13 de maig 2009

arriba españa

Tenim (tenen i de retruc tenim) un problema greu, molt greu.

De fet en tenim uns quants de problemes, però el més greu és el nivell de la classe política d’aquest país.

He de reconéixer que no vaig escoltar tot el grandiloqüent sarau mediàtic d’ahir, i hauria desitjat que, per tal de preservar la salut mental de le gent que mira i escolta aquestes farses, es prohibís passar per pantalla unes actuacions tan lamentables.

No parlem ara de l’actual govern, perquè l’anàlisi de les mesures s’ha de valorar des d’una altra òptica, potser estrictament funcional, i no sé ni sóc persona capaç de jutjar-ho, (tampoc voldria trobar-me al front d’un govern en aquesta tessitura global)

El problema que tenim, és que l’alternativa és cada vegada més fosca, més retrògrada, més grollera i més injuriosa. i no em refereixo a la nostra alternativa com a catalans no emancipats (que déu n’hi do com ho tenim de galdós... tenim cada peça al teler que podria anar directament a la foguera)

Passades les fronteres de la llengua, més enllà on manen els encara conqueridors i colonialistes, segueix imperant el “Santiago y cierra España”, i d’una manera ferotge i extremadament feixista a nivell ideològic.

No és que no sàpiguen què volen o què diuen, (que d’això en podríem culpar molts polítics, començant pels nostres...)el més fotut és que saben el que diuen, perquè ho diuen i on han de posar l’urpa per muntar un trencament social cada vegada més inminent, ens munten judicis amb la llengua, amb la identitat, amb la por del desastre global, del qual ells se’n beneficien directament (papa, por, votem aquests que ens faran a tots gent de capital), i no tenim ni els pebrots ni la sagacitat de fotre’ls tots o gairebé a la presó, per lladres, per mentiders, per pocavergonyes, per estafadors, per obstruir tot intent de retornar la veritat al poble.

Perquè aquests, no tenen ni punyetera idea de què és la democràcia, el pensament i el vot lliure, no accepten els drets dels altres (dels qui no els voten), perquè encara estan vivint a l’ombra de la ideologia del dictador, perquè encara volen controlar tot sota el seu únic i reial criteri creient-se que tenen a la mà l’única veritat veritable i sagrada, perquè si els deixessin fer, tornaríem a tenir censura greu, presó per la gent que pensa d’una altra manera, anirien molt més enllà d’ilegalitzar partits, els ilegalitzarien tots, tornaríem a tenir la llei de l'exèrcit i l’esglèsia com a únic referent i les forces de l’ordre públic a cada cantonada.

És que això no és un partit de dretes, són molts més que conservadors, si depengués d’ells ressucitarien la dictadura, això és un partit d’inmobilistes, de lladres, de mentiders, de veure la palla a l’ull de l’altre i no veure el tros de ferro al propi, de prepotents, d’incults que només saben i llegeixen allò que els confirma les seves creences, de doble o triple o quadrúple moral...i m’emprenyo, i molt, perquè hi ha més de la meitat de possibles votants que els votaran, i jo m’autoexiliaré, que no puc amb ells, de veritat....

20 comentaris:

Striper ha dit...

Molt ranci i molt carca encara mases, com estas?Petons guapa.

Joan P. ( JAPS ) ha dit...

Ai, ai, que encara sortirà algun il•luminat i ens fotara un altra cop de cara la paret.

Ferran Porta ha dit...

Zel, comparteixo el teu punt de vista (cap novetat) i la teva manera d'expressar-lo (tampoc cap novetat). La dreta hispana no és una dreta normal; creieu-me, conec el cas de la dreta alemanya (que ho és, i molt en el cas de la CSU bàvara), i és a anys llum de les posicions que defensa el PP. Oju, no en temes com l'avortament o altres, en què segurament no hi ha tantes diferències entre un partit i altre, però sí -i molt- en qüestions com la configuració de l'estat, el respecte a la diferència, la idea de federalisme...

El PP fa vomitar.

Clidice ha dit...

teniu raó, el PP és un emètic potent, però és que els del davant li ho posen massa fàcil no? ... mmmm ... no serà que tenen algunes "cosetes" en comú? com treure el Sant Cristo Gros (catalans) a les eleccions, etc., etc.? Jo, per si de cas, si vaig a "l'estranger de fora" procuro que no se'm vegi gaire el passaport.

Carme Rosanas ha dit...

Tens tota la raó, aquest és el problema més gros que tenim! I jo m'esgarrifo com tu de la meitat d'españa que els vota...

Thera ha dit...

Sembla mentida que hagin passat ja uns quants anys i encara n'hi ha molts que viuen a l'ombra del franquisme, esperant qualsevol moment per reeixir, i jo també penso que pobres de nosaltres si això passa. Democràcia? Quina mena de democràcia tindriem? Realment, en algunes zones de l'España profunda i no tan profunda tenen molt de pes...

Thera ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Carquinyol ha dit...

Si el problema fos només "la dreta rància" encara rai, el problema és que "la dreta no tan rància" (també coneguda com sociates) en aquest tema no es diferencia pas massa tampoc de l'altra...

en fi... i per on diu que arriba l'España aquesta ??

Marta ha dit...

No t`exiliis no els donis aquesta facilitat, ajuda'ns a que no surtin amb la seva. Petonets, maca.

Josep ha dit...

!!PRIETAS LAS FILAS¡¡
Zel, la meitat de España és fatxa , no ho veus?
Una abraçada

Toy folloso ha dit...

Amb el Mr. Bean que no s´entera de res, ho tenim clar!.

Tens el blog molt ple i costa de carregar en màquines velles. Mira de deixar només una dotzena de posts i que els altres vagin a "missatges antics".
Apa!.

Joana ha dit...

Plas, plas plas. (t'estic aplaudint), magnífic escrit!

McAbeu ha dit...

Jo també et felicito per l'escrit, tens tota la raó.
La dreta espanyola ha fet seu el discurs dels "guanyadors" de la Guerra Civil i el més trist és que això és el que dóna vots a Españña (amb ñ doble).
Així que : Arriba España! Arriba! Arriba! i més Arriba!. Ja la tenim ben amunt? Doncs ara deixem-la caure i fem la nostra.

Julia ha dit...

Estimada Zel, no tinc res de nou per dir i no acostumo a expressar-me si no haig de dir res de nou, però noto la teva indignitat i vull que sàpigues que la comparteixo.

"Una de las dos Españas ha de helarte el corazón."

Molts petons i recorda, podran tenir molt poder però mai tindran la raó.

Garbí24 ha dit...

Crec que no sabem cap a on ens porten tota aquesta trepa .....i ells cap a on portarnos , baja tot un remat descarriat , emprenyat i fart de passar per la sala e munyir que ens treguin fins l'ultima gota

Tonina ha dit...

Totalment d'acord amb tu. A les Illes esteim fins i tot pitjor. Corrupció de per totes bandes. Vergonyós. I ara ja no ens deixen veure els esports per TV3, pel famós conveni amb IB3,però desconnecten quan volen, esports, pelis,..
Buf!! Es un desastre. Govern d'esquerres? On?

Anònim ha dit...

LO PITJOR ES QUE LA "ESQUERRA ESPANYOLA" TAMBE ES GALDOSAMENT ESPANYOLISTA. O POTSER ET CREUS LO DE L'ESPANYA PLURAL?.
JUGANT AMB BCN.

rits ha dit...

fa patir! enlloc d'anar avançant, de construir, sembla que tirin enrera, cada vegada més tancats i enrrocats en els seus discursos.

MARTELL DE REUS ha dit...

Tens tota la raó del que dius de la dreta española, tot i que afegiria que l'esquerra española no li queda gaire lluny...

Els del PiT ha dit...

Em fa iuiu i fàstic tot això.
El títol: estalviable (al meu parer) i la foto també, sort que he sopat fa unes hores...