04 de desembre 2010

els tenen ben posats...

I penso jo, si tinguessim els pebrots que tenen aquests i un bon matí de qualsevol dia, no anéssim cap mestre a cap escola, o cap infermera a un hospital, o cap funcionari a un ajuntament a fer res, ni un sol tràmit, o cap persona de les que tenim una feina que repercuteix directament sobre un gran conjunt de la població, què passaria?
És que en tinc unes ganes...tinc unes ganes de fer una escenificació salvatge que posi els torracollons que governen entre l'espasa i la paret... però de veritat...perquè, ens poden fotre a tots tots tots als carrer?
Aquests controladors, que potser tenen una feina estressant (la meva també, ho juro), però cobren una burrada que no sé dividir per arribar al meu sou, i que segons escolto, tenen jornades potser llargues, però amb jornades llargues de descans entremig, tenen a la mà el jugar amb la imatge externa d'un territori...i ja se sap, aquí, només reaccionem quan ens toquen directament i a traidoria.
Casumcoi, animen-nos i fem força d'una punyetera vegada? Perquè sant Mas declarava ahir que els canvis no es podran fer ràpid i efectivament com es desitja... o sigui que, més del mateix.

7 comentaris:

Magda ha dit...

Pebrots o figues, diguem-li com sigui. Segurament els controladors es poden permetre passar uns dies sense sou. Mestres, infermers i funcionaris, de fet també, però hi ha més por, massa por, massa conformitat. Mira estic segura que si els funcionaris d'un ajuntament no anessin a treballar no passaria res. Què hi fa si l'administració es para? Ni que fossin els de justícia, aquests menys, el "justiciable" pot esperar, de fet una mica més no es notaria.

Però un dia, totes les persones que estem perden, que sabem que ens estan robant alguna cosa, que som la majoria i no els controladors, sortirem al carrer i tancarem els centres de treball i ... (no oi?) desbarro, perdona.

Bona nit guapa.

Josep ha dit...

En teoria de jocs diríem que han aplicat l'estratègia dominant.
Passi el que passi estan fent el que més els beneficia a ells.

Garbí24 ha dit...

no sé quina és la manera de posar els cabrons a lloc....però deixant milers de persones a terra i sense les seves esperades vacances.....tampoc, que son gent que no guanyen pas dos duros.
En aquest país fa falta ma dura, tant per uns com per els altres. Això és una casa de putes sense amo

Cèlia ha dit...

Acabo d'escriure-ho en un altre bloc, els trobo tan egoistes amb els temps que corren! No els deu correr sang per les venes i a les pupil·les només s'hi veuren diners!!!! I tanta gent com lluita per sobreviure! I tantes feines estrassants com n'hi ha!!!!

m.eugènia creus-piqué ha dit...

TRobo que s'han passat de llarg, ho fan cada any i ara espero que per Nadal hi tornin, es queden tan pamxos i la gent tirada als aeroports, una vergonya.

Joana ha dit...

Jo trobo que es una enorme vergonya, però gran gran, tot el que envolta aquests tipus.

Sergi ha dit...

És una reflexió que jo també m'he fet. No és tan difícil generar el caos, el que passa és que els treballadors normals no ho saben o volen fer. Cal una voluntat molt forta, però no només són aquests controladors els que tenen el poder, el poder està en la gent, però ens tenen tan collats que seguirem sent els perjudicats.