18 de setembre 2013

A que no en tenen prous ( de collons)

Que us quedi clar, encara que ens amenaceu amb guerres (prfff, em pixo de riure),
mai ens fareu el que no som.
A que no teniu els pebrots de 
Vinga, valents de boqueta, cavernícoles del segle dinou, colonialistes, aquí us esperem, a les barricades!




8 comentaris:

Sergi ha dit...

No et creixis tant, que les 'bombes' d'aquest segle no són tan violentes però sí igualment destructives. Seguim la nostra via pacífica, la provocació ja la posen ells.

El porquet ha dit...

La veritat és que ja m'avorreixen i tot. Al principi m'escandalitzava, però ara (lamentablement) ja sona tan normal tota aquesta merda, venint de qui ve, que ja sembla que ens hi haguem acostumat. Com diu en XeXu, nosaltres tranquils i anar fent via.

Carme Rosanas ha dit...

Doncs jo no m'hi puc acostumar i em segueixo escandalitzant per tanta prepotència i agressivitat. No, no puc entendre que al segle XXI encara hi hagi persones així.

Però sí que estic d'acord amb en XeXu i el porquet, que nosaltres hem d'estar tranquils i anar a la nostra. Fent via, tanta via com puguem. I que tinguem sort!

Toy folloso ha dit...

Apologia del terrorisme, PRESÓ!!!!!!.

sa lluna ha dit...

A paraules desassenyades, oïdes sordes, i anar fent via amb bona lletra.

Aferradetes, nina!

Relatus ha dit...

Ui, la ignorància i la intolerància fa fer moltes coses terribles, aquests ex-militars i d'altres com més lluny de casa millor

Garbí24 ha dit...

cada dia perden més els oremus......ja no saben com sortir-se'n de tot plegat. En el fons ja saben que tard o d'hora anirm a les urnes.

Glo.Bos.blog ha dit...

Costa mantenir la calma i ser assenyat davant d'aquests energúmens... Però és la manera de fer-ho bé. Sense presa. Sense pausa.