17 d’agost 2011

m'enyoro de formentera



Quina pinta, però també cal que pogueu riure una estona d'una mestra bohèmia... o no sé ni com classificar-me. Si els nens em veuen, no em reconeixen. Heu vist els pèls? eh? eh? D'això se'n diu pentinat llongueres, i que vinguin a dir-nos alguna cosa...


M'enyoro d'aquells dies de pau i de no fer res, de caminar i fondre'ns amb la terra i el mar, de treure cada dia la mateixa roba i a fer punyetes el "glamour" de l'illa, nosaltres en vam trobar un de molt diferent. Ja tinc 40 euros (10 per setmana) a la guardiola per l'estiu que ve. Com? Doncs sense treure la cartera si no és per necessitat alimentària o de transport. Apalà, fins al vespre, que tindrem "l'eventu" que ens ha muntat l'Assumpta:

4 comentaris:

El porquet ha dit...

I qui no enyora un paradís com Formentera? I qui no enyora unes vacances al ritme pausat que imposa l'horari solar?

D'aquí a unes setmanes espero poder iniciar aquest ritme a unes illes a l'altra banda del Mediterrani, cap a ponent, i si després les enyoro senyal que m'ho hauré passat de conya!

jomateixa ha dit...

Qui pugués... m'han dit que és millor que el Carib!

Ferran Porta ha dit...

Molt bé aquest estil formigueta d'anar fent guardiola! I si m'ho proposo? hmm... sí!

zel ha dit...

Ferran, creu-me que va bé- Al final, encara que alguna setmana passis de guardar, ni te n'adones i tens el viatge pagat, això si vas com nosaltres, d'espardenya i entrepà!