05 de setembre 2007

ens venen la moto (1)

No només ens venen la moto, ens estan venen tota la fàbrica. Notícies de Canàries (dit a Ràdio5) després dels incendis: Un alcalde, afirma que, malgrat la gran magnitud de l' incendi "no ha habido prácticamente daños personales ni materiales" La tercera part de la massa forestal de Gran Canària. Més Radio 5 Todo Noticias el 25 d'agost, atentat ETA. Sra. Maria Teresa Fernández de la Vega. " No soy capaz de comprender todo aquel que no condene este atentado así como toda forma de violencia". Condemnar tota forma de violència. Quins pebrots. Fabriquen armes. Les venen. Les fan servir a l'Afganistan. Podem detenir, aillar una persona sense papers, pujar-la a un avió lligada (llegiu post dia 21 agost) i aquesta és una bona violència, exercida legalment. Poden matar una dona a cops en una manifestació, tot i que el fill cridava dient que la mare havia patit un trasplantament, però va rebre a tort i a dret. Va morir a mans dels antidisturbis. Violència legal, violència d'estat.



S'acosten eleccions. Busch ens fa el panegíric, que si el poble iraquià és una democràcia, ja decidirà el seu primer ministre que cal fer davant la insurgència... A partir del gener, 35.000 soldats més són a l'Irak, afegits als 135.000 que hi havia. Hom calcula que unes 50.000 persones són a la presó, de les quals 800 són criatures. Es veu que hi ha qui diu, que, malgrat tot és on estaran més tranquils.
I ja va seriosament això d'atacar Iran per salvar el món, si va de veres que volen la bomba atòmica. Com que són els únics...
Dades de l'armament :
El major productor EEUU. Solets tenen el doble que el Japó, Gran Bretanya, França i Xina.
El Consell de Seguretat de les Nacions Unides (ja ja ja ja, vetllen per la pau al món) controla el 90% de l'armament mundial (ja em sento més segura) El potencial és convencional (?), químic (clor, sodi, potasi, nitrògen..., sí home, allò dels periòdics, però en composició letal), bacteriològic (els "bitxitus" descontrolats i manipulats genèticament de les pelis de por). I com que es veu que n'hi ha que caduquen, les han d'emmagatzemar, i per tant les van passejant amunt i avall a veure on les poden deixar.


3 comentaris:

Josep Maria Yago Suau ha dit...

codemnar TOTA forma de violència, aquest és el quid de la qüestió

Josep Maria Yago Suau ha dit...

Has canviat el contingut del post. M'agrada més-.

Anònim ha dit...

estic amb tu fora tota violencia i mes quant la violencia es riqueza per molta gent respetable.