15 de setembre 2013

metàfora

En Xulin, un gosset que ens va alegrar amb les seves gossades, ho tenia molt clar. 
Així es posa Espanya, i els seus caps messetaris que viuen encara al temps del Cid Campeador. Es posen de culs sobre nostre. Literalment, permeteu-me el parlar de poble, es pixen i es caguen en nosaltres i la nostra identitat.
Els "Chulapones" castellans i afins, no ens fotran ni punyetero cas. No tenen ni cor ni cap per res que no siguin ells mateixos.
No entenc encara com, aquest nostre govern, el d'aquí, no enten que hi ha coses que en diuen diàleg de sords, en castellà "diálogo de besugos". Com pots entrar a jugar un joc en el que saps que et pendran el pèl, com el "tinc una carta per vostè"? Dos mesos, com si hagués de tornar un home a peu a dur la resposta que ja sabien.
No ens feu perdre més l'oremus ni el temps. Això no és un joc de qui té raó. Això és un dret que ens vam deixar perdre i amb la cosa dels calerons ens han fet callar durant massa anys. Aquest país ha dit clarament i fort prou manta vegades. Fem via, sense que el cul de ningú se'ns assegui a sobre.

3 comentaris:

Glo.Bos.blog ha dit...

Que el Cid Campeador cavalcava mort i tot ja ho sabíem. Però ara potser ja fa masses anys de tota aquella historia i ja ha arribat el moment de deslliurar-nos del sabatot que ens aixafa.

Deric ha dit...

Ara és el moment de la societat civil, dels ciutadans d'aquest país, i hem de fer entendre als polítics que estan per servir-nos a nosaltres i no a l'inrevés. I nosaltres hem parlat i ben alt, ens han d'escoltar i si no ho fan, actuar.
Molt xulo en Xulín!

Helena Bonals ha dit...

El Xulín és massa petit, ells hi posen algun animal de més envergadura!