09 d’agost 2011

Paraules per la Pau amb Hiroshima i Nagasaki

fanalets de paper
No he pogut llegir la invitació però m'imagino, veient el blog, de que va i, evidentment, m'encanta poder penjar un post. Moltes felicitat pels quatre anys del blog.

PxP d'agost - taller fanalets de paper

Ahir, diumenge, 7 d’agost, a les 12 hores, hi va haver Paraules per la Pau, la concentració amb què, cada primer diumenge de mes, la Coordinadora Tarragona Patrimoni de la Pau ocupa la plaça de la Font de Tarragona per crear un espai de pau i art contra la presència de vaixells de guerra al Port de Tarragona i per la desmilitarització de la societat.
Com és habitual en l’edició d’agost, el Paraules per la Pau va rememorar els bombardejos atòmics a les ciutats d’Hiroshima i Nagasaki. Cada any, la població d’Hiroshima omple de fanalets de paper el riu Motoyasu per reconfortar les ànimes de les víctimes de l’holocaust atòmic i mantenir viva la memòria sobre els fets succeïts el 6 i 9 d’agost de 1945. Al Paraules per la Pau d’aquest diumenge, vam fer un taller de fanals per solidaritzar-nos amb la població japonesa i llançar missatges de pau.

Per continuar l’acte en memòria dels bombardejos a Hiroshima i Nagasaki, i rebutjar totes les intervencions militars al món, el dimarts dia 9, a les 19.30 h, posarem els fanals a la font del Balcó del Mediterrani, i a les 22.00 h els encendrem, amb els seus missatges de solidaritat i fraternitat.

imatge de l'acte de 2010


1 comentari:

zel ha dit...

Una entrada que em fa especialment feliç, la teva lluita sempre ferma (una de les teves lluites!)

Per cert, vaig veure unes fotos d'un home molt guapo amb un barret i una noia molt mudada i amb cara d'il·lusió... que em van fer contenta, molt contenta!

Gràcies i petons!