27 d’agost 2010

amb aquest ja són tres!

Si aneu a l'apunt anterior, llegireu un entrant per fer boca dels dos contes escrits ja, versió lliure dels tres porquets.
.
L'Elvira, dona sàvia on n'hi hagi, que diu que dubta i per això ho és, de sàvia, ha fet una versió que us farà entendre el perquè de moltes coses, diu així:
.
Els tres porquets
En un país llunyà que havia perdut batalles i estava envoltat d'enemics de la seva llengua i la seva cultura....es van esdevenir els fets que ara miraré de contar.....Una fada dolenta i malvada membre d'un tribunal constitucional de bruixots malvats i perversos i amb l'ajuda inestimable de Put Pertot ( pels coneguts es feia anomenar per les inicials) va escampar una ferum que empudegava totes les viles i pobles del país.....No era pudor i prou no....era un gas que estovava les consciències, netejava les butxaques i buidava cervells....i mica en mica la població es va anar emporquin, fins a tal punt que es van convertir ,en una metamorfosi imparable , en garrins, porcs, porcells, truges , verros i marrans....
per seguir llegint, no us ho perdeu!


Ostres, la cosa s'anima, vinga, que ja estic enllestint el meu acabament d'aquest principi!

6 comentaris:

Judit ha dit...

jejeje, aquests bruixots, per desgràcia i encara que sembli mentida, no són lacres del segle passat...
Visca la terra! I que vagin en compte amb en gargamel!! (ah, no... això era dels Patufets xD)

Mateo Bellido ha dit...

Vaya, Zel, como se animen más, tendrás que seguir manteniendo esta idea con otros cuentos. Es que la sabiduría de los cuentos está en las posibilidades de adaptación a las realidades...múltiples y diversas, como tiene que ser.
No creáis que el resto de la "piel de toro" son del Put P....y que nos dejamos emporcar. Es que sólo huele la "merde".
Un abrazo y "moltes gracies", Zel.Ha sido un placer participar.

Anònim ha dit...

M'ha agradat molt aquesta versió. Fidedigne del moment actual!

fanal blau ha dit...

Noia, jo ho intento però no me'n ensurto escrivint res que valgui la pena. I com que veig que hi ha versions de alt nivell...:) us llegiré a vosaltres.
Una abraçada!

Joana ha dit...

No arribo a tot. Em penso que us llegiré!

Elfreelang ha dit...

Gràcies per qualificar-me de sàvia...jajaja res de res reescalfament de cap i prou...gràcies a tu zel ( ei que jo també sóc profe....de nois i noies grans però som del mateix ram i ja se sap d'imaginació n'hem de tenir molta!!!!)