21 de novembre 2010

no agraden les veritats...


venuts a un miratge, l'ara anomenat vot nacionalista (que no d'esquerres, ben al contrari) ja sembla tenir la majoria absoluta...

i com ho faràs, tu que creus amb el cor a la mà, que (com li diuen a l'icat) l'ArturGas, et demostri que la independència se li'n fot tres cogombres, i només mira pel seu fi personal des de fa molts anys, arribar a ser "Mister President"? Mira la foto, vés on el trobes...


i com sortiràs de l'atzucac si ells (escolta, vas sentir el senyor Duran LLeida?) tampoc estan d'acord en les polítiques (suposades, que no han dit res clar) ... tenen mil contactes, però els més importants són els de l'elit capitalista i conservadora.


UIX, ME N'OBLIDAVA, HAN ENSENYAT A VOTAR A 2000 INMIGRANTS! ELLS, POBRETS, TAN CURTS DE GAMBALS QUE NO SABEN QUÈ ÉS VOTAR... FLAGRANT ENGANY, COM A QUALSEVOL PAÍS DELS QUI NO ANOMENEM, SAP BÉ COM DIRIGIR EL VOT...

i ens agafem a un ferro roent, perquè ens ha corsecat la por...


no agrada segons quina lectura, perquè t'adones, al teu fons , més fons del fons del fons, que estan jugant amb tu, i ens estimem més de vegades tancar els ulls i deixar fluir segons quins somnis...

però no t'enganyis, aquests no faran res pel poble... per ells, tot!

"VOTAR EL MAL MENOR, ÉS ASSEGURAR EN UN FUTUR NO MASSA LLUNYÀ L'ARRIBAR AL MAL MAJOR" (una de les frases dels membres de la candidatura Des De Baix)

15 comentaris:

Ferran Porta ha dit...

Jo ja votat, alea jacta est, així que només em queda esperar assegut l'arribada de la nit electoral i agafar el paraigüa per suportar el xàfec estoicament.

Garbí24 ha dit...

No hem cansaré de dir-ho....necessitem cares noves i amb ganes de portar un país, no de fer fortuna.

Sergi ha dit...

Penso que Mas no és precisament independentista, però el pitjor és que es recolzarà a l'arbre que doni més ombra, no està massa clar el que pot arribar a fer per aconseguir el poder i mantenir-lo. Que sigui de dretes o d'esquerres, què vols que et digui, l'esquerra ja no existeix, així que... m'està bé que sigui nacionalista, i hem de recordar que la immensa majoria de la població no és independentista. CiU vol el que volen tots, el poder, i no es jugarà res si l'ha de perdre. No es pot posicionar a un cantó o a l'altre, si no perdria vots. No crec que sigui el mal menor, per molt que no combregui amb les seves idees (jo també he votat ja), molta gent votarà convergència, i això vol dir que és la majoria del país que els vol. Per sort, sembla que fotrem fora per fi el PSOE del parlament, que a aquests sí que els cremaria la seu.

Jo no els voto perquè no hi crec, però són una bona opció per Catalunya, tot i que els pobres continuarem sent pobres, i els rics seran més rics. Probablement passaria això també si guanyés Esquerra, o en Laporta, que em sembla que pot ser tan independentista com vulgui, però és clarament de dretes.

Montse ha dit...

quina llàstima, tots volen el que volen tots! (i no és precisament el bé de Catalunya, no!)

Joan Guasch ha dit...

Amb tots els respectes, CiU no és un partit nacionalista català, en tot cas són regionalistes i, sobretot, amb ànsia infinita de remenar cireres (ja se sap, sempre en cau alguna que...). Que tots són inguals? Potser, però alguns són més iguals que els altres.I els PSC, pobrets, desapareguts en combat. Potser comença a arribar l'hore de donar un petit sotrac al parlament, aquesta mene d'oasi d'aigües en putrefacció en que s'ha convertit. Els catalans tenim seny, però també rauxa. Quan siguem independents ja decidirem si volem que ens mani la dreta o l'esquerra, però cal començar a ventilar l'habitació.

Joan Guasch ha dit...

la pinya dels vastells, en efecte, és una bona metàfora.

Josep ha dit...

El Grupo Godó fa temps que aposta per un pacte CiU-PP amb Artur Mas i un pacte PP-CiU amb Mariano Rajoy.

I si la cosa va malament, sociovergència.

Però no volen govern d'esquerres, ni front sobiranista.

Grupo Godó, poder al servei del poder.

El porquet ha dit...

L' "stablishment" català, o dit en la nostra preciosa llengua, la burgesia catalana aposta clarament per l'opció de Mas, suposo que per allò que en diuen "estabilitat", "sentit de govern"... Jo en diria "emmanillament del govern"

Anònim ha dit...

LO PITJOR SERA EL TERCER LLOC PER EL PP.....PER CULPA D'ERC,I EL SEU MAL CAP ESCLAR,PERO EN FA UNA RABIA......
JUGANT AMB BCN.

Toy folloso ha dit...

A l´elit capitalista i conservadora, per qué no els hi ha d´interessar que siguem independents?.
UFFFF, quina pregunta.....

He perdut la adreça de correu@ teva. Crec que es tindria, (el tindries) de tenir ben visible per la limitació que soposen els comentaris com a única forma de interacció; potser et volguem passar una foto, estirar la orella, o propossar un post....

Anònim ha dit...

Aquesta és la foto que explica tot el setge mediàtic que està rebent el Joan Laporta. Els que realment manen en aquest país són els de la foto. I mireu qui els acompanya: el Rosell i el Mas, els dos titelles que han escollit per a reforçar els seus dominis sobre tots nosaltres. En Laporta ha estat l'únic capaç de plantar-los cara (els va foragitar del Barça quan va arribar) i li tenen por pk ha estat l'únic capaç de discutir el seu poder. I mira curiositat que va ser marxar ells i tenir l'equip més exitós, catalanista, universal i solidari de tota la història.
I que alguan cos amagaven és evident, pk el Rosell, preguntt sobre si havia existit aquesta trobada, ho va negar categòricament. I són tan rucs que es fan una foto pel record!

sànset i utnoa ha dit...

El millor és votar a algú que mai manarà i que mai podrà pactar amb qui mani. Almenys així ens quedem amb la consciència més tranquil·la.

Que trist.

*Sànset*

Punt Petit ha dit...

Jo, no pensava anar a votar , però he descobert a la gent de Des De Baix , i apostarè per ells ,mi sento identificada , espero que treguin molts vots !!!!!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

ells estan a dalt, nosaltres des de baix

votem DES DE BAIX
VOTEM ESTHER VIVAS

Josep ha dit...

Tati Pagès, Zel i companyia:
parleu molt dels Des de Baix, però hi ha coses que encara no sabeu d'ells
http://descans.blogspot.com/2010/11/espai-grautit-db.html