26 d’agost 2008

com feia la cançó?

Sí!!! Ara me'n recordo! "Allà en el rancho grande..."
Des d'allà, la casa gran a Texas, la seu de vacances del déu totpoderòs Bush, va i diu amb amenaça inclosa:
"Els rusos han de complir amb el seu compromís i de cap manera poden reconéixer la independència d'Abjasia i Osetia del Sur, aquestes regions separatistes. Les fronteres i la integritat territorial de Georgia mereixen el mateix respecte que les de qualsevol altra nació" Ah si? jajajaja, permeteu-me un riure cínic...
Però no descansava, el malparit? Doncs que calli, coi, que està de vacances i el món està millor sense ell.
I és que el parlament rus en pes va demanar al president que reconeixés la independència de les dues zones. I el Boss està que trina. Ui!!! Què heu fet, parlamentaris? Obrir la possibilitat d'uns estats independents? Us caurà el pèl, segur...

(cliqueu per veure gran)
"Los líderes de los siete países más industrializados, conocidos como el G-7, están alarmados ante la posibilidad de que Rusia reconozca la independencia de Osetia del Sur y Abjazia. El portavoz ha informado de que, en una conferencia telefónica, altos responsables de las siete naciones -Estados Unidos, Italia, Reino Unido, Francia, Alemania, Canadá y Japón- acordaron estar "unidos en apoyar la integridad territorial de Georgia", y ha añadido que estos están "alarmados por las informaciones sobre los planes de Rusia de reconocer a Abjazia y Osetia del Sur". LLegiu l'article sencer
aquí."El presidente georgiano, Mijaíl Saakashvili, ha considerado que reconocer la independencia de las regiones separatistas constituiría un intento de "cambiar las fronteras de Europa a la fuerza", según declaraciones al periódico francés Libération.
Lo último en este frente abierto han sido las declaraciones del presidente ruso de esta mañana que ha advertido de que está preparado para los pasos que dé la OTAN después del "grave empeoramiento" de las relaciones con Rusia tras la crisis de Georgia. "Nada terrible" ocurrirá si la OTAN rompe con Rusia"

Bush, en un altre acte diví d'arbitratge mundial adverteix que els russos estan "ben enterats" de la posició d'Estats Units pel que fa a les regions separatistes. Apa, va, diga-la més grossa, sr. Busch, a Catalunya i a Euskadi vindràs també?
Per arrodonir el pastís, el portantveu de la Casa Blanca, diu que "L'estatus d'aquestes dues regions de Georgia, no és assumpte que pugui decidir cap país, és un assumpte de la comunitat internacional" Per mi, que juguen a veure qui la diu més grossa.
Per tenir una idea del conflicte des d'allà, llegiu aquest article.
(Avui he llegit en un blog que EEUU ha passat de ser la polícia del món, per convertir-se en els "matons" del barri. Hi estic d'acord, més i tot, corruptors, intervencionistes, bruts, el veritable eix del mal és allà a les altes esferes. Ja em veig anant a demanar el DNI i el passaport a l'ambaixada d'EEUU.)

18 comentaris:

Striper ha dit...

Tot plegat es tant complicat i amb interesos tant foscos que... Saps jo et deixo un peto i uns bons dias i paso de comentar el tema.

menta fresca, aufàbrega i maria lluisa ha dit...

Bon dia, jo com l'striper, si la de casa ja m'atabala imagina la de fora. Ara això si, amb aquests paios cal anar amb molt de compte que ja sabem com les gasten.

Mikel ha dit...

la veritat es que el tema no pinta gens be...

merike ha dit...

El nostre Ministre d'Assumptes Exteriors s'està quedant un blog i segueixo els seus esforços amb interès.
AlexStubb.com » Päiväkirja

Txarli ha dit...

No ens enganyem tot aixo son moviments estratègics a la regio. EEUU va promocionar l'independència de Kosovo i Russia ja va avisar que seria un greu precedent. Per què tant d'interes per Kosovo? A Kosovo hi ha la major base militar americana fora del territori dels EEUU. D'aixo no en va parlar ningu...pero és sospitos, no?
Ara els russos, parlen d'independitzar aquestes dues regions, entrant en aquest perillos joc de a veure qui pot més.
No ens enganyem la poblacio se'ls en fot una merda. Tot ho fan per interessos estratègics a la zona.

Assumpta ha dit...

I, mentrestant, tinc aquí sobre la taula, just a la meva dreta, la revista de "Acción contra el hambre" avisant de la situació d'emergència a la zona...

"Georgia, miles de familias intentan salir de la pobreza"

nimue ha dit...

independències? només quan a ells els convé. En definitiva, tens raó, el món estaria molt millor sense ell i sense uns quants més com ell. :(

Cèlia ha dit...

Jo el deixaria llegint el llibre que llegia quan l'11 S, que anés buscant l'entrellat de tot plegat... (us recordeu de la seva lectura? és que és molt i molt intel·ligent, jo no sabria llegir com ell, és clar que per a ser president del món mundial has de saber llegir de cap per avall sinó, no pots ser president...)

Jordi Vargas ha dit...

Moltes gracies per la teva visita i el teu comentari, tens un blog molt interesant si no t'importa passaré sovint.
Una abraçada

Jobove - Reus ha dit...

perdó Zel però que els donguin pel cúl a uns i als altres, a fer la mà com diuen a València !!!

Ferran Porta ha dit...

Trobo exactament igual de mafiós en Bush que en Putin (i Medvedev, que seria Putin-2). Igual. Tots ells repugnen i fan por, perquè mentre s'amenacen els uns als altres, com si fossin nens, qui se sent amenaçat en la seva pau no és, curiosament, cap d'ells.

Quin fàstic foten.

Mon ha dit...

El mal no descansa mai. M'apunto a la demanda de "te la mà maria"

Una ha dit...

Los rusos se sienten más fuertes y ya están decididos a empezar un pulso con los americanos ¿una nueva guerra fría?

Gatot_X ha dit...

encara llegeixes diaris, zel...

d'acord, d'acord... només la informació ens traurà de la inòpia...

però a quants????

i serem prou valents????¿¿¿¿???

em fot pensar així... però tinc la impressió, que els nostres polítics "de nivell moncloa" es caguen els calçotets i les calces al primer dia... has vist la cara que fan tots?

prefereixo pensar... vull pensar... que tots plegats no som tant imbècils com es pensen que som...

petons i llepades de matinada!

merike ha dit...

M'encanta la teva música! Continuo tornant per escoltar-ho.. Però condemno les accions dels líders russos aquí. Finlàndia oficialment ho ha fet.
Això és de por per a nosaltres.

estrip ha dit...

però si tots fan el que volen...
uns kosovo si ossètia no,
altres ossètia no, kosovo si
i si afegim, palestina, catalunya, euskadi, escòcia, quebec, tibet...
i els que em deixo.

Segur que cada lloc hi han motius i raons diferents entre els seus habitants. Però pels governants només hi ha una raó. Poder.

Giorgio Grappa ha dit...

Al final, tot depèn de la quantitat de petroli que hi ha al subsol i de qui l'ha d'administrar. I si no és petroli, serà qualsevol altra cosa.

Albert ha dit...

Hauriem de tindre una mica de por d'aquest putin , i al tanto que s'estan mobilitzant al mar negre , i no m'extranyaria que crimea , que es ucrainesa i vol ser rusa , sigues l¡objectiu nou del rusos.
3 guerra mundial ?¿?¿