Quan jo era petita, això de ser vegetarià era un càstig, no pas una decisió i el dia que la mare podia fer fideus a la cassola, fèiem festa major. Aquest és el pas a pas d'uns fideus rossos de l'alt i vell Empordà. Els alls cremats són de collita actual, que hi fan bo, i després s'aprofiten si no els deixem cremar.
La carn de xai de segona, coll avui, i les salsitxes, que els nens són llepafils de vegades... rosset i fet, que deien que el color li has de posar tu sofregint i movent sense deixar que es cremi.
I si us ve de gust, l'amanideta i la coca per acompanyar... Bon profit. És que després d'una diada que no ha tingut color, val més que li posi jo...
25 comentaris:
la zel és dolenta, la zel és dolenta, la zel és dolenta, la zel és dolenta, la zel és dolenta....
mira que posar això a l'hora de sopar !!!!
la zel és dolenta, la....
:P
convida'm a sopar sisplau!!!
Mmmmm... que bons i quina gana.. justament ara que me n'anava a sopar una amanideta i una truita poses aquestes coses per aquí.
Petons i bon cap de setmana!
Coi fa venir salivera, no se si ho fas jo freixeixo abans els fideos amb oli de girasol.
Nenaaaaaaaaaaaaaa si us plaaaaau!!!
Jajaja això és massa, eh?
Que jo he sopat un iogur!!!!
(Genial, la veritat és que GENIAL)
Nena, que encara estic païnt el sopar i m'has fet venir gana. Quina pinta, tot plegaaaaaaat!!!!
Quina gana que tinc!
mai he tastat aquest plat...em sembla de sentir el perfum...uhmmmm!
amb aquesta visio' m'estava oblidant d'agrair-te pels teus auguris!CIAO!!!
Me gusta la música que has puesto y esto de poner recetas así tan bien explicado,tan bien fotografiado es un poquito cruel porque es cierto que se abre el apetito.Disfrutadlo en nombre de todos a los que no nos llega ni el olor ni el sabor porque el color está que te mueres...
MaredeDéusenyor!!!! Això és una temptació! hahaha
Per cert, mai havia vist fideus amb carn de xai.
Ja saps que ara hauràs de fer un dinar blocaire, oi? ;-)
Bon capde!
Gràcies Zel!!! Ja sé que faré demà per dinar!! Te una pinta boníssima!!
Uhmmmmmmmm, tornaria a sopar!!
Que ricosssssss, mañana me toca hacerlos a mi, pero con gambitas y sepias.
Un besote.
Ohhhhhhh quina bona pinta!!!!
:)
Què falta més? Un bon ví negre del País,
I, clar, cal afegir-hi la riallada
No de qualsevol : de la Roser zelada
I veuràs, que, per fi, ja hi ets, al Paradís!
MAre de Déu quina pinta, tu vols castigar-me? em moro de gana!
Hola Zel¡. Sento molt haver de rectificar, jo sóc de Balsareny Barcelona. si posso la bandera de Mallorca i la seva diada sols és perquè igual que ells i el pais basc són els meus germans. però t'agraeixo que em desitgis una bona diada. Dues coses.,Zel.:Quan dius "valtros"em recordes al meu pare (era de Gandesa)i l'altra és que tinc fam
Gràcies.
Una abraçada.
Ja t'ho deus haver acabat tot, però bon profit igualment.
Uffff!!!, tot ho fas igual xata????,,.... ;-P
He passat a saludar-te, i cony!, quan he vist aquest bé de deu...
Petonassos grans, grans, grans...!!!!
Suposo que és "plat únic" perquè si no...
Et recomano de postres un batut de síndria amb un iogurt a dins!( desnatat ;)
Sort que ja he dinat, com ho sabeu fer a l'Empordà!
M'ha fet gràcia, però, que les vostres salsitxes són les nostres llangonisses i la tomata, la tomaca... Bon profit!!!!!!!!!
jo és que... jo és que... jo és que... en fi... ja saps... qui seurà al meu costat tindrà més ració... En el fons sóc un xollo, ho sé... :PPP
Fa molt bona pinta. Bon profit!
I jo sense res per sopar!!!
magnific, no coneixia aquesta variant, sempre em pensava que era de peix els fideus rossos
petons
Gràcies por pasar por la Orilla, eso lo primero.
Me doy una vueltita por aquí y volveré, te leí el otro día y ya veo que eres solidaria con mi pueblo! Eskerrik asko!
Lo de la recetita me ha dejado con ganas de volver a la cuisine y ponerme algo más para cenar que mi srollitos de primavera vegetarianos que me acabo de zampar! Jejejejeje!
Pues petonets i una forta abraçada per tu, colega!
Ei... de refilón acabo de veure aquest tiberi!!!!
Caram quina super pintaaaaa!!!!
El proper dia també vinc jo a sopar!!!!
;-)
Publica un comentari a l'entrada