27 de maig 2011

responent en Pere, el meu sisè sentit d'ahir

Ahir, no em digueu perquè, vaig tenir un mal pressentiment.


Ahir, no em pregunteu perquè, temia aquesta bogeria col·lectiva d'avui.


No cal dir res, només veure el video, ja sabeu quina és la resposta al moviment de repulsa al sistema. Un desallotjament, desmantellament, llançant de qualsevol manera els estris perillosos, suposadament les bombones de gas, els pals (de les tomateres) i pancartes, ordinadors, i molta gent a empentes i hòsties. Cada dia netejaven la plaça, tenien organitzat el servei de menjar i farmàcia... I el més important, hi havia gent gran a qui han estomacat vilment.




Pel Barça? Au va, vergonya aliena. Si embruten i malmeten més ells en una sola nit que aquests en quinze dies!




Encara enyorarem el Saura, igual que en el seu moment vam dir que potser enyorariem el conseller Maragall. Avui, La Catalunya blava, ha ensenyat la cara dels seus líders. Feixistes, controladors, amants del bon to, l'alegria i la bona cara, Hahahahaha!




Doncs sí, això és una nova manera d'aplicar allò què deiem, posen en vigor "la llei de vagos y maleantes". I els veritables cabrons campen pel carrer amb les butxaques plenes i la casa segura.










En aquest es veu el que ha sortit a Europa Press








8 comentaris:

rebaixes ha dit...

Ficsat si son patriotes que desallotgen una plaça per que la gent del Barça pugui passar la nit a gust?..ni el més menut de tots es creu ... res, Anton.

Pere ha dit...

Això no és resposta al meu comentari d'ahir, vist així sembla que jo estaria d'acord amb aquests desgraciats esdeveniments i tu saps que no és veritat.
Jo simplement volia fer-te veure que últimament estàs molt negativa en les teves opinions, cabrejada permanent i renegant del resultat d'unes eleccions que encara que no t'agradi és el que ha votat el poble lliurement.
Potser tens raó que es veia a venir el que ha passat a Plaça Catalunya, però és que la gent hauria de saber que l'actuació de les "forces d'ordre públic" és igual ara en democràcia que fa quaranta anys, l'única diferència és que ara hi ha periodistes donant testimoni del que passa.
Això del Barça i la neteja és una excusa, suposo que ara passarà una cosa semblant a la Puerta del Sol
Tant de bo no tinguis més pressentiments d'aquest tipus ...

Bona tarda Zel.

Joana ha dit...

M'ha semblat del tot increible.
El meu fill petit, amb només 14 anys, està, apart d'indignat, ben emprenyat!

Pepe ha dit...

Només un pensament: no és prou greu el que ha passat per a que el molt honorable, el Mas, torne a corre cuita des de Londres i almenys done la sensació de que l'importa més el seu poble que un partit de futbol?

Vicicle

Elfreelang ha dit...

Excuses barates per foragitar la gent a garrotades....és indignant i saps que han aconseguit? milers de signatures demanant la dimissió del conseller d'interior Puig i que la Plaça estigui altre cop ben plena....no ho poden aturar , no ho aturaran , a més si L'ajuntament ja havia anunciat que muntaria una pantalla gegant per veure el partit a Arc del triomf....la raó que s'imposa a cops de porra no és cap raó

Garbí24 ha dit...

a veure quan aprendran que no es pot apagar el foc amb gasolina....

zel ha dit...

Pere, és que m'entristeix profundament l'engany continuat, la caradura de sortir a la tele i predicar mentides, la blederia del qui no vol veure la veritat amagada darrera les llengües d'escurçó...
Antón, Joana, Vicicle, elfri, garbí, fins la meva mare, força conservadora la veritat, està astorada, trista, no ho entén...

El veí de dalt ha dit...

Indignant document gràfic...