18 d’agost 2011

Laporta demissió

Molt hem parlat de dits a l'ull, d'entrades assassines, de cops de puny i de que Messi és com déu. Del partit d'ahir se'n poden dir moltes coses, i em sembla que ja es deuen haver dit gairebé totes. Però no vull deixar passar una 'notícia' que ha passat pràcticament desapercebuda a arrel del partit i tot el que s'ha esdevingut després. L'ex-president del Barça Joan (que no Jan) Laporta, retirat amb honors com a millor president de la història, i amb absurdes aspiracions polítiques, està perdent finalment el nord. En declaracions a la revista Jot Down, entre moltes altres coses, és clar, va deixar anar que els triomfs del Barça es celebren amb dones, puros i xampany. Es podia llegir avui a diaris esportius com aquest. Més caspós no es pot ser. Més barroer, tampoc. Aquest home ja no sap el que es diu. I aquest havia de ser el president del nostre país Catalunya? Doncs aquí, a la vista de tothom, declaro que cada cop em recorda més a un altre president d'un país proper, que també és president d'un equip de futbol i aficionat a les orgies amb jovenetes. Cal que digui que parlo de Berlusconi? Doncs Laporta sembla que l'ha agafat com a model. Com una persona es pot degradar tant? Vergonya aliena i total. Tot el respecte que es va guanyar els seus primers anys al capdavant del Barça per mi ja s'han fos. En poques paraules, a cagar a la via. Retiri's 'senyor' Laporta, abans que ho empitjori encara més.

13 comentaris:

zel ha dit...

Ja no ho és, em sembla de model, ell solet s'ha cavat la tomba...Les declaracions quan les vaig llegir em semblava que era conya Crakovia!!!

Assumpta ha dit...

Ahir ho comentaven a la transmissió d'en Puyal (que nosaltres posem TV3 amb l'àudio de Catalunya Ràdio) i en feien broma i és que, com diu la Zel, per fer un gag al Crackòvia, quedaria molt divertit, per ser "veritat" queda patètic.

Bona nit! ;-)

Assumpta ha dit...

Ah, i que em fa molta ràbia que sempre vagi fent publicitat del champagne, ostres... què begui cava català!!

desencanto ha dit...

Malament anem si comparem esportistes que guanyen molts i molts de diners per fer el que fan amb déus i del ex-presidente a polític, l'essència de la política en el nostre país,tots i totes caca...ja que ningú ha dimitit i tothom es justifica.

Joan ha dit...

Aquest s'ha cregut la seva pròpia llegenda. El "mític" president! I si no fos per en Pep, ara hauria de veure Don Simón.

Es pot ser més barroer? I tant. Sincerament, venint d'aquest paio m'estranya que hagi utilitzat la paraula genèrica dones i no hagi concretat en una professió concreta.

Helena Bonals ha dit...

Sigui el tipus de dona que sigui, no es mereix el tipus d'home que és ell.

Assumpta ha dit...

Ostres, HELENA, una resposta genial!! :-))

zel ha dit...

Estic amb tu, Assumpta, Helena, una resposta clavada, maca, clavada!

Garbí24 ha dit...

la seva empenta a can barça va anar bé....però ara està fent el pena i s'està cavant la seva pròpia tomba.
Adeu... La porta, tancada

Sergi ha dit...

Algunes de les respostes són genials. Aquest impresentable es mereix aquest linxament i més. Firmo el que diu en Joan, que el tio es creu la seva pròpia llegenda. Pocapena.

Montserrat Sala ha dit...

Si, sí aj ho dieu bé. es calcat al Berlusconi. Mare de Déu!!! que estem ben lluïts!!!

Carles Casanovas ha dit...

La seva figura comença a ser patètica. Va posar-se en política com una fugida endevant. Però el Barça actual, és fruit d'ell, l'eliminació dels "boixos nois" també. Doneu al César, allò que és del César"

Barcelona m'enamora ha dit...

Molt lamentable, li hauria de caure la cara de vergonya, que té fills!! I com si això no fos prou gros, és diputat i ens representa.

I ara en broma...podria tenir el detall de veure cava i com a mínim fer país, no? Que amb els litros de xampany que deu consumir, segur que ell solet aixecaria l'economia si el canviés per cava.