28 de maig 2011

amb alegria, amb bon to...

Aquests són els que el poble majoritàriament ha votat, sí, els de l'alegria, els de la cara somrient, els del bon to, els... sííííííí, els de les mans netes!!!



A galeres, et fotria jo, a treballar per viure, a saber el pa que dóna no poder pagar el pis, no saber el que és tenir un petit caprici, ni una pensió ni una assegurança...

20 comentaris:

Assumpta ha dit...

Perdó... tot i no estar GENS d'acord amb l'actuació dels Mossos d'ahir (mai he suportat veure algú que pega algú indefens, em va fer fàstic veure la ràbia amb que pegaven alguns dels Mossos) voldria dir que:

Les esquerres teniu molt mal perdre, molt.

Si estem tan malament (i jo MÉS que tu, que estic a l'atur, i ja m'estic començant a afartar) és per la nefasta política dels darrers anys... a veure si encara resultarà que tots els problemes de la societat van néixer el passat mes de novembre.

INDIGNADA ho estic jo, que no tinc feina... INDIGNADA ho estic jo, que el meu marit és autònom i NINGÚ pensa en ells... JO SÍ QUE M'HE D'APLICAR RETALLADES cada mes i ja no sé què COI MÉS retallar. La paraula vacances no existeix al meu vocabulari, jo no sé que coi és fer un petit viatge, anar a un concert, sortir a sopar a un lloc una mica bonic, comprar un conjunt de roba de temporada... ja estem "al límit".

Però perdeu les eleccions i teniu tan mal perdre que no deixeu governar en pau a qui a guanyat. perdeu les eleccions i A MADRID VOTEU CONTRA els interessos de Catalunya, perquè ens donin els diners que ens pertoquen...

Doncs sí, ZEL, per molt greu que us sàpiga, aquests són els que la gent va votar majoritàriament... Però sembla ser que quan no es respectava el partit més votat i es feien "tripartits" ALLÒ SÍ QUE ERA DEMOCRÀCIA REAL...

Quan jo veig índex d'abstenció del 50% em poso les mans al cap... però bé, és el que hi ha.

Pepe ha dit...

Encara ens semblarà un figa el de la seua rèplica polonesa. Al tanto! El vareu sentir a la roda de premsa? Quina sensació de menyspreu cap als que havien estat apallissats. Tant de bo estem assolint una indignació a proba de tota aquesta púrria.

Vicicle

Toy folloso ha dit...

Quines ganes de complicar-se la vida!.
Si els indignats marxaràn d´aquí no res.
Amb conclusions que caldrà aplicar si o si. (És això el que deu coure...).

Anònim ha dit...

Quina és la recompensa?

Amb il·lusió.

Assumpta, estic d'acord amb tu: les esquerres sempre emprenyant, per què no deixen fer a la dreta, que ells sí saben què és el què ens convé?

zel ha dit...

Assumpta, no és mal perdre, de fet jo no he votat tripartits. El que expliques és el mateix que passa a casa, amb matisos. El meu home és autònom, paga tot el que cal per la botiga i amb els guanys no pot cobrir despeses. Fa anys que treballa sense sou per a ell, tot se'n va en llum, impostos, i quan ha calgut desprendre'ns per força d'un treballador, qui fa la seva feina és el meu noi, un teòric "nini", a qui no li fa mandra ajudar el seu pare, després de veure'l treballar tota la vida un promig de 14 hores diàries, diumenges matí inclosos. O sigui, que sé el que és repartir el meu sou, cada dia més petit, per tapar forats, per ajudar els nois i el pare. Mira tu quina vida tan genial, també. No ens ho mereixem, per això no volem les dretes, per això volem que els qui tenen els calers a mà, els reparteixin com cal. Fora protegir i premiar bancs i fora treure més drets socials. I em temo que això ara tampoc ho veurem, i per Badalona, què, un pacte? Ui, que no és mal perdre, és disgust.

Josep ha dit...

Aquest personatge va dir que la seva intenció era mantenir la higiene. I jo l'hi pregunto si per netejar hi han d'anar 300 policies, s'han de dur ordinadors, menjar, documentació i estomacar d'una manera salvatge i desmesurada a persones assegudes a terra.
Un petó.

Mateo Bellido ha dit...

Saludos, Zel.
Apalear pacifistas indignados me parece un atropello bestial. Todos nos indignamos por eso. Aunque no me imagino qué resonancia hubiera tenido entre los catalanes si la policía hubiera sido la de Madrid.Ironías aparte, la represión no es mejor venga de la izquierda o de la derecha...siempre se quiso que el sistema no deje de funcionar.Y hablan de seguir manteniendo la Barcelona de parque temático y de las celebraciones multitudinarias.
Ah!!!! Suerte al Barça...
Un abrazo

Josep ha dit...

Assumpta, amb tot el meu respecte et diré que quan he llegit el teu comentari he cregut que era una broma que volies fer-li a la Zel. En llegir la resposta d'ella m'adono que ho deies de debò. Mira, no puc estar més en desacord amb tu. Jo puc dir exactament el mateix que Zel, perquè jo també he passat per ser autònom molts anys i també ser que ho passem molt malament, i jo, com la Zel tampoc he votat al tripartit, però per favor que ningú vingui parlant de las dretes.
Salutacions

Assumpta ha dit...

