31 d’agost 2007

dia de fer publicitat

Sóc un pèl bestiola, quan vull. M'han vingut a canviar l'ordinador i ara he hagut de començar de cap i de nou moooltes coses. La primera, remenant configuració, la rodeta no sé què ha fet i m'ha sortit en xinès. Ei, que la feina ha sigut meva per tornar a trobar el lloc d'entrar, poca conya.



Problema, he de recomanar blogs ( ja sabeu que m'agrada així com diu el mestre Bibiloni).
Més problema, m'agrada tan tafanejar que ja no sé on era aquell que he enllaçat per arribar a aquell altre que...
I a més, els noms, òndia els noms, d'això en faré un dia d'aquests un recull comentat.
Finalment he decidit que, els meus nomenats i recomanats entre molts i molts d'altres són:
Anna Tarambana. http://annatarambana.bloc.cat/ Divertit, real com la vida mateixa i quan convé el toc d'humor, m'agrada.
No caic, em tiro. http://nocaicemtiro.blogspot.com/ A part del que sembla pel nom, escrit amb ànima de poeta.
Justícia Poètica. http://poeticajusticia.blogspot.com/ M'agrada la poesia, m'agrada molt i molt i per això recomano aquest blog, sentides.
Un lloc per nosaltres. http://barbollaire.blogspot.com/ També va per l'ona d'escriure, què hi farem, sóc com sóc, fins i tot amb els gustos.
Gotes d'aigua. http://gotesdaigua.blogspot.com/ Per fidelitat, va ser un dels primers espais on vaig anar a raure, per ecologia, cooperació.
El bloc de Jaume Pros. http://jaumepros.blogspot.com/ Per nou en la lectura, per curiositat d'anar llegint i esbrinar-ne el tarannà.
Fi de la història, per ara. En tinc tants al llistat dels que m'agrada visitar que...He complert el que vaig prometre al decàleg. Amén. La pau sigui amb vosaltres (tinc una amiga que comença la broma així) I una sentida dedicatòria a la mestressa de les gallines i els "polluelus", tu ja m'entens. I a la "efesita". I a una que ara és al cel de les oques. I a la meva lela. I a... és que aquestes no tenen blog, però si molt bon "rotllo", i alguna cosa els he de poder dir, o què!
Per cert, al decàleg, eh, hi diu que és de bon "blogger" (ehem) deixar algun comentari, i això també ho procuro, així és que vaig de c... Sort que aviat tancarem per vacances! Sí, vacances...

3 comentaris:

Jaume Pros ha dit...

Gràcies per recomanar el meu bloc. Salutacions

zel ha dit...

Gràcies de res! Entre tu i jo, també és per la fermesa de la denúncia d'allò que sembla volen oblidar, el refotut passat franquista! Salut.

Unknown ha dit...

Bona tria... alguns els coneixia, d'altres no.

Una abraçada!