19 d’abril 2010

¡Santiago y cierra España!

La "Falange Española" demana 20 anys d'inhabilitació pel jutge Garzón! 20 anys!, perquè, tu, tot allò dels camises blaves anant a buscar gent a les cases, es veu que són invents!
Jo crec que, com deia un amic, Franco és viu. Coi, no el van pas congelar esperant que li passés com a les cloïsses? Quan les treus del congelador, són vives!!! O això, o està en contacte amb aquella de la sèrie "Entre fantasmas"...
Poca broma, que la cosa fa pudor, moooooooooooooolta pudor"
Us deixo un bocí d'un apunt d'Adolfo Pérez Esquivel, Premi Nobel de la Pau.
"La representación clásica de la Justicia es una mujer con los ojos vendados, una balanza en una mano y en la otra una espada.
Nunca me gustó esa alegoría de la ceguera de la justicia y menos con la espada. Creo que la Justicia tiene que mirar de frente, buscar el equilibrio de la Verdad e impartir Justicia; reparar el daño hecho a las personas y a la sociedad.
Siempre recuerdo a Henry Thoreau, quien decía que toda persona amante de la libertad debe ser respetuosa de la ley, respetarla y hacerla respetar; señalaba que no toda ley es justa, que las leyes injustas deben ser desobedecidas hasta su total nulidad."

8 comentaris:

Violeta ha dit...

Quina por que fa tot plegat, Zel. Tant que ens va costar aixecar el cap en els inicis de la democràcia i anar endavant per aconseguir avenços de qualsevol societat civilitzada, i ara, brots d'aquestes característiques ens fan palès que el substrat de l'espanya dividida subsisteix. I es reclamen drets per canals legals i jurídics que ens arrosseguen a tots cap enrere...

No ho podem consentir, de cap de les maneres. Com ho farem?

EL BLOC D'EN VITALIS ha dit...

Hola Zel,
Jo soc dels que pensa que el Jutge Garzón és un personatge que no tindria que existir. Només has de veure la seva imatge externa per adonar-te’n que és tot maquillatge i gomina. “Baltasar el bello” és un d’aquets “madelmans” que és capaç de fer qualsevol cosa per protagonitzar la portada dels diaris o informatius i que segur que te un mirall a casa seva, a on es contempla i es creu que és un solipsisme.
El cas del 92 amb els catalanistes detinguts, o el cas “Dixan” amb els àrabs segons ell terroristes, etc. Son alguns exemples de com aquest senyor ha atropellat continuament els drets humans de les persones, però això no cal mirar-ho. Lo important és que ha obert grans processos, contra Pinochet, els dictadors argentins,... i ara per ressuscitar la memòria històrica.
Qualsevol dia obre un procés per jutjar en Judas o en Brutus, VALENT PERSONATGE!!!!!!!!!

sànset i utnoa ha dit...

Quanta raó que tens i quanta que en té l'Esquivel.

Ara, això passa perquè la justícia a Espanya va PERDONAR. Sí, la "ley de amnistia" va ser una absoluta i rotunda broma de mal gust. Com poden ser capaços d'equiparar els presos polítics amb el Fraga i cia?

Ara passa el que passa. A aquesta gent mai se'ls ha fotut la canya que es mereixien i es creuen amb el dret de denunciar que algú investigui les animalades que van fer.

Vergonyós.

*Sànset*

Magda ha dit...

"La Justicia no es ciega: los pueblos tienen los ojos abiertos" I els jutges, alguns jutges, també els tenen oberts, però només per mirar cap a determinades bandes. Polèmic tema el del Garzón. Millor que parlar de persones hauríem de parlar de fets. Estem a favor o en contra de determinades accions, no de les persones. Tot procés que no reconegui drets humans bàsic és, ho hauria de ser, condemnable, tant si els garzons de torn són en un costat o en un altre del banc dels imputats. Veig Zel que et passeges força per Rebelion. Determinades lectures són, com dirien alguns, males companyies. A mi també m'agraden.

joanfer ha dit...

Ja ho va dir el Caudillo ben clar: "lo dejo todo atado y bien atado".
I tant que ho va deixar! Em sembla molt que ens queda molt per aguantar d'aquestes fatxotades...

Anònim ha dit...

PER "MAMARRACHADA",LA TAN ALABADA TRANSICIO....PACTADA SOTA LA POR I LA COBARDIA. DE TOT AQUELL "APAÑO" ARA EN PATIM ELS PRAUATS FRUITS.
JUGANT AMB BCN.

Kuroi Neko ha dit...

Quanta raó tens i quina ràbia m'ha fet llegir aquesta notícia avui al diari!!!

Ferran Porta ha dit...

Que a aquestes alçades encara sentim parlar de "Falange española", i no per fer referència a la història, és el termòmetre de la grip que pateix Espanya. Ni la A ni la aviar, aquesta és de debò i no sé si té cura. És horrorós, tot plegat; com un malson.