18 de febrer 2009

tot té una explicació

I mira que n'és de gran el mar, i no parlem dels oceans... ja els ho dic jo als nens, els mars són grans, molt i molt grans...ui, els dic, un tauró no el trobaríeu pas... Enorme, riute'n tu del desert... Però els grandíssims babaus aquests, amb els submarins nuclears, (i vés a saber si amb caps de míssils preparats i tot), van i xoquen, tu, van i xoquen a la inmensitat de l'oceà...
Un que no volia explicar la ruta a ningú, que no, que és secret, els altres igual, secret secretíssim, i van, i se la foten, sort que anaven poc a poc com els "paquitos" dels diumenges, que si no...
Jo els he dibuixat així. Pareu atenció a la zona de la fletxeta. He trobat l'explicació de la impossible trompada, (després em digueu que no cal llegir diaris...) Badaven, com tots hem fet quan conduim, no? de vegades t'encantes amb qualsevol cosa... amplieu, amplieu i mireu...
Doncs sí! Es veu que hi pot haver vida alternativa al nostre estimat planeta, i, per mostrar-ho, aquí una ampliació d'un fenòmen termal, que vés a saber si és la xemeneia d'algun receptacle vital... I si no, llegiu aquí.

A veure si sobreviuen gaire, amb la podridura que hi ha a l'aigua...Però això serà un altre tema... Perquè, com us imagineu aquesta vida alternativa? Uix, apunteu-vos als relats fantàstics de les moltes iniciatives que hi ha a la blogosfera. Jo promociono el paint, encomanada de la Carme...

16 comentaris:

estrip ha dit...

això es diu l'efecte tafaner no?

Albert ha dit...

lo bó del tema , es que es veu que porten adamunt una alta tecnologia de tanta tanta tanta presició , que no es van veure enrte ells, ja,ja,ja,ja....això és el que van dir l'altre dia, llavors em pregunto pq serveix aquesta tecnologia, que es veu que l'haguessin pogut liar "parda"....

rits ha dit...

si, si...tot plegat fins i tot fa riure.... sort que no els va passar res

kweilan ha dit...

Que passés una cosa així, és increible...aquests dibuixos queden superbé.

Judit ha dit...

ostres, dibuixes molt i molt bé!! i tot això amb el paint???!!! Caram!!!

Sergi ha dit...

Segur que uns miraven les xemeneies, i els altres intentaven posar música amb el cap ficat a la guantera, i ja se sap, no estan pel que han d'estar.

Anònim ha dit...

Leer el periódico en verdad que aterra,pero ahora con el satélite de todas maneras te enteras de todo el horror que sucede en el mundo.

Besitos y todo el cariño de siempre♥

PD: te felicito por el nuevo traductor Google; con todas sus deficiencias, es el màs positivo, por lo menos no falla; Tambièn yo lo he puesto.
màs besitos bonita♥

Carquinyol ha dit...

força curiós el cas. Em recorda al que vaig llegir una vegada d'una avioneta que es va estimbar damunt de grans extensions de terres de conreu... damunt d'un tractor !!

Ferran Porta ha dit...

Interessant el link que ens facilites. Quan he escoltat un científic dir que a tal planeta no hi pot haver vida perquè no s'hi donen les condicions, sempre he pensat que aquest és un raonament molt poc científic perquè, ¿on és escrit que la vida NOMÉS pugui desenvolupar-se sota certes condicions? Això serà la vida que coneixem nosaltres, però... ¿i si hi ha altres "models"?

Molt interessant.

Carme Rosanas ha dit...

Quina monada de submarins i quina idea la d e la vida alternativa... d'aquí me'n vaig directament als microrelats de terror?

Cèlia ha dit...

Quina preciositat de dibuix! Hi ha coses que són bones que s'encomanin però jo ja no sóc bona pel real millor que ni m'0hi posi... però la notícia m'ha bocabadat!

Garbí24 ha dit...

Segur que ara amb la primavera els dos conductors es varen encantar amb alguna sirena amb minifaldilla i toplees.
Això es la "tecnologia punta " no ?

Striper ha dit...

Ai senyora jo tampoc ho entenc,i si ca passar mes tampoc ho sabrem.

nimue ha dit...

uf... a mi m'agrada molt viure vora mar, però dins del mar... em sembla que no tant! no sóc bona sardineta jo!!!!

Ferran Cerdans Serra ha dit...

Molt bona recreació dels fets...

Carme Rosanas ha dit...

Finalment els submarins, m'han dut al relat de terror com eet vaig dir...