12 de març 2011

<<<>>>


el temps passa, com de recules...

dissabte tarda i pluja, plou i força, plou aquella pluja que et va omplint de desig de sol i escalfor, plou aquella pluja que dol, trista, encara que sabem que cal i és bona saó pel camp, però plou com un mirall de les grisos aliens, plou com un convit a no moure’t, plou com una cortina de mals presagis, plou i sents la pluja dins...plou sense soroll, plouen silencis, un interludi, com si fessis una pausa en la pel·lícula de la vida, plou com un fre al mirar endavant, plouen solituds en diades que abans eren quaresma i ara no són gairebé res, en el trànsit entre l’ahir de fred i el demà calent, plou...

10 comentaris:

Elfreelang ha dit...

ui et caço al vol just fa una estona que avorrida i tipa de pluja em passejo per la catosfera i arribo la primera....a mi la pluja em pesa com un plom i em posa trista...demà han dit que no plourà i veurem el sol potser aleshores el temps anirà endavant oi?

Toy folloso ha dit...

Quina mandra, oi?.
I deixar les fotos com una acuarel.la, ho fas amb compressor i pistola de pintar?.

zel ha dit...

Ui, Elfri, jo estic igual que tu!
Toy, això de les fotos, és una cosa que vaigt trobar el dia del gran píxel al Softònic,es diu DApainter, i fa tonteries per matar les hores... i tanta feina que tinc si la volgués fer...

Carme Rosanas ha dit...

Plou també com una música que rega el camp i els jardins, i plou com una cortina que neteja l'aire per allà on passa. I plou i xipollegen els nens amb botes d'aigua i riuen. I plou aigua neta, aigua com un tresor.

Has vist com aixequen el cap les flors i les plantes?

Una abraçada, zel, vinga ànims!

Garbí24 ha dit...

doncs a casa acaba de ploure una pizza amb una bona cervesa........ah!! i a fora continua plovent, a veure si mullarà fins i tot a dins...;)
Demà sortirà un sol radiant

novesflors ha dit...

Ací també fa dos dies que plou i plou, però pausadament, que és com a mi m'agrada (però que no s'allarguemassa, que necessite sol!!!).
Carme sempre tan positiva... fa goig.

merike ha dit...

Necessitem la pluja, que fa que la neu desapareix. Una vegada vaig tenir un dia sencer a l'hotel a Barcelona, no podiem sortir, així que molta aigua!! A Finlàndia, les pluges en gran mesura només un moment, quan tenim una tempesta de trons. Espero que no plogui a 29 abril - 5 maig. Abraçades!

Pere ha dit...

El mirall del teu rellotge fa anar el temps al reves, al matí el sol s'amaga, a la tarda es fa de dia i la nit s'omple de vida.
Pluja i lluna, pluja i sol, pluja i pluja, tot el dia plou ...

Bona nit Zel.

Carles Casanovas ha dit...

És bonic i relaxant, veure el ploure,
com " fa plou ", de mica en mica amb l'insistència del que no te pressa ni feina a fer. " fa plou " !

Jordi Dorca ha dit...

Però també plou, ara,
aquella pluja dolça
de vel i descans,
ben sadollada del teu temps
bellament emplujat.