09 de gener 2008

març

S'acosta el març. Votacions.
No trobeu que a casa nostra hi ha molt silenci?
Jo sí, em sembla que massa i tot.
Avui he arribat tard, molt tard per entretenir-me aquí on sóc ara.
Hi havia coses a fer i he deixat el diari de paper, pel virtual.
Barbaritats. (Cròniques del Planeta del Tot Perdut)
-el possible cas de tortura del pressumpte membre d'ETA (greument ferit)
-la mort d'un noi a mans del seu company (diu que es va enfadar)
-la sentència al noi que va abusar de com a mínim tres criatures de 3 anys i el babau de l'advocat que diu que "tot s'infla" ( l'advocat defensor creu que no es pot demostrar)
-les tonteries del Sarkozy que ens distreu amb aquella penca prima i mentrestant pacta expulsions col.lectives d'immigrants. (i es passeja mostrant el més pur estil star system)
-I un llarg etc.

Ara, una m'ha fet por, llegiu aquí. Ja ens podem preparar, en Rajoy que vol refer tot el possible, i el Fraga els incita (però no hauria de fer companyia al Paquito, ja?) Diu el Mariano que es planteja "derrocar" lleis, totes les justament necessàries donat que aquesta legislatura s'ha fet un gran salt enrere. Ai, ai, ai...
Mentrestant, el Sr Aznar, amb el seu famòs club Madrid, es va passejant pel món i ha preparat una super gran trobada a Roma per "recolzar la dissidència iberoamèricana" S'ha de llegir bé, però que molt bé, per entendre de quina dissidència parla. Llegint veig que els dissidents a qui vol protegir i salvar, són bàsicament gent que està en contra del "socialisme del segle XXI"
Per mi la paraula dissident va lligada emocionalment a un moviment de rebuig cap a allò que s'imposa per la força i que a més es sobrentén com a quelcom negatiu per la societat. Doncs no, ells, els qui ens han embarrancat en una espiral de despropòsits, afavorint cada vegada més les diferències socials, el menyspreu als pobres, dèbils, al medi ambient, fent apologia d'estats policials com els únics que garanteixen llibertat, ens estan regirant fins i tot les paraules.
Arribarà el moment que les paraules deixaran de tenir sentit, la comunicació no trobarà camí de diàleg. La meva idea de llibertat, el meu sentit de solidaritat, d'igualtat, de respecte, no tenen res a veure amb els seus. I doncs, qui pot amb l'engany de canviar els conceptes fent servir les mateixes paraules?

13 comentaris:

boris ha dit...

en sudamerica, aquesta clar, no necessitem profetes, excepte colombia tots els governs són progressistes, és un cridat al món que a pesar del capitalisme salvatge, les idees de la solidaritat i igualtat siguin una realitat, una gran salutació

Sergi ha dit...

Això de canviar les paraules de sentit és una mica com quan els va donar per muntar manifestacions. Tota la vida queixant-se que els socialistes eren uns 'pancarteros', i ara són ells que surten al carrer a demanar qui sap què. És tan poc creïble una protesta pacífica d'aquest tipus en un partit de dretes...

Jo Mateixa ha dit...

Fa una estona he llegit això de que en Fraga vol canviar algunes lleis (per no dir directament que vol eliminar-les) si guanya el PP, saps, m'ha entrat por, molta por.

I si fos gay encara m'en fotria més per que aquesta gent van a saco i els faran patir, pobres, despres de tant lluitar per tota una sèrie de drets i per culpa de quatre gilipolles que votaran al PP la cagaran, i si no ja ho veurem.

Catalunya està emprenyada, ui si ja ho veig, cal reaccionar, cal fer quelcom per que aquesta gent, aquets feixistes de merda no tornin a governanr un pais, un que no es el nostre però del qual el nostre en surt molt malparat :-(

Petons bonica i ànims en la lluita!!!!!!

Jordi Pinyol ha dit...

Sí que fan por sí moltes d'aquestes notícies. I mentrestant hi ha mitjans pels quals sembla que l'únic important siguin les rebaixes i quatre xorrades més.

Ja veig que finalment has posat musiqueta al teu bloc. Ben fet!

;)

efe ha dit...

La manera com la dreta de tota la vida s'ha fet amb determinades conquestes de l'esquerra —la llibertat, la dissidència, etc.— és magistral. Emprenya, però és magistral.

En Franco? Dissident perdut.

Jobove - Reus ha dit...

en aquest pais els uns trenquen el que eltres han creat i al inravés

petons

Joan de Peiroton ha dit...

M'agrada el fet que hi hagis afegit el Tsarko a la teva llista de pallassos perillosos !!! Petons

Josep Maria Yago Suau ha dit...

a mi la paraula dissidència m'encanta. A més rima amb resistència ;-)

Josep Maria Yago Suau ha dit...

Ei, roser, t'he deixat un meme al blog. És una mica voyeur o exhibicionista (depèn des d'on tu miris) ;-)

Abogadaenbcn ha dit...

Coincideixo amb la Jo Mateixa, quina por com guanyin!

Striper ha dit...

Elleccions al març per primer cop dubto si enar a votar.

mossèn ha dit...

sí que dona de sí el nostre estimat mon ... salut

Montse ha dit...

A mi també em fa molta por, tot plegat. Tots hem d'anar a votar, aquesta vegada més que mai. No podem deixar que torni el passat, no podem! amb el que va costar introduir la democràcia a casa nostra, maremevasenyor!