21 de juliol 2010

putejats, però tutelats i ensinistrats.

Ja sé que fa uns quants dies de saber el resultat d'aquesta enquesta. El que em sobta molt, però que molt i molt, és que això fou quan ja sabíem que CIU no va acceptar votar el referèndum per la independència i que el missatge que ens ven el seu líder repetidament és la de voler un estat sobirà. M'emprenya molt que la gent segueixi deixant-se enganyar, i que totes les martingales que han fet per evitar un pronunciament directe no els passi factura. Una de dues, o som rucs i massoquistes, o ens deixem enganyar per paraules que sabem no porten enlloc, i, malgrat tot, ens volem creure les mentides.



No hi entenc res, ho juro, res de res. No en tenim prou de jugar al gat i la rata? No podem fer un cop de cap d'una vegada i tirar endavant alternatives que realment vagin més enllà de la façana, de sortir a la portada dels diaris dient una cosa i l'endemà totes les accions giren en un altre sentit? Recanvi, sisplau, recanvi, que aquests no aporten res de nou, prou de seguir el ramat d'aquells que amb promeses falses agombolen sota una bandera tota una massa que no es vol moure de la comoditat coneguda, i un piló de crèduls de bona fe.

14 comentaris:

Clidice ha dit...

i mira que estic d'acord amb tu, però passa el que passa a Madrid i veiem la submissió al PSOE d'un suposat PSC i aleshores aquí ens toquen la corda de l'animeta nacionalista (i què dolents que són a fora!) i així anem fent, sempre en la minoria d'edat del criteri polític. Perquè pel que es veu som incapaços de donar la cara pel nostre país, ni els polítics ni nosaltres votant el que votem. Gairebé vénen ganes de dir: saps què? ja us ho fareu, massa poc!

Carme Rosanas ha dit...

Hi ha qui intenta una unitat, com a país. Jo que ja no tinc gaire esperança en els polítics... penso, encara, (il·lusa de mi) que pot ser una bona idea. Seran capaços de fer-ho?

http://www.solidaritatcatalana.cat/

òscar ha dit...

Els polítics no ara, de fa anys, que van per un camí ben diferent de la gent.

Els d'aquí i, encara més, els dels altres límits.

sànset i utnoa ha dit...

Aquesta aproximació és totalment errònia. No han inclòs els 25-27 escons que des del Camp es calcula que aconseguirà l’Ariel Santamaria. Almenys així, s’animaria el percal i el Canal Parlament seria més entretingut de veure...

*Sànset*

Striper ha dit...

Jo crec que ens deixem portar per una esperança encara que sigui mentida.

Laura T. Marcel ha dit...

La política no m'agrada. Són tots uns farsants i aquest rotllo no va amb mi. Les 4 barres si que em motiven però sense barrejar-les amb res, pq total, ja ho veiem, ningú fa res. I que ningú em vingui amb el conte de que això és cosa de tots. NO. Jo tinc una feina i l'executo amb professionalitat i responsabilitat. Què pasa, què els polítics no tenen aquestes dues obligacions ens portar la seva feina a terme??
El que et volia dir però era que va haver una confusió en la lectura del teu missatge, quan em vas posar tot el que teniem en comú i em vas posar ofici no vaig pensar en el gremi del guix, sinó en l'Ofici de Viure pq hi havia una trobada aquells dies i era el que tenia al cap... per això la meva pregunta. I d'aquest tema ja hauràs llegit el meu post. I de l'ofici, doncs també, breguem amb búfals i guepards, si senyora, i amb molta honra, a veure que en treiem del nostre treball...jejeje.
Petons.

Jobove - Reus ha dit...

contestant a la teva pregunta, aquest es el que em va ensenyar a fer un blog
- para historias colores

, i crec que el teu també es força antic

un petonet germaneta i no et posis mala sang

rebaixes ha dit...

Estimadeta menuda,ens fan veure que tenen el caramel per desembolicar-lo ja i quan estan a punt resulta que és sols un escuradents... Ja saps que no hi ha res a fer. Totes les generacions han sospirat i han acabat cansats del polítics, ja m'ho diras quan tinguis els meus anys que vull que els superis amb escreix per constatar. Si la manifestació passada no mou res,que podem esperar, sols partidismes i jugant a la oca,al parx´s o a les dames... De la oca... perden una oca-sió, del parxís ara hi posaran parxes perque la unitat de QUI? no mermi, i en el joc de DAMES, em fa pena que tractin al Ser més digne de la cració que és la mare, filla, avia com una espelma que vagi cremant i fent-los llum,,, Un fàstic.
...................
Ahir vaig posar un petit obsequi per a tu en el meu blog, passa-hi. Crec de cor que t'ho mereixes. Ja vindrà després a casa el demés del deute, Una abraçada, petitona GRAN ZEL. Anton.

Garbí24 ha dit...

SE'ls hi veu tant el plumall de que només volen el poder per ells i tot el que sigui ajuntar-se per catalunya res de res

Què t'anava a dir ha dit...

jo crec que ciu aniran fent per captar vots per d'independència res de res.

Què t'anava a dir ha dit...

jo crec que ciu aniran fent per captar vots per d'independència res de res.

Anònim ha dit...

Ara hem de fer quallar la proposta d'ahir de la Solidaritat Catalana per la Independència. Allà ha d'anar a parar el nostre vot. Aquesta enquesta es va fer quan això no s'havia presentat. Provoquem un bon tomb a les enquestes!
Sobre CiU, té la capacitat de recollir vots de tot arreu. La seva indefinició, per ara, els juga a favor. Ara bé, tard o d'hora els tocarà mullar-se.

El veí de dalt ha dit...

I si els que votessin en blanc tinguessin escons buits al Parlament? Quants en sortirien? Sempre ho he pensat...

Anònim ha dit...

SERA UNA EQUIVOCACIO,PRPBABLEMENT,PERO DRSPRES DE LA "MERDA" DEL TRIPARTIT AMB TOTES LES SEVES TRAICIONS,QUE PODIAM ESPERAR?
JUGANT AMB BCN.