalades com aquesta.

"El Tribunal Supremo (TS) acaba de rebajar de 12 a 5 años de prisión la pena que la sección sexta de la Audiencia Provincial de A Coruña había endosado en diciembre del 2009 a Federico, vecino de Pontecesures nacido el 29 de octubre de 1981, como autor de un delito de violación cometido contra Teodora cuando esta ni siquiera había cumplido los 14 y se hallaba de vacaciones en Padrón, a un millar de kilómetros de su domicilio habitual en Valencia. La Sala de lo Penal del TS, al igual que los magistrados de primera instancia, considera al acusado culpable de la agresión sexual que se le imputaba, si bien reduce en más de un 58% el castigo inicialmente impuesto, aduciendo una indebida aplicación de la normativa vigente en el momento de ocurrir los hechos y también que la «personalidad del reo no denota una especial perversidad».

Aquí llegireu com n'eren de perversos:

Los hechos en sí, como narran sus señorías en el escrito, ocurrieron en la madrugada del 1 de septiembre del 2004 durante las fiestas de Lestrove. Alrededor de la una, Teodora, entonces de 13 años, se encontraba en un «cobertizo apartado y carente de iluminación» donde unos minutos antes había sido violada por un adolescente al que luego, en junio del 2008, el Juzgado de Menores de A Coruña encerraría por ello. En alusión a este, el fallo relata: «Tras su marcha de allí y estando [la chica] todavía desnuda y conmocionada, en contra de su voluntad y con ánimo lúbrico, [Federico, Avelino y cuatro de sus compañeros] procedieron a sujetarla y tumbarla sobre el capó de un coche, manoseándola por todo el cuerpo». «Uno de ellos -continúa- llegó a introducirle el pene en la boca y otros los dedos en la vagina [...], sin que ninguno la auxiliase, a pesar de que lloraba y pedía que la dejasen».
Com es pot ser tan animal? Després de llegir tot això, ells conclouen que, l'acusat, només la va violar, total, ell ja havia marxat, no la va matar ni res, home, i els altres van acabar la feina. I violar, allò que va fer l'acusat no és especialment pervers.
Com es pot creure que aquests grans juristes que diuen han estudiat molt (ui, i fan unes oposicions durísimes) saben realment aplicar la llei? Potser és que, de tan dures que són les opos, ja no els queden neurones per exercir.

9 comentaris:

EL BLOC D'EN VITALIS ha dit...

Nena, estem a l'Espanya profunda, la dels mascles ibèrics, la dels toreros que llueixen paquet, la dels conqueridors de la "isla Perejil", Ceuta i Melilla...

Visca Catalunya Lliure!!!!!!!!!!

Striper ha dit...

Per que son uns porquets dolents!!

onatge ha dit...

Mai he entès que jo per renovar un carnet de conduir hagi de passar un psicòtecnic, i un jutge per administrar justícia d'acord amb la llei NO. No ho entenc. I llegint algunes sentències... Em sembla que queda clar.

Des del far...
onatge

Julia ha dit...

Doncs a mi em perdonareu el llenguatge però jo crec que els jutges que han tingut la desvergonya de dictar aquesta sentència son directament uns fills de la gran puta. Ho he intentat però de veritat que no he pogut trobar altre qualificatiu més adient.

Elfreelang ha dit...

Aquests suposats jutges s'haurien de convertir en dona per càstig diví i després patir el mateix que la víctima almenys sabrien el que es passa ....no hi ha justícia ni neurones ni vergonya....amb l'estat mental dels jutges espanyols ja podem plegar són gairebé tots uns ineptes, injustos, masclistes i de cervell de mosquit ( els mosquits potser pensen més)

Pere ha dit...

L'Estat democràtic i de dret es basa en tres pilars:
El poder executiu, avui deteriorat i incapaç.
El poder legislatiu, avui desprestigiat perquè només es mou per interessos de partit.
El poder judicial, avui sense la categoria moral i ètica que se li suposa, prenent decisions segons la seva ideologia i interpretant les lleis aleatòriament.
El poble sobirà hauria parlar ja d'una vegada!

Bon dia Zel.

Montse ha dit...

No cal que els jutges es converteixin en dona: que els donin directament pel sac!

Perdoneu, però és que és indignant!

Anònim ha dit...

Per tot això la justícia espanyola es troba, pel que fa a transparència i funcionament, en una pitjor situació en rànquing que la d'alguns estats africans. I no els hi fa res, no. Sembla que ja els hi va bé per a poder continuar amb les seves imposicions a tort i a dret.

Joana ha dit...

llegeixo aquestes sentències i malgrat que se que son certes, no m'ho puc creure.
Cony de tribunal....