03 d’abril 2011

tweet llarg

Ara sé del cert que, les desgràcies són als diaris de manera indirectament proporcional
A major tragèdia, menys informació.
I en el cas de Fukushima, la relació de proporcionalitat és atòmica, ço és, a major escampament de radiactivitat letal, més s'atomitza la informació.
Només sé que a Chernobil, en quinze dies havien segellat la central. Malament o bé, s'havia aturat l'emissió més directa. Al Japó, què collons foten? Si ja tenim aquí rastres, què acabarà passant?

Estic indignada.

11 comentaris:

Elfreelang ha dit...

M'afegeixo a la teva indignació! no sé a que esperen no sé perquè no informen més

Pilar ha dit...

I venuts. També estem venuts.

Anna ha dit...

Estic d'acord, és indignant, estem venuts, i ens enganyen, juguen amb nosaltres i és perillós.

Garbí24 ha dit...

si realment sabéssim tot com està...crec que començarien a corre

Carme Rosanas ha dit...

Córrer, diu en Garbí? Córrer cap a ooooooooon?

La informació sempre és esbiaixada, sempre... passa que en aquests casos és molt més greu que ho sigui.

El porquet ha dit...

Jo crec que més que amagar informació estem davant de l'allau informativa que es menja les notícies dia rere dia (i sempre passa el mateix, i com més connectat està el món més... molta més informació, molt menys temps per a païr-la)

Vicicle ha dit...

No sabem què passa. No sabem el que volen demostrar. No sabem les conseqüències que aquest no saber tindrà. I a ningú sembla preocupar-li la situació. I com diu Carme, no podem ni fugir.

sànset i utnoa ha dit...

Jo, que sóc un paio amb vista, tinc pensat fer-me accionista d'alguna empresa que fabriqui vestits d'astronauta...

*Sànset*

Clidice ha dit...

La premsa posa i treu dirigents, encén i apaga focs, drames, misèries ... I nosaltres, saltant com ninots, a cada ínput que ens envien.

Joan Guasch ha dit...

el lobby nuclear és dels més poderosos i pressiona premsa i governs per tal de desinformar-nos. Realment, a mi m'indigna més encara la ignorància de la gent a qui han fet creure que no hi ha alternatives. Ignorància volguda i, sobretot, falta de moral. Heu de veure el reportatge del qual poso l'adreça més avall i veureu els paisos nòrdics com es plantegen el tema dels residuus, el llegat enverinat que deixarem a centenars de generacions, cosa a la qual no tenim el més mínim dret perquè els hipotequem l'existència pels propers cent-mil anys. Si creieu que no teniu temps de veure'l, aneu al menys a buscar al google l'entrada ONKALO. Ara començaria a escriure improperis contra els que defensen a ultrança l'energia nuclear, però fa massa bona tarda per omplenar-la de bilis. L'adreça:


http://www.tv3.cat/3alacarta/videos/3445710

zel ha dit...

Si tots estem indignats, què passa, només som nosaltres?

Gràcies Joan per l'enllaç.