27 de juny 2012

Rigau: "Som on érem"

I tant, senyora Rigau, en certs aspectes som on érem, és a dir, alguns de vostés amagats i ben armats darrera el mur del "d'aquí no em mou ningú" sense fer res, absolutament res per posar d'una puta vegada el puny sobre la taula malgrat les cíniques promeses que ens van fer.

Sóm en un lloc pitjor, però, molt pitjor. Som en un carreró sense sortida i patim per mantenir-vos, mentre vosaltres ens aneu exprement.

Ja sé que el proper curs tindré uns 28 alumnes. Ja sé que seguirem sense aula d'acollida ni suports per ajudar els infants o mestres que vagin amb aigua a coll, tots sabem que les úniques mesures que preneu són les que van de dret a la nostra persona o la nostra butxaca, miserables mesures que diuen molt bé qui sou, una feinada de collons que haurà costat una pila de calers per saber a qui cobreu l'euro sanitari? quantes classes heu tancat? quants mestres es queden sense feina i els altres hi deixaran la salut i els nervis? Va, home, va, aneu-vos-en tots a pastar fang, que bé que estaríem sense tanta púrria...

2 comentaris:

Clidice ha dit...

Veure aquesta senyora, sabent-ne l'actuació, i pensar que és només és un guinyol d'aquells que no existeixen de cintura en avall, és tot una. No li deu fer cosa aplicar criteris tan contraris a la seva professió? Si l'únic criteri ha de ser l'economicista, no calia posar-la a n'ella, amb algú amb més coneixement dels números n'hi hagués hagut prou. I en deien el "govern dels millors", dels millors què? :(

cantireta ha dit...

Quan la van treure a l'Àgora vaig tancar la tele. Ens han endinyat 1 hora més lectiva i 2 de permanència, a canvi de fotre fora altres professors. I mentre, lo Wert diu que les ràtios de nens a classe augmenten i així "se socialitzen".C...ons!!