15 de setembre 2011

em declaro en fallida

Ai que no podré pagar el nou/vell impost, amb la de propietats que tinc i el sou que cobro, estic molt i molt espantada, pobre de mi, jo que sóc una de les 160.000 persones afortunades que tenen un patrimoni superior a 700.000 euros... La mare que els va parir, m'ha ben fotut, jo, que com diu el Mariano vivia de renda de les propietats heretades, pobreta de mi, ara no sé què faré...

"...con lo que tendrán que volver a declarar por patrimonio los contribuyentes con unos bienes totales cuyo valor supere el millón de euros..."

Aneu a cagar, i perdoneu-me l'expressió, només es posen dempeus quan els toquen la butxaca aquests vividors...


On és el sentit d'honorabilitat? Llavors hem hagut de passar un agost de desastre intentant avaluar el frau de la renda mínima de poc més de 400 euros per família? Quan invertiran les mateixes energies i esforços pels defraudadors?

Si algú entén aquesta doble moral escandalosa i criminal que me l'expliqui. Jo ja no tinc cap esperança en aquesta colla que surten als diaris i per desgràcia nostre es reparteixen ara tu, ara jo, el govern.

6 comentaris:

Pere ha dit...

Si tu heredes un bé immoble pagues l'impost de successions que fins ara era molt important, si treballes i guanyes diners pagues l'impost del rendiment del treball que pot passar del 40% si guanyes molt.
Si els teus estalvis et donen un rendiment pagues un 21%.
Pagues la contribució urbana, la rústica, si tens un negoci l'impost d'activitats econòmiques i si tens un vehicle l'impost de circulació i assegures la teva salut i la teva vellesa pagant la seguretat social.
En resum estimada amiga de la classe mitjana, si et toca pagar per patrimoni t'estafen i et cobren dues vegades.
Una altra cosa seria un impost per a les grans fortunes, aquest renovat impost només el pagaran els quatre pringats de sempre ...

Bona tarda Zel:)

Anònim ha dit...

POLITICA I HONORABILITAT,DOS CONCEPTES ANTAGONICS....PERQUE NO DIUEN D'UNA P...VEGADA ,QUE ESPAÑA ESTA INTERVINGUDA?.
JUGANT AMB BARCELONA

Garbí24 ha dit...

ens manca una soc i una destral ben esmolada......potser si no està gaire esmolada millor.

carina ha dit...

Fot mania!

Toy folloso ha dit...

No saben ni fer comptes!.
El patrimoni s´ha traspassat a l´empresa; despeses, ja saps....

Jordi Dorca ha dit...

El rascle.