26 de desembre 2007

esmolem l'eina

Ens tenien ben distrets amb això dels àpats de nit bona, de Nadal, i mentre qui més qui menys era a la cuina fent un bon rostit, uns canalons o una escudella i carn d'olla (que jo faré avui per dinar) un tal sr. F. Caja, al Parlament, ens ha deixat com uns porcs. Sí, ja sé de quin grup és, però ens cal esmolar l'eina (ara mateix el que tinc més a mà és una forquilla)
Segons ell, des de l'ONU fins la UNESCO, passant per informes variats sorgits d'experts d'arreu, això d'ensenyar en català als qui viuen i treballen al nostre país, és racisme, xenofòbia, atempta contra l'equilibri mental dels infants, atempta contra els drets humans i és un dels principals factors que han propiciat el fracàs escolar. Us recomano seure, una til.la, un trankimazin o unes boletes d'aquestes homeopàtiques, que fa pujar la pressió sanguínia i mental, vaja, que cabreja de veritat.
Un "entrant" per saber de què va.
.

Si tenim sort, ho veurem i escoltarem, aquí, al youtube diu "inserción desactivada" (jeje, no volen respostes directes?)

Un resum (apugeu el volum que es sent fluixet):

http://www.diarioiberico.com/pop/multimedia/?iddoc=17816&indice=0

Les dues parts al youtube (s'ha de clicar per veure, no permet insertar)
No sabeu si en algun estat està permès el segrest per preservar la salut mental dels seus ciutadans? El mantindríem igual de ben alimentat, però que callés, sisplau, que callés... (A veure si resant, pare nostre del tió...)

3 comentaris:

Striper ha dit...

I ensenya en castella deu ser terrorisme linguistic , vaia vull dir que es assesinar a sang freda el Català, que els hi donguin per cul ( amb perdo).

Jobove - Reus ha dit...

l'ùnica solució és no treballar per aquests colonitzadors, colla de dropos i com a capità el seu rei

salutacions

Ferran Porta ha dit...

Aquest Sr. Caixa és un amargat de merda, no paga la pena d'escoltar-se'l. Visca Catalunya, caixi qui caixi!