28 de juliol 2008

ara o mai

Sembla que aquesta vegada s'hi han posat de valent, amb les banyes endavant, amagant les orelles de burro al calaix de l'oblit.
Sembla que (oh, miracle...), han consensuat una mena de pacte d'unitat, tots per l'adequada financiació, fidelitat a l'esperit de l'Estatut (que no ens agradava, no sé si se'n recorden...)
Llegia ahir que ha sorgit un fenòmen que ja té nom. Bé, nom, no, Té nom de data, aficionats com som a datar-ho tot. L'esperit del 20 de juliol
Ai, las, si això fos cert, quin final de conte més feliç...demostrat que en lloc de ser països catalans, som països expoliats..., si ara s'aconseguís posar-li l'esquellering als gats...
El sr. conseller Castells (l'encarregat de portar l'esquellering), s'hi ha posat ferm. I diu sense cansar-se que no abaixaran el llistó. Tot són corredisses. El que he escoltat és força coherent. Home, per no trencar el to, el sr. Mas ha sigut fidel al seu paper de barrufet rondinaire i xulesc, però ja se sap.
I ja tenim un inici calent de temporada, perquè tot darrera de la nostra estranya i novella unió, vindran els altres agreujats de qualsevol autonomia a reclamar el mateix. Això és el que els cou. Haver de reconéixer públicament que ens han fotut la cartera durant tan de temps.
No sé si hi haurà ferits. Si de cas, sempre poden comprar això. Gairebé nou de trinca, diu. Dels anys cinquanta. Més nou que els nostres greuges, sí que ho és. Espererem notícies i amb esperança, justícia. Enfonsarem Espanya amb les nostres demandes?

13 comentaris:

Anònim ha dit...

I resem un pare nostreeee...!

Striper ha dit...

Ara ja fresquet de la piscina,a lluitar en aquest tema hasta el final no es pot permetre que haguin comunitats que disposinion del que no tenan per luxes.

Anònim ha dit...

Si Esquerra Republicana es posa ferma amb el PSC i aquests amb PSOE, podriam aconsegui alguna cosa, ja que Madrid hara depen de Catalunya, si no aprofiten aquesta ocasió ho tenim magra. Srs. del PSC
demostrin que traballan per els qui els ham botat.

Carquinyol ha dit...

Jo sóc escèptic la veritat, primer perquè tota aquesta febrada passa als mesos d'estiu aquells on la gent està per altres coses. I aquesta fermesa me'n recorda aquella de l'estatut, aquella on a la primera de canvi se'n va anar tot en orris. Saps allò de divideix i guanyaràs? Doncs ja veuràs com ho porten a la pràctica.

LlunA ha dit...

Com m´agrada passar per aquí i saber que passa al mòn!! Jo es que sembla que visqui en un mòn para.lel!! jejeje

Petonets

Anònim ha dit...

Acostumen a durar tant poquet els consensos i els esperits... de les diferents dates que es van succeint, que ja veurem si dur a algun dia aquest del 20 de Juliol.
Resarem com la Monalitza! Com a mínim!

estrip ha dit...

i si tot és teatre per totes bandes?
no seria d'estranyar, el final ja el coneixen ells!

Josep B. ha dit...

Per enèsima vegada posarem la nostra fe en ells.

Per enèsima vegada aniran fent pinya.

La pregunta és, ens decebran per enèsima vegada?

Si és que sí, que hi podem fer?

Jordi Casanovas ha dit...

no pateixis que a la mínima de canvi ens la fotaran un altre cop

Henry The VIII ha dit...

Zel, però com poden demanar 600 euròlios per aquella taula destartalada? Segur que és una taula de cures? Vols dir que no s'enfonsarà a la primera que algú que s'hi fiqui al damunt?

Mira, he decidit que no me la compro. Abans me gastaria 600 euros en un cafè.

Puji ha dit...

Aix, no se perquè em dóna que al final acabarem llepant...

Mikel ha dit...

no et creguis pas res , fins que el PSC no tingui grup propi tot es PSOE per tant res de res.

Anònim ha dit...

Les ganes de lluita no s'han de perdre mai ni ressignar-se. Salut :)