03 de març 2014

l'orgull de ser de dretes (millor extremes)

Posem que parlem d'aqui, de Veneçuela, d'Ucraïna, d'on vulgueu... Si hi ha lluita de poder, la dreta mai mai mai té por de res.
Sense cap vergonya, no només criden i s'apoderen de la paraula democràcia, sinó que fan servir les mentides més fastigoses en tots els mitjans possibles. Fills molts d'ells de classes que sempre han tingut el poder, mai deixaran que els "treballadors, els de baixa classe social, els proletaris si ets a Rússia (o qualsevol de les ex rússies) tinguin a les mans el govern d'un país. Perdent els seus drets de sempre, els de la classe alta, munten sense vergonya, manis a tort i a dret, amb tota l'eufòria dels primerencs adolescents que mai les havien fet.

Avui, llegint el diari, veig una dona plorosa, es diu disposada a defensar la revolta de Maidan fins a les darrreres conseqüències. Un jovenet, armat  i amb un rosari de perles blanques, ho deixa tot i es posa a lluitar contra la repressió russa. A sang i fetge:


“Lo que pasó en Crimea es una provocación”, exclama un chico que dice llamarse Sergei, de 18 años. Del bolsillo de su traje de camuflaje asoma un walkie talkie, y del otro le cuelga un rosario de plástico blanco. Lleva rodilleras y protecciones como de policía antidisturbios. Él ya es veterano del Sector de Derecha. Lleva una barra de metal y del otro bolsillo asoma un martillo. Su compañero Yuri, de 30, afirma: “Estamos preparados para actuar en cualquier situación”, afirma. “Las nuevas autoridades no han dado una respuesta lo suficientemente contundente, por eso cada minuto se nos une gente”.


El problema és que aquesta gent són, aquests sí, extremistes de dretes de veritat, Sense complexos. I van a totes. Aquí no compta que els utilitzin, aquí no recorden que Europa està fins al coll de merda i que EEUU lidera el joc brut amb disfressa de democràcia. I ens farem mal.

Igual que aquí. On arriba la dreta sense cap vergonya? On calgui, i amb la disfressa que calgui.


Arriba a la izquierda: Tuitera opositora Daniela Frías divulga una foto de una supuesta estudiante venezolana a punto de llorar, tratando de abrazar a un policía. ”Tú y yo somos venezolanos, mi pana”, dice el texto del tuit.
Derecha:  La imagen en realidad corresponde a hechos ocurridos en Bulgaria en el año 2013


Arriba a izquierda: Tuiteros opositores presentan imagen de supuesta estudiante venezolana tomada por el cuello y siendo arrastrada por guardias nacionales. “Que esta foto dé la vuelta al mundo”.
Derecha: La imagen corresponde a estudiantes reprimidos en Chile en octubre de 2011

13 comentaris:

ninona ha dit...

és així. ho han fet sempre i per això ho saben fer amb tota la barra del món, sense que se'ls hi noti gens, perquè com no els hi fa vergonya, no es delaten amb titubejos i disputes.

fa fàstic.

ninona ha dit...

ep, i que consti que sóc conscient que no només la dreta manipula. el que passa és que ells ho saben fer sense despentinar-se.

Elfreelang ha dit...

la dreta extremista mai ha tingut por de res, ni de matar, ni de mentir ni de res ....

Elfreelang ha dit...

la dreta extremista mai ha tingut por de res, ni de matar, ni de mentir ni de res ....

Garbí24 ha dit...

I tot gira cada cop més cap a la dreta........

Glo.Bos.blog ha dit...

Quina por que fan!

Joana ha dit...

Menteixen, són violents, taïdors, i exhibeixen un cinisme tan gran que fa més que por...
Ara, pujaran molt a les eleccions, i després, quan facin més barbaritats, com ens està passant aquí, ningú els haurà votat!
Temps de dretes, temps de penúria i gana pel poble.

xavier pujol ha dit...

A tota aquesta dreta que posa en perill la pau mundial els podríem cantar aquella cançó del Serrat: "...Juegan con cosas que no tienen repuesto"..."Entre esos tipos y yo, hay algo personal"

Que fràgil és la pau quan hi ha beneficis per a alguns malànimes!!

Fita

zel ha dit...

Estic, i veig que estem, tots encesos. Sort que no estem sols...

Josep ha dit...

Zel, no estem sols,--de moment-- Quant sigui l'hora de votar ja ho veurem. A més mentre tinguem un ministre (Gallardón) que el seu sogre va signar la sentència de Puig Antich, tu creus que ens servirà d'alguna cosa se uns quants, o molts?

sa lluna ha dit...

La brossa s'ha escampat per tots els racons, o fem net o no podrem sortir d'aquesta merda.

Bona setmana, ninona!
Aferradetes!!

Oliva ha dit...

EFECTIVAMENT,L'HISTORIA GIRA CAP A LA DRETA.....PERO L'ESQUERRA ON ES?...

Josep ha dit...

El que passà allà no és només una cosa de dretes i esquerres.
I el simplisme d'alguns és exagerat.