15 de juny 2008

SuperGarzón, l'incombustible

L'home sap el que fa. Ha buscat complicitat a l'esquerra reivindicant justícies que semblaven perdudes, (recordem el cas Pinochet) i d'altra banda, ha iniciat una croada personal contra tot allò amb sospita de terrorisme o antisistema (em sembla que de vegades arbitràriament)
Recordo una carta que va escriure a Aznar arran de la guerra de l'Irak, demanant el no. Com m'ho menjo sr Garzón?

Recordo també la seva fulminant il.legalització de Batasuna, de grups petits i grans que s'hi relacionaven. Sabem de la seva ignorància volguda i la negació aferrissada de les tortures al país basc.
Amb l'excusa de la lluita contra ETA, tolera una guerra bruta on participen el cossos policials amb el seu consentiment.
Ha tancat mitjans de comunicació, ha desmuntat grups i associacions de joves. El diari Egin la ràdio Egin, qualsevol processament sembla estar a l'abast del seu poder. Fins i tot es va atrevir contra una associació de mestres, AEK (Educadores en Euskera) sospitosos, deia, de col.laboració amb ETA. Darrerament, no cal ni que esmentem tota la persecució sense límits al país Basc. Qualsevol petita cerca sobre ell us durà a un munt d'accions inacabables, que recorden l'actitud d'algú que té una sola meta a la vida.
I és que el seu afany de protagonisme no té límits. Una pàgina web amb els seus èxits, una nominació al Nobel...
És evident que el poder polític, des de fa anys, li dóna suport. Per què? Què té el sr Garzón?
Aquests dies ha recorregut les autonomies prenent declaracions a la mafia russa, un cas just, segurament ( però el nom, Op. Troika, de pel.lícula).
Em fa mig riure, si estic d'humor, el seu estil CIA, podria ser un QUANTICO perfectament protegit. Llàstima, sr Garzón, que vostè no sap que és la llibertat. Li deixo un video perquè n'aprengui una mica.

*






10 comentaris:

Anònim ha dit...

Zel! Per què et quedes tant amb mi??? és que volia comentar l'article, però amb la música que fiques no puc!!! tot de la meva terra la meva preferida!! De roquetes vinc de roquetes vinc de roquetes baixo, agulles de cap, agulles de cap, agulles de ganxo!!! tan tan!

Striper ha dit...

potser la fama i la gana de protagonisme l'han fet desvaria una mica.

Anònim ha dit...

Zel, no t´entenc. T´entens tu mateixa?, ets tan contre tot i sempre tens tánta raó que m´espántes.

Jo Mateixa ha dit...

Que dic jo, que el Garzón està a tots els fregaos, que no te altre feina???

Jobove - Reus ha dit...

no hi ha res pitjor de ser Deu que crear-ne un

petonets

estrip ha dit...

és la justicia qui està per sobre del bé i del mal? o és en Garzón?

Cèlia ha dit...

El teu comentari sobre Garzón ha estat esclarividentíssim. El video una preciositat de tan ben explicat i la música, una xalera! Ets valenta i molt clara. Un petó!

Onset ha dit...

Ixe hombre a yo siempre m'ha feito miedo, no ye guaire de fiar. O que fizo en o País Basco tancando meyos de comunicazión no estió enzertato(y a UE no le dio a razón). Caldría que se retirase u se dase de baxa una temporadeta.

Anònim ha dit...

Hola Zel:

T'aclarisc el punt de Pinochet. L'única cosa que fa el sr. Garzón és agafar el treball de molts anys fet per en Joan Garcés i son germà Vicent. Que eren assessors de Salvador Allende abans del colp d'estat de Pinochet. Hi havia una colla de valencians que farts de dictadura tenen el miratge sudamericà. I marxen abans de l'arribada al poder del president demòcrata xilè. Algun documental ha explicat la xarxa teixida per Kissinger a tota l'America central i sudenca. Hi ha una immensa colla de valencians que foren repressaliats o morts com el capellà Antoni Lledó de Xàbia. Un professor meu, arquitecte, isqué del país prl pèls, travessant muntanyes i perseguit pels paramilitars pinochistes. Anant a refugiar-se a Holanda.

Els germans Garcés van prometre's que perseguirien Pinochet fins ficar-lo a la pressó. S'han passat anys a la recerca d'informació com si d'una Mossad es tractara. Per la gran massacre que varen inferir a la societat xilena i, de retop, al món sencer. Són ells qui fan la faena. No Baltasaret Garzón. És Garzón qui en un moment d'expansió d eles multinacionals españoles a Sudamèrica entra en acció, com qui porta la democràcia a aaaquells països. Fa la mateixa operació que les ordres religioses en la conquesta d'Amèrica. El nacionalisme español en aquest cas és el mateix de les razzies que tanca independentistes durant els anys dels Jocs Barcelona '92.
Ara, si m'enganye, allà té al sr. Putin per a fer la mateixa operació. Material delictiu i contra la humanitat no li'n mancarà. I al Kissinger.

Però em tem que no.

Cordialment.
Josep Blesa, des de València.

yraya ha dit...

Tu crees que el QUANTICO este sabe lo que es y lo que significa la LIBERTAD?, que va, este sólo sabe ver terrorismo y terroristas por todos lados, no me me extrañaría que terminara cazando grillos.