23 d’agost 2007

sobre la legalitat

Aquest noi que veieu aquí és mort. Va matar una noia en un atracament. Horrible, d'acord. Una mort per una altra, però la seva és una mort legal, votada i regulada. Legalment mort per la gràcia i la llei que encara és ben vigent als EEUU ( que el senyor guardi per sempre amen)
Extret del "paisdigital":
"El actual presidente del país, George W. Bush, fue en su etapa como gobernador de Texas uno de los más proclives a la aplicación de esta medida: presidió más de 152 ejecuciones durante sus seis años de mandato. Matar a condenados por asesinato es una lanzadera política en Estados Unidos y pocos son los políticos que osan censurar esta medida en público".
Resulta que només a Texas en porten 400. I ni sentir a parlar de cap revisió ideològica o d'actuació, de cap campanya contra la pena de mort, (ai de tu que t'hi posis). Ah! No us ho perdeu, a la següent pàgina web hi ha totes les convencions i requisits, comportaments adients per assistir a una execució.
http://www.tdcj.state.tx.us/stat/deathrow.htm
Aquí podreu llegir com vestir de manera adient per ser admès, si podeu dur o no menjar per passar l'estona... Sense més comentaris pel que fa a això. L'assassinat legal està permès.
Ara, això sí, el dret d'envair qualsevol país, apel.lant el dret a la llibertat dels pobles, la democràcia made in USA la saben conjugar bé amb l'obstaculitzar la informació, la censura, la pena de mort (ei, i mirant que no pateixin, quin bon cor...) sense cap prejudici de consciència. Hi havia una dita (perdoneu la grolleria) que deia "i els moros que els mati déu" Bé, els moros, els negres, els irreverents, els extremistes, ... i els que queden els deixen morir, sempre legalment dins casa seva i per la pau fora del sant país.

1 comentari:

Josep Maria Yago Suau ha dit...

Hola, no he trobat un altre llooc per deixar-te un comentari. Benvinguda. Crec, pel que he vist i llegit, que tenim força punts en comú i t'he4 afegit als meus enllaços. Val la pena anar fent xarxa. A reveure.