08 de setembre 2010

maldecaps inútils

Serà que no tenim prou seny, serà que no sabem on anar, que ens preocupa que les eleccions coincidexin amb un Barça Madrid?
Serà que no hi ha problemes realment importants dels quals parlar que gairebé totes les notícies del dia d'ahir i d'avui giren a l'entorn d'aquest fantàstic esdeveniment? És igual qui es mor i com, que mig món estigui amb aigua al coll, que nosaltres ens posem les mans al cap per una bajanada...
I ens queixem dels inútils que governen? Coi, déu n'hi do si en som nosaltres, de babaus per no dir-ne de més grosses. A veure, si vols votar, votes, si només et queixes i et quedaràs a casa, calla, si realment vols un canvi de rumb (més cap a la dreta o un canvi trencador, que d'aquest hi ha poques, diria que potser una opció) doncs, si vols un canvi de rumb, el ditxós partit t'impedirà votar?
Au, home, siguem seriosos, prou de lladrucs i udols a la lluna, el que cal és pensar molt seriosament qui ens pot donar un bri d'esperança, una espurna de credibilitat i un punt de confiança... i això, és el que em preocupa, quin partit m'ho pot oferir, l'altre partit... un esdeveniment com molts d'altres, bons i dolents, que passaran aquell dia, o no...

15 comentaris:

Sergi ha dit...

Doncs a mi em preocupa que hauré de votar per correu i encara no sé com, m'ho he de mirar. Perquè el partit el veuré igualment des d'Edinburgh.

Garbí24 ha dit...

esta demostrat, que qualsevol cosa que s'anuncia la gent es queixa, som així de benparits

Clint ha dit...

Tu saps la de travetes que cal fer per poder aprofitar el càrrec i fer-te un lloc a la llotja en un Barça-Madrid? Pensa que hi ha polítics que potser la darrera oportunitat de ser-hi era allargant la legislatura..
Jo només ho sento per als futbuleros que hagin d'estar a les meses electorals! (toquem fusta)

Ara que em temo que això dels udols no ha fet més que començar

Elfreelang ha dit...

ai que malament que anem!

Carme Rosanas ha dit...

Si és que el que més ens agrada és queixar-nos de tot i de tot.

Stel ha dit...

Per desgracia, se'ls dona molt bé desviar els centres d'atenció, com no interessa parlar de certs temes, posem les eleccions en un partit que mobilitza a mitja societat catalana i voràs com tothom s'oblida de les catastrofes!

eudald ha dit...

Així va el país, si per un puto partit de futbol la gent es queixa!
Bé, ningú es queixa de la data del partit... es queixen del dia triat per les eleccions. Com diuen més amunt i tu mateixa, res no impedeix anar a votar igualment, passa que a molts els preocupa més el futbol que el futur del país.

Què t'anava a dir ha dit...

estem immersos en les tribialitats

onatge ha dit...

Tens raó... A mi perquè no m'agrada gens el futbol, però si m'agradés, veuria el partit, votaria, i aquí no ha passat res, però donat que vivim en un país que no el deixen ser normal, alguns habitants tampoc no són normals...

Des del far...
onatge

joanfer ha dit...

Estic totalment amb tu, zel. És un debat absur sense cap mena de sentit.

Joana ha dit...

Quin país reina....

Montse ha dit...

no puc estar més d'acord amb tu, reina mora.

Anònim ha dit...

En el darrer Mundial es va demostrar que l'esport i concretament el futbol és capaç de despertar i exterioritzar els sentiments més continguts en la gent. Si hi ha aquest debat és justament perquè, encara que pugui semblar mentida, aquest partit pot determinar a algú a anar a votar o no. És extremadament trist, penós i diu poc de nosaltres com a societat, però és així. I això ho ha fet un d'aquells que diu que no s'ha de barrejar política i esport.

Ferran Porta ha dit...

M'agafa una mica lluny, com saps, l'actualitat catalana. He d'entendre que hi ha hagut "debat" pel fet que eleccions i futbol coincideixin el mateix cap de setmana? Però... perquè? No ho entenc.

mar ha dit...

buufff...
quanta raó tens noia!

(amb el teu permís zel..., Ja veus Ferran... coincideix amb la berlinada... vols dir que no hauríem de fer un debat per veure què fem... si votem, si no, si mirem el partit... o no... si ens trobem a Berlin o no... ai.. no! això de cap manera! Berlin és inqüestionable!Només faltaria! :)

Bon cap de setmana a totes i a tots!