Gràcies, ZEL, per respondre... crec perfectament el que dius perquè sé com és i sé el que és "treballar per no haver de tancar", però sense cap satisfacció, sense cap il·lusió. La diferència està en que les dues veiem la solució d'una forma molt diferent. Jo sóc sincera i no enganyo ningú. Poso els comentaris amb el meu nom i donant la cara, no m'amago: Ho dic de veritat, jo creia que a CiU se li deixaria mirar de governar, senzillament perquè va guanyar clarament les eleccions... ara ja veig que no. Ara bé, no entenc què és això de "Democràcia real".

Disculpa, JOSEP, sempre he pensat que al blog que la ZEL hi havia llibertat d'expressió i això és el que he fet, manifestar la meva opinió.

En tot cas, jo no considero que estès parlant "de les dretes", per a mi les dretes és una altre cosa mooooolt allunyada del que jo penso, però bé, com no estic a casa meva (al meu blog) i no tinc ganes d'alimentar una polèmica en la que està clar que no ens posarem mai d'acord, callo.

zel ha dit...

No has pas de callar Assumpta. Què et penses, que no sabem que hi ha molta, però que molta gent de bona fe que ha votat, com tu, convençuda? I n dubtem pas dels qui voten amb esperança, dubtem de si és realment el que volen fer, el que prediquen, el que finalment faran. Un senyor com Felip Puig, no pot sortir i defensar actuacions brutals. Una persona com el president Mas hauria d'haver vetat aquesta actuació, no es pot parlar de dignitat essent indigne, no es pot aixecar un país traient els impostos als més rics i carregant cada vegada més contra els serveis públics. Ara, vas a un Cap a la tarda i no hi ha ni metge. Han prescindit d'interins en molts llocs en pocs dies de govern. Més atur. Menys protecció, més desesperança. Som catalanistes, independentistes, i ho som tots, però ho volem ja amb mans fermes amb el govern de Madrid, allà s'ha de ser contundent!

No renyirem, ja ho saps!

Rafel ha dit...

La indignació és un moviment que supera la política clàssica i que no ha de caure en la provocació de la porra fàcil. ( Aquí estarà una de les seves forces, una de les altres serà la seva capacitat de regeneració social. No oblidem que bona part del que passa en política és reflex de la societat)
Acabo amb una pregunta: cau molt bé el conseller Puig entre els seus propis votants a Girona?

Assumpta ha dit...

Ja sé que no renyirem, ZEL, ens respectem massa per això :-))

A més, sé que en aquests moments les dues estem MOLT contentes i les dues pensem en dues persones que ja no hi són, que ens estimem molt, i que també estan molt contents :-DD

Un petonàs!!

Josep ha dit...

No Assumpta, no has de disculpar-te ni callar. Si de cas  hauré de ser jo perquè segurament no ho  haure entès. Ja he dit al principi del meu comentari que m'estranyava la teva exposició del tema. Repeteixo,que si m'he equivocat, em perdonis. Però callar tu, no!
Una abraçada.

Zel, a tu també et demano disculpes per aquesta equivocació quehe tingut. Em sap greu.
Una abraçada.

zel ha dit...

Josep, sisplau, ni una equivocació, aquí tothom hi diu la seva, l'Assumpta i jo, en aspectes de política i certes coses relacionades amb l religió, tenim picabaralles, i què? Doncs res, som així, jo dic el que penso i ella també, com tu! Només faltaria, una cosa és discrepar i l'altre ser un intolerant. Hauríem d'enfocar el món des del diàleg, però a tots ens surt la ràbia quan es tracta de la manera com van les coses.

Assumpta ha dit...

Nooooo, JOSEP!! no t'has pas de disculpar en absolut... t'ho dic ben sicerament :-)

És ben bé com diu la ZEL, les dues parlem tal qual ens surt i, la veritat és que potser el meu comentari es podia malinterpretar.

De totes formes, ja vas veure que vaig dir que callava, però no ho vaig fer hehe :-))

Vinga, una forta i sincera encaixada!!

Josep ha dit...

Moltes gràcies!

una forta i sincera encaixada!!

zel ha dit...

Josep, no puc deixar comentaris als teus blogs (em passa també a d'altres, normalment els qui estan amb el comentari incrustat a sota, i no com a finestra emergent!)
Si llegeixes això, pregunta a veure si li passa a algú més! Un petonàs!

rits ha dit...

Ahir els indignats acampats van donar una lliçó de civisme i van demostrar que Puig la va cagar i molt!

onatge ha dit...

Aquests són els botxins per votació popular. Si aquesta és la policia professional de la meva Nació, sento vergonya i fàstic...
Aquest és el diàleg de les autoritats, sempre parlen a cops de porra... Canvien les marionetes, però els fils sempre són els mateixos i el guinyol, també... Això no és una policia professional ni qui els comanda tampoc...
NO!

Des del far indignat (no amb tu...).
onatge

Xarnego ha dit...

Indignar-se no es ni de dretes ni de esquerres,
I les pallisses dels mossos no son justes ni calien,
Defensar això, per part del sr. Felip Puig
no es de ser assenyat.
Jo soc autònom, i cap partit ni polític
mereix ser votat, tot que he de creure
que encara hi ha gent sana en política,
el mal es un altre, no hi ha escala de valors,
i tothom fa les coses per un ser interès,
mai es prima el be comú
i el sentit comú